multilevel menu

Sabun Marine Essence










<<============>>






Sabun Marine Essence : Menghilangkan Parut-Parut Lama



Aisyah nak kongsi dengan anda semua tentang masalah untuk mengatasi parut-parut lama. Memang tidak dinafikan jika kita ada parut-parut lama pada badan kita pasti kita rasa tak suka, runsing memikirkan bagaimana nak hilangkan parut-parut lama yang ada pada badan supaya hilang. Macam-macam produk dah cuba tapi masih belum dapat juga menyelesainya.


So sekarang anda tidak perlu risau tentang masalah yang anda hadapi..Atasi masalah parut-parut lama dengan menggunakan Sabun Marine Essence ini, aisyah telah mencubanya pada anak aisyah juga..memang cukup-cukup berkesan dan pasti anda akan berpuas hati.


Kelebihan Sabun Marine Essence :





Gliserin - berfungsi tidak mengeringkan kulit, menarik kelembapan dari udara ke dalam kulit dan pelembab kulit yang terbaik.

Garam Buluh - berfungsi menjadi anti bakteria, anti alergi, anti keradangan dan kaya dengan antioksidan.

Ekstrak Liquorice - berfungsi mengurangkan perubahan warna kulit, warna bintik-bintik hitam dan mencerahkan pgmentasi kulit.

Vitamin E - berfungsi mengantioksidan, anti penuaan, menyembuhkan kulit yang bermasalah dan sangat berkesan untuk kulit yang rosak.

Minyak Tea Tree - berfungsi anti bakteria dan anti kulat.

Pheno-Sfe - berfungsi sebagai anti penuaan, terkenal dengan anti oksidan, terkenal dengan sifat pemulihan bagi menghapuskan radikal bebas yang berbahaya dari merosakkan sel-sel kulit dan membaiki serta memperbaharui sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda pada masa yang lama.

Aloe Vera - berfungsi memberi penyembuhan dan merangsang pembaharuan sel-sel pada kulit yang bermasalah.


Testimoni Customer Mengenai Keberkesanan Sabun Marine Essence






<<============>>




Sabun Marine Essence : Mengatasi Jerawat Belakang Badan


Salam semua..
Aisyah nak kongsi sedikit info mengenai masalah jerawat belakang badan. Kebanyakkan masalah jerawat belakang badan ni disebabkan perpeluhan yang galak. Mana tidak setiap hari kita banyak sangat aktiviti yang begitu padat. Kadang-kadang apabila dah menjalani aktiviti yang banyak mengeluarkan peluh sampai rumah je terus dapatkan bantal dengan niat nak merehatkan diri tapi sehingga tidak sedar sehingga ke esok pagi. Macam mana jerawat tidak tumbuhkan???Macam orang dah penat disorongkan bantal begitu juga jerawat tumbuh di belakang apbila bakteria dah bersangkar pada baju yang berpeluh.



Punca-punca Jerawat Belakang Badan :

1. Disebabkan perpeluhan yang galak

2. Terus tidur ketika masih berpeluh
3 Resdung ( kebanyakan mereka yang tidak tumbuh jerawat di muka akan tumbuh jerawat di belakang badan. Kalau dua-dua ada, rezeki kalian memang besar)
4.Faktor pemakanan yang tidak sihat


Jangan risau masalah yang anda alami ini dapat diatasi dengan menggunakan Sabun Marine Essence.
Selain untuk masalah jerawat di belakang badan, sabun ni sesuai jugak sesiapa yang ada masalah ini :


Ruam badan
Eczema
Celah ketiak dan kelengkang gelap
Leher berkerak
Perut hitam gelap lepas bersalin
Jeragat muka
Kulit kering
Dan MALAS MANDI…



Bagi yang terlalu ada penyakit M untuk mandi memang sesuai sangat-sangat menggunakan Sabun Marine Essence ini sebab sabun ini memang wangi sangat-sangat dan menyegarkan badan kita selepas mandi.



<<============>>





Agent Dropship Sabun Marine Essence Diperlukan

Memang tidak menang tangan melayan order-order dari customer yang ingin membeli Sabun Marine Essence ini, so aisyah ingin membuat tawaran bagi sesiapa yang berminat untuk menjadi agent dropship Sabun Marine Essence ini.

Kelebihan Sabun Marine Essence 



Bagi mereka yang membeli Sabun Marine Essence ini secara borong, untung runcit campur bonus boleh mencecah 4 angka sebulan. Nak lebih dari itu pun boleh, semua anda yang tentukan.


Ingin tahu bagaimana cara untuk mendapatkan sabun yang tengah hangat dipasaran ini secara borong dan bagaimana ingin membuat extra income dengan hanya menjual Sabun Marine Essence ini??


Aisyah sedia terangkan caranya pada anda yang betul-betul berminat.




<<============>>







Khasiat Sabun Marine Essence @ Sabun Ketiak

Hari ini aisyah nak sharing serba sedikit info tentang khasiat Sabun Marine Essence @ Sabun Ketiak, ramai yang tertanya-tanya macam mana sabun ini boleh mengatasi masalah kulit-kulit yang sensitif dan ketiak hitam jadi putih..

Sabun Marine Essence @ Sabun Ketiak ini mengandungi tujuh ramuan istimewa yang memberi maanfaat pad kulit kita iaitu Garam Buluh, Ekstrak Liquorice, Vitamin E, Aloe Vera, Pheno SFE, Minyak Tea Tree dan Gliserin. Setiap tujuh ramuan istimewa ini ada fungsinya yang tersendiri.

Garam Buluh berfungsi anti-bakteria, anti-alergi dan anti-keradangan. Ia juga kaya dengan sumber mineral dan antioksidan untuk kulit.

Ekstrak Liquorice berfungsi mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam sertamencerahkan pigmentasi kulit.

Vitamin E berfungsi menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan. Ia juga bertindak sebagai antioksidan dan anti-penuaan.

Aloe Vera berfungsi menyembuhkan dan merangsang pembahruan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah.

Pheno SFE berfungsi memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda dalam masa yang lebih lama. Ia juga terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit.

Minyak Tea Tree berfungsi sebagai anti-kulat dan anti-bakteria.

Gliserin berfungsi tidak mengeringkan kulit malah ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit dan merupakan pelembap kulit yang terbaik.





Khasiat Sabun Marine Essence @ Sabun Ketiak ini boleh merawat kulit yang bermasalah seperti parut pada muka & badan, badan berdaki, eczema, kulit sensitif, jerawat pada badan dan muka, ruam-ruam kegatalan, bau badan, jeragat, leher dan celeh badan yang hitam.






<<============>>







Testimoni Sabun Marine Essence “Sabun Ketiak”

      Ramai yg pernah dengar tentang sabun Marine Essence “Sabun Ketiak”  tapi masih ada lagi yang tidak tahu keberkesanan sabun ini…Aisyah nak kongsi dengan anda semua tentang testimony daripada customer-customer yang cukup berpuas hati dengan keberkesanan Sabun Marine Essence “Sabun Ketiak”. 







     Apa fungsi Sabun Marine Essence “Sabun Ketiak” dirumus khas untuk menyihatkan, melembapkan dan meremajakan kulit. Ia diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli untuk memberikan manfaat yang terbaik untuk kulit anda.Sabun Marine Essence ini menjadikan kulit kita selembut kulit bayi..

     Bagi mereka yang mengalami ketiak hitam, kelengkang hitam, siku dan lutut hitam, masalah panau, kurap, kayap, masalah eczema, menghilangkan jerawat dan mengecutkan jerawat aisyah suggestkan gunakan lah sabun Marine Essence “Sabun Ketiak” sebab aisyah sendiri pun nampak kesannya pada diri sendiri..sabun yang beraura...rasa fresh and energetic setiap kali lepas mandi dengan sabun ni.



<<============>>



Sabun Marine Essence "Sabun Ketiak"






Sabun Marine Essence ini memang hangat dipasaran...Aisyah baru ambil stok kat stokis terus berderet-deret order masuk nak sabun marine essence "sabun ketiak" ini..sehari je sabun ketiak ini boleh sold out 5kotak..kalau seminggu u all boleh kira berapa income boleh u dapat...


Sabun ini memutihkan ketiak yang hitam dan celah-celah badan kita..Macam suami aisyah siap cuci pada muka, memang nampak perubahannya...terutama jerawat yang tumbuh diwajah semakin
berkurangan...Bagi anak-anak yang malas nak mandi akan terus rajin nak mandi dengan sabun ini...Bau yang cukup wangi dan sungguh menyegarkan.

Kandungan Utama Dalam Marine Essence

Gliserin - berfungsi tidak mengeringkan kulit, menarik kelembapan dari udara ke dalam kulit dan pelembab kulit yang terbaik.

Garam Buluh - berfungsi menjadi anti bakteria, anti alergi, anti keradangan dan kaya dengan antioksidan.

Ekstrak Liquorice - berfungsi mengurangkan perubahan warna kulit, warna bintik-bintik hitam dan mencerahkan pgmentasi kulit.

Vitamin E - berfungsi mengantioksidan, anti penuaan, menyembuhkan kulit yang bermasalah dan sangat berkesan untuk kulit yang rosak.

Minyak Tea Tree - berfungsi anti bakteria dan anti kulat.

Pheno-Sfe - berfungsi sebagai anti penuaan, terkenal dengan anti oksidan, terkenal dengan sifat pemulihan bagi menghapuskan radikal bebas yang berbahaya dari merosakkan sel-sel kulit dan membaiki serta memperbaharui sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda pada masa yang lama.

Aloe Vera - berfungsi memberi penyembuhan dan merangsang pembaharuan sel-sel pada kulit yang bermasalah.


Berminat ingin menjadi Agent Sabun Marine Essence dengan pendapatan RM5,000 hingga RM7,000 sebulan???Boleh hubungi aisyah..


<<============>>




Sabun Marine Essence



Sabun Marine Essence dirumus khas untuk menyihatkan, melembapkan dan meremajakan kulit. Ia diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli untuk memberikan manfaat yang terbaik untuk kulit anda.


Bahan-bahan Utama / Kelebihan :

Garam Buluh
- Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.
- Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan.


Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh)
- Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)
- Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.

Ekstrak Liquorice
- Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.
- Mencerahkan pigmentasi kulit.

Minyak Tea Tree
- Anti-bakteria, anti-kulat.

Vitamin E
- Antioksidan, anti-penuaan.
- Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan.

Gliserin
- Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada
udara ke dalam kulit
-Merupakan pelembap kulit yang terbaik.

Aloe Vera
- Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit
pada kulit yang bermasalah.




<<============>>





Perbezaan Sabun Marine Essence VS Sabun Biasa



"UJI KAJI SABUN MARINE @ SABUN KETIAK DENGAN SALAH SATU SABUN ANTI BAKTERIA DI PASARAN"

Hai u all...Aisyah nak berkongsi dengan u all satu uji kaji yang telah dilakukan dari salah satu Sabun Anti Bakteria di Pasaran VS Sabun Marine Essence ...Beauty Bar @ Sabun Ketiak...

Sabun anti bakteria berbuih kehitaman manakala sabun marine essence @ sabun ketiak kekal macam biasa...
Yang jadi kehitaman itu kerana adanya kandungan bahan kimia yang tinggi & u all sendiri tahu kandungan sabun marine essence @ sabun ketiak adalah dari sumber bahan semula jadi..

That means, sabun biasa mengandungi campuran bahan kimia, bayangkan kalua kita gunakan sabun biasa hari-hari, bahan kimia tersebut menembusi kulit kita dan akan merosakkan/menghakis kulit.

Itu juga akan menyebabkan kulit menjadi gatal-gatal. Terutama kepada mereka yang mempunyai masalah kulit sensitif, lagi lah nak kena jaga...bukan boleh guna produk sembarangan.

Dan garam buluh adalah bahan semulajadi yang terbukti mampu merawat pelbagai penyakit dan masalah tubuh badan.

Jadi dari gunakan sabun mandian biasa, jom tukar dgn Sabun marine essence (garam buluh) supaya kulit kita terus terjaga.


Jadi u all masih mahu teruskan dengan menggunakan sabun anti bakteria yang mempunyai bahan kimia yang tinggi atau sabun marine essence @ sabun ketiak yang terjamin dan dari sumber bahan semulajadi..? 

Mestilah u all nak guna dari sumber bahan semulajadi kan..?try lah Sabun Marine Essence @ Sabun Ketiak ini..InsyaAllah u all akan suka! Akan jatuh cinta sepanjang hidup! tak kan menyesal! malah repeat oder..hihihihi

Jadi jangan tunggu lagi untuk mendapatkan Sabun Marine Essence @ Sabun Ketiak dari Aisyah

cepat-cepat call @ whatsapp aisyah sebelum stock habis..sabun ini sekarang menjadi sabun tip top untuk seisi keluarga...

Dropship diperlukan dengan pendapat rm100 - rm1000 sebulan.



<<============>>



Pengedar Sabun Marine Essence @ Sabun Ketiak Diperlukan


Setiap hari permintaan tinggi dengan produk yang hot dipasaran Sabun Marine Essence @ Sabun Ketiak. Nama memang unik tapi kesannya pada seluruh badan memang berkesan. Mula-mula beli 1 bar tapi bila dah mencuba terus beli sekotak.



Sila whatsapp laju-laju untuk dapatkan sabun marine essence yang sangat hotttt ni sekarang!!!



Beli borong lebih jimat. Sebab sabun ni memang tak sempat nak simpan lama-lama pun kat rumah....asal restock CONFIRM habis.



Berminat untuk pengedar mahupun jana pendapatan lebih lumayan sebagai agen sabun marine essence??? Inilah masanya untuk kumpul duit raya yang akan menjelang tidak lama lagi.

Antara testimoni customer yang cukup berpuas hati dengan Sabun Marine Essence @ Sabun Ketiak











Aisyah Zazuri 
014-3389190

Tiada ulasan:

Catat Ulasan