multilevel menu

Sabun Marine Essence @ Sabun Ketiak    Sabun Marine Essence ini memang hangat dipasaran...Aisyah baru ambil stok kat stokis terus berderet-deret  order masuk nak sabun marine essence "sabun ketiak" ini..sehari je sabun ketiak ini boleh sold out 5kotak..kalau seminggu u all boleh kira berapa income boleh u dapat...

Sabun ini memutihkan ketiak yang hitam dan celah-celah badan kita..Macam suami aisyah siap cuci pada muka, memang nampak perubahannya...terutama jerawat yang tumbuh diwajah semakin
berkurangan...Bagi anak-anak yang malas nak mandi akan terus rajin nak mandi dengan sabun ini...Bau yang cukup wangi dan sungguh menyegarkan.
 
Kandungan Utama Dalam Marine Essence
 
Gliserin - berfungsi tidak mengeringkan kulit, menarik kelembapan dari udara ke dalam kulit dan pelembab kulit yang terbaik.
 
Garam Buluh - berfungsi menjadi anti bakteria, anti alergi, anti keradangan dan kaya dengan antioksidan.
 
Ekstrak Liquorice - berfungsi mengurangkan perubahan warna kulit, warna bintik-bintik hitam dan mencerahkan pgmentasi kulit.
 
Vitamin E - berfungsi mengantioksidan, anti penuaan, menyembuhkan kulit yang bermasalah dan sangat berkesan untuk kulit yang rosak.
 
Minyak Tea Tree - berfungsi anti bakteria dan anti kulat.
 
Pheno-Sfe - berfungsi sebagai anti penuaan, terkenal dengan anti oksidan, terkenal dengan sifat pemulihan bagi menghapuskan radikal bebas yang berbahaya dari merosakkan sel-sel kulit dan membaiki serta memperbaharui sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda pada masa yang lama.
 
Aloe Vera - berfungsi memberi penyembuhan dan merangsang pembaharuan sel-sel pada kulit yang bermasalah.
 
 
Berminat ingin menjadi Agent Sabun Marine Essence dengan pendapatan RM5,000 hingga RM7,000 sebulan???Boleh hubungi aisyah..
 
Aisyah Zazuri
012-6529206
 
 
 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan