multilevel menu

Premium Beautiful Murah

Premium Beautiful Sesuai Untuk Ibu Lepas Bersalin.





Kenapa Premium Beautiful terbaik untuk ibu lepas bersalin???


*Mengeluarkan angin dalam badan
*Mengecutkan dan memperkemaskan semula rahim yang mengembang semasa mengandung
*Menarik dan merapatkan semula tulang pinggul yang mengembang semasa proses bersalin
*Menyegarkan badan yang lesu dan letih akibat sepanjang proses melahirkan bayi
*Mengeluarkan darah nifas yang beku dan berketul-ketul dengan lancar
*Mengeluarkan segala sisa kotoran dan air bisa (menggantikan proses tangas) dari rahim
*Menyokong (menyengkak) rahim dari jatuh
*Menyihatkan rahim dan memberi persediaan untuk proses persenyawaan seterusnya (menyeimbangkan semula hormon estrogen dan progestron)
*Memudarkan stretchmark akibat semasa mengandung atau menggaru perut semasa mengandung
*Menghangatkan dalam badan dan tidak perlu menggunakan bahan2 seperit param, tapel dan pilis
*Melancarkan proses pembuangan air besar (sembelit terjadi apabila memakan jamu)
*Melancarkan susu dan mengelakkan bayi dari cirit-birit akibat pemakanan jamu
*Merawat luka-luka di dalam rahim mahupun di luar
*Meningkatkan metabolisma badan bagi membantu mengurangkan berat badan dgn cepat
*Membentuk semula payudara, pinggul dan posture badan yang menarik
*Wanita bersalin 'ceasarian' (kerana tidak boleh bertungku,memakai ubat dan sebagainya) paling digalakkan memakai Premium Beautiful untuk menyihatkan semula rahim anda dan mengelakkan buncit di bawah perut.


Masa ni Aisyah tengah pregnant anak kedua...nak bergambar time ni memang tak suka betul..sebab gemuk dan kembang setaman..itu pun sebab cik abang yang beria-ria nak ambilkan..so layankan je..tapi betullah orang kata pengalaman masa tengah pregnant tu memang kenangan yang terindah..lagi-lagi bila lihat gambar lama macam ni.
Gambar ni memang penuh dengan kenangan, rasa terharu sebab mentor datang dari Kuala Lumpur ke Melaka untuk melawat Aisyah dalam pantang..malu nak bergambar sebab belum sepenuhnya slim dengan jayanya. Betul lah orang kata lagi dah ada anak lebih dari seorang bukan mudah untuk dapatkan berat badan yang ideal..tapi Aisyah rasa bersyukur sangat, dari keluar bilik bersalin hingga dalam pantang memang sepenuhnya mengharapkan bantuan Premium Beautiful..Antara kelebihan :-

1) Tiada tekanan

Masa Aisyah anak pertama berpantang dulu, pakai bengkung lilit-lilit...selalu yang pakaikan bengkung mesti suami atau adik lelaki Aisyah tapi itulah kan setiap kali nak ke tandas terpaksa ikat semua..bagi Aisyah sarung Premium Beautiful ni lagi mudah sebab tiada tekanan dan tidak perlukan bantuan orang lain untuk memakainya.



2) Luka dalaman cepat baik

Aisyah pun tak sangka luka jahitan Aisyah sembuh dalam masa dua minggu je..Ramai yang fikir tak sakit ke sarung Premium Beautiful dalam pantang...sebenarnya tak sakit pun, tapi dengan syarat anda kena pastikan luka itu betul-betul sembuh. Premium Beautiful Korset ni ada Far-Infra-Rays-Red (FIR) which is fungsinya adalah untuk mempercepatkan proses sembuh mana-mana bahagian dalam badan kita.

3) Sarung Premium Beautiful seperti bertanga

Kalau bersalin anak pertama masih ada masa lagi untuk bertangas tapi kalau dah lebih dari seorang memang jangan cakap bertangas, bertungku pun belum tentu sempat ke tak...sebab Aisyah sendiri berpantang anak kedua ni memang cara moden habis..Tapi jangan risau jika anda pakai full set Premium Beautiful ni badan anda akan rasa seperti bertangas dengan bantuan F.I.R yang ada Premium Beautiful. 

4) Darah nifas keluar dengan lancar

Memang betul sarung Premium Beautiful ni boleh melancarkan darah nifas keluar dengan lancar..dalam masa 40hari memang anda akan rasa selesa sangat bila darah kotor keluar dari badan tanpa tersekat-sekat...Ini menandakan rahim kita bersih dari darah kotor. 

5) Peranakan dan rahim kembali ke tempat asal.

Aisyah pernah masa mengurut dengan bidan..bidan cakap rahim Aisyah semakin kecut dan peranakan berada ke tempat yang asal..sebab Aisyah ni jenis rahim dan peranakan yang sensitif..cepat turun, dari zaman anak dara lagi..so alhamdulillah sejak Aisyah pakai Premium Beautiful ni Aisyah dah jarang jumpa bidan untuk naikkan peranakan.

6) Badan akan cepat kurus dan langsing

Aisyah berpantang dengan Premium Beautiful selama 60hari hilang 20kg..memang Aisyah sendiri pun tak sangka..sebab masa pregnant berat badan Aisyah 82kg, selepas 60hari berpantang berat badan jadi 52kg.


Alhamdulillah memang Aisyah nak katakan di sini, sekali pelaburan anda untuk beli satu set Premium Beautiful tidaklah merugikan sebab Aisyah sudah jadi pengguna tegar selama 3tahun dan Aisyah tidak melaburkan duit yang banyak untuk hilangkan 20kg tu. Bagi anda yang teringin dan berimpian macam Aisyah jangan malu untuk hubungi Aisyah. InsyaAllah benda yang baik sama-sama kita kongsikan untuk memberi manfaat pada semua.




Aisyah Zazuri

014-338 9190

Premium Beautiful Untuk Orang Kurus

PREMIUM BEAUTIFUL 
HANYA UNTUK ORANG GEMUK SAHAJA !! 

Siapa kata orang yang kurus tak perlu pakai Premium Beautiful? 

Ada 3 sebab kenapa Premium Beautiful perlu untuk orang kurus :
*Kurus tak bermakna berat badan ideal.
*Kurus tak bermakna sihat sepenuhnya
*kurus tak bermakna cantik

setuju tak??

Orang kurus tak boleh ada senggugut???

Penyakit senggugut ni tak kenal kurus ke berisi, ada itu yang pernah kena period pain lagi lah terguling-terguling tahan sakit..itulah gunanya Premium beautiful untuk orang kurus. Cubalah pakai full set Premium Beautiful ni semasa datang period, insyaAllah anda takkan rasa sakit yang teruk macam dulu..itulah pengalaman yang Aisyah sendiri sebab Aisyah pun jenis kronik kalau datang period.


Part yang bra Premium Beautiful pula berfungsi menegangkan breast yang kendur..anda dah tak perlu nak sapu-sapu losyen untuk push up breast tu..jangan terkejut breast kecil pun boleh jadi nasi lemak tau dengan pakai Premium Beautiful ni..Manakala dari segi kesihatan pula bra Premium Beautiful ni mampu mencegah sel kanser dari membesar dan membiak.


Itu pun salah satu sebab kenapa Aisyah pakai Premium Beautiful ni, sebab kita tak tahu breast cancer nak menyerang..mecegah itu lebih baik merawat.



Orang kurus pun pakai seluar jeans juga kan...so kalau pakai pun tapi perut buncit mahu stress kan..so Premium Beautiful lah solution yang terbaik untuk menyorokkan perut buncit menjadi flat.

Dulu-dulu pun Aisyah pun sama je.. fikir benda benda yang serupa jugak "korset ni untuk orang yang nak kurus!!"
tapi rupa-rupanya Aisyah memang 100% silap...mana taknya, rupa-rupanya korset Premium Beautiful ni sangat istimewa terutama untuk kesihatan dalaman kita. 
Yang kecik, dibesarkan..  yang gemuk dikecikkan...macam tu sekali Premium Beautiful ubah diri ni.. 

Nak bagi anda akan faham, ok jom Aisyah kongsikan real testimoni dari pengguna-pengguna tegar Premium Beautiful.
 Senyum sampai ke telinga bila perut jadi flat selepas sarung Premium Beautiful
Dulu nak bergambar pun mesti nak menyelit dengan orang lain tapi setelah sarung Premium Beautiful pakai jubah pun dah tak kisah sebab tak nampak perut ke depan..yang best nya shape semakin nampak berbanding dulu.

Jom nak dapatkan Premium Beautiful, selagi tengah ada promosi untuk pengunjung blog Aisyah..special price untuk anda semua ;)



<<============>>






Ada beberapa faktor yang mempengaruhi. 
Antaranya :


Makan Melebihi Keperluan Tubuh


Tidak mengambil pemakanan yang sihat antara punca berat badan bertambah. Ingin mendapatkan berat badan yang ideal, harus menghindari makanan yang mempunyai kandungan lemak yang tinggi,bersantan dan berminyak.

Kurang Menggunakan Tenaga

Setiap pekerjaan atau aktiviti yang dilakukan setiap hari akan mempengaruhi gaya hidup seseorang. Proses pembakaran kalori terganggu jika kurang melakukan aktiviti fizikal. Lazimnya kandungan kalori yang berlebihan yang tidak diimbangi dengan aktiviti fizikal akan menyebabkan tubuh menjadi berisi dan gemuk.

Faktor Keturunan

Faktor keturunan juga mempengaruhi rupa bentuk badan seseorang. Negara Amerika Syarikat ada membuat penyelidikan bagi membuktikan bahawa anak-anak dari keturunan ibu bapa yang bertubuh normal mempunyai 10% peluang menjadi gemuk.Peluang itu akan bertambah menjadi 40-50% jika salah seorang daripada ibu bapa mengalami masalah berat badan, dan akan meningkat menjadi 70-80% jika kedua-duanya menghidap obesiti.

Metabolisme yang rendah


Kadar metabolisme yang rendah boleh mengakibatkan tenaga yang masuk ke dalam tubuh lambat menjadi glikogen menyebabkan menjadi lemak. Kebanyakkan yang mengalami masalah obesiti berpunca daripada metabolisme yang rendah kerana mereka tidak bersenam atau mengamalkan diet yang seimbang. Peratus untuk mereka mengalami masalah obesiti sungguh tinggi.





Pengalaman cik adik manis kita ini yang mengalami masalah kegemukkan ketika dulu. Jom kita baca perasaan cik adik ni apabila mendapat berat badan yang semakin susut dari sebelum ni.


"Teringat zaman baju oren tu... Masa time tu, kalau ambik picture rasa macam habis cantik dah.. tapi, bila tengok picture.. Fuhh... Terkejut, rasa tak percaya badan sendiri segemuk tu... Haha tu terfikir, "Aku tak bole da kurus ni..." Faham-faham je la... Duduk rumah family, makanan sedap-sedap... macam mana nak kurus...?? Makin lama makin mengembang je badan... Exercise malas, takut sakit badan je. Memang ada kawal makan... Tak makan nasi dan tak makan malam... Tapi, tak ada effect pun... Kalau buat pun sebulan je... Macam mana nak buat? Balik kerja dah penat... Tak sempat nak exercise... Or kalau makan... lepas makan terus tidur.
Alhamdulillah... Sekarang makin hari.. Makin rasa susutnya... Pakai baju lama-lama pun dah boleh... Makan still makan je apa yang nak... Tak risau dah... kalau nak exercise pun dah tak risau sakit badan... I seronok...Alhamdulillah..."


So bagi mereka yang mengalami kegemukan ni lah cara mengatasinya yang cukup mudah, jimat masa dan tenaga dengan hanya perlu sarung je. Tak perlu risau tentang kalori makanan kerana PREMIUM BEAUTIFUL ni pakai 60 minit boleh bakar 900 kalori tau..Berbaloi kan..


<<============>>

Kelebihan Premium Beautiful Corset


Bila sebut Premium Beautiful Corset sudah pasti ramai yang tahu dan pernah dengar korset yang terkenal ni..dan ada juga segelintir yang masih lagi tidak tahu apa tu Premium Beautiful Corset???

Kali ini Aisyah nak share pada pembaca blog Aisyah tentang kelebihan Premium Beautiful Corset ini. Semoga entry Aisyah kali ni dapat memberi kefahaman anda, kenapa Premium Beautiful Corset ni menjadi gilaan wanita di luar sana.


Antara kelebihan Premium Beautiful Corset :



Ni hasil Aisyah kosisten pakai Premium Beautiful Corset, shape badan kita akan nampak kemas dan menarik dan yang bestnya usia kita akan nampak lagi muda dari usia sebenar. Jadi janganlah rasa rugi nak melabur wang untuk kesihatan kita. Banyak lagi kelebihan Premium Beautiful Corset yang membuatkan anda lebih yakin nak berhadapan dengan kamera dan juga mudah untuk anda memilih baju kesukaan anda di mana-mana butik dan shopping mall yang berkenan dihati anda.



<<============>>




Salam semua dan Aisyah doakan anda semua dalam keadaan sihat hendaknya. Terima kasih Aisyah ucapkan pada yang sudi singgah ke blog Aisyah ni..Entry kali ni Aisyah nak share sedikit persoalan-persoalan anda di luar sana tentang tanggapan negatif terhadap korset Premium Beautiful.

Sebelum itu, Aisyah nak beritahu jika u all teringin mendapatkan full set Premium Beautiful ni HARGA PREMIUM BEAUTIFUL sangat menjimatkan dan berbaloi kalau u all grab peluang keemasan ni sebelum promosi berakhir.

Aisyah dulu sebelum jadi pengguna tegar Premium Beautiful, macam-macam tanggapan negatif terhadap korset Premium Beautiful ni, rasa sukar bernafas, sukar nak pergi ke tandas,berpeluh-peluh serta rasa gatal-gatal pada badan, berjalan macam robot, leceh nak pakai...bla..bla..bla..Tapi setelah belajar cara yang betul dan mudah untuk sarung Premium Beautiful ni, barulah Aisyah dapat rasa badan jadi ringan dan sedap bila setiap kali sarung Premium Beautiful ni dan Alhamdulillah banyak perubahan daripada segi kesihatan dalaman dan kecantikan luaran.

Apa-apa pun anda kena pastikan korset yang anda beli itu betul-betul memberi kesan kepada kesihatan anda kerana banyak jenis korset di pasaran hanya untuk memberi shape sahaja tapi tidak pada kesihatan. Jadi berhati-hati sebelum membeli dan jadilah pengguna yang bijak ok.



ENAM Tanggapan Negatif Terhadap Korset Premium Beautiful



1) PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL ON THE SPOT KURUS

Kalau pakai Premium Beautiful hari ni bangun tidur esok dah turun berkilo-kilo, itu memang PREMIUM BEAUTIFUL TIPU…kalau fikir logic pun, anda pergi slim centre untuk dapatkan berat badan yang ideal pun mesti melalui 10 kali treatment baru akan nampak perubahannya..macam itu juga pakai korset Premium Beautiful ni, mesti melalui tiga fasa baru akan nampak result yang positif.

Pengalihan Lemak :
Proses ni akan terjadi secara serta merta di tempat-tempat utama, iaitu payudara, pinggang dan pinggul

Penyimpanan Lemak :
Proses ini berlaku bergantung pada setiap individu itu, jika setiap hari pemakaian konsisten selama 8 jam, kesan awal akan dilihat dalam masa tiga minggu sehingga empat minggu.PENGALAMANBERPANTANG BERSAMA PREMIUM BEAUTIFUL memang memberikan kesan yang sungguh positif dari 82kg kepada 52kg.

Penetapan Lemak :
Proses ni pula bergantung pada tindak balas individu, kebiasaannya badan menjadi semakin kemas daripada masalah menggeleber sana sini dan mengambil masa seawal 3 bulan hingga 6 bulan. Jika anda menjadi pengguna tegar Premium Beautiful melebihi 3 tahun, anda akan kelihatan seperti di USIA REMAJA

2)PAKAI KORSET PREMIUM BEAUTIFUL MESTI KETAT.
Dulu Aisyah fikir, kalau nak kurus pakai korset Premium Beautiful mesti ketat..kalau dah pakai ketat-ketat sudah tentu esok lusa almari pakai kan..betul tak? Sebab itu bila dah jadi PB Expert Aisyah akan minta ukuran badan anda sebenar untuk pastikan set Premium Beautiful anda betul-betul selesa dan mudah dipakai setiap hari.
Anda tahu tak kesan pakai korset Premium Beautiful yang terlalu ketat..Antaranya :
· * Lengan kelihatan besar
· * Ketidakselesaan pada bawah ketiak
· * Masalah sakit belakang
· * Cepat letih
· * Susah untuk membuang air kecil atau besar
· * Rasa gatal pada bahagian pelipat yang ketat
· * Rasa malas nak pakai PB setiap hari

Aisyah nak nasihatkan pada pembaca blog Aisyah ni, JANGAN pakai Premium Beautiful ni ketat-ketat…dan carilah agent yang memang betul-betul pakai korset Premium Beautiful ni.

Paling penting PB Expert ajar anda cara pakai korset Premium Beautiful ni dengan cara yang betul sebab kalau anda tak tahu cara pakai Premium Beautiful yang betul, anda tak akan nampak result yang positif.


3)TAK SELESA BILA PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL CORSET



Kurang selesa bila pakai korset Premium Beautiful? Itu tandanya korset yang anda pakai SALAH SAIZ dan tak sesuai dengan saiz badan anda..Bila situasi ni terjadi dah tentu anda akan alami sesak nafas and rasa sukar untuk bergerak.

Percayalah kalau anda memiliki korset Premium Beautiful yang sesuai dengan size badan yang betul, pasti anda akan rasa sangat teruja nak pakai korset Premium Beautiful ni setiap hari sehingga tak sanggup untuk buka hingga bawa sampai ke malam..sebab rasa selesa dan sakit belakang semakin kurang bila bersama korset Premium Beautiful ni.


4)IBU MENYUSU TAK BOLEH PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL CORSET

“Anak susu badan susahlah nak sarung korset ni”
“Nanti pakai korset, air susu dah tak ada”
Ada juga yang tanya Aisyah, pakai korset Premium Beautiful senang ke nak susukan anak, tak menganggu proses air susu ke?

Pengalaman Aisyah sendiri, pakai korset Premium Beautiful semasa nak menyusukan anak sangat mudah dan selesa sangat-sangat berbanding Aisyah pakai bra biasa..Aisyah berpantang anak kedua ni, Aisyah susu lagi banyak sebab dari anak pertama Aisyah pakai Premium Beautiful dan semasa pantang normal kan bila air susu menjadi banyak mesti anda akan mengalami bengkak susu..tapi Aisyah masa dalam pantang alhamdulillah tak rasa sakit bila air susu banyak..kalau anak pertama dulu memang rasa nak demam sebab terlalu banyak air susu..perah-perah pun still banyak juga.

Jangan risau bila pakai Premium Beautiful ni, menggalakkan pengeluaran susu…anak Aisyah menyusu sampai umur dia 2 tahun pun masih ada susu badan ni..kalau Aisyah tak pakai Premium Beautiful ni masa nak menyusukan anak memang postur badan anda akan membongkok dan itu salah satu punca sakit belakang yang mudah terjadi.


5)PREMIUM BEAUTIFUL UNTUK MEREKA YANG GEMUK SAHAJA



Dulu masa Aisyah bertemu dengan korset Premium Beautiful, badan Aisyah tak adalah berisi sangat..memang berat badan dalam 50kg je..tapi bila tengok TV tu mesti membongkok, Aisyah masa itu tak perasan pun tapi bila suami dah mula tegur baru cuba duduk tegak semasa duduk tapi tak boleh juga..Kadang-kadang itu, Aisyah alami sakit belakang sebab kat office pun still duduk je menghadap computer je..itu pun membongkok juga..

Sebenarnya bagi Aisyah bila kita dah bergelar wanita ni memang banyak masalah kesihatan dalaman yang kita anggap itu perkara kecil..Aisyah menjadikan Premium Beautiful sebagai solution untuk menjaga kedudukan rahim..sebab Aisyah ni kerap mengalami Rahim turun dan boleh dikatakan setiap bulan terpaksa mengurut untuk naikkan rahim berada pada kedudukan yang sepatutnya.
Orang kurus ni memang taka da masalah lemak yang berlebihan tapi kebanyakkan client Aisyah yang kurus akan mengalami masalah sembelit, period tak teratur, sakit belakang, masalah senggugut dan banyak lagi.


6)SUSAHNYA NAK PAKAI KORSET PREMIUM BEAUTIFUL

Sebenarnya tak susah pun nak pakai Premium Beautiful ni, jika anda tahu cara yang mudah dan betul untuk memakai Premium Beautiful ni, sebab Aisyah sendiri pakai full set Premium Beautiful ni sendiri juga dan tak perlukan ambil masa yang lama untuk bersiap..sebab ada yang Aisyah dengar ramai cakap susahlah nak pakai, lagi-lagi pagi nak cepat pergi kerja semua. Aisyah dulu masuk kerja pukul 8 pagi juga, sempat pakai Premium Beautiful ni dan masuk office on time..Kalau saiz anda betul, memang setiap hari anda rasa sarung Premium Beautiful ni.
Mula-mula akan rasa leceh sikit sebab tak biasa. Tapi kalau anda pakai hari-hari, percayalah lama-lama nanti anda akan jadi biasa dan makin mudah jer nak pakai korset Premium Beautiful ni.


Semoga perkongsian Aisyah kali ni mengubah segala tanggapan negatif anda terhadap korset Premium Beautiful ni. Jika ada sebarang persoalan mengenai Premium Beautiful bolehlah hubungi Aisyah yea ;-)
<<============>>




Testimoni Premium Beautiful



Aisyah nak share entry kali ni dengan pelbagai testimoni Premium Beautiful sebab kebanyakkan orang di luar sana beranggapan memakai korset Premium Beautiful ni :





* Susah nak bernafas

* Bergerak macam robot

* Susah nak buat air kecil dan besar

* Tetulang mencucuk pada badan
* Bila pakai boleh terlipat-lipat bengkungnya
* Susah naik pakai


Kalau Aisyah senaraikan memang banyak lah tapi ni lah antara kerisauan yang anda rasa bila dengar korset Premium Beautiful.


Kak Ros ni mempunyai masalah perut buncit, normal la kan seorang wanita yang dah mempunyai tiga orang anak..Akak ni orangnya comel je..tapi kalau dah tiga-tiga anaknya bersalin czer so boleh bayangkan macam mana perut akak ni..Memang nampak beza sebelum dan selepas pakai..pandai kan Premium Beautiful sorokkan lemak-lemak jahat ni.


Dari pengalaman Aisyah sendiri, bila jadi pengguna tegar Premium Beautiful ni, rasa lebih teruja sebab seluar zaman anak dara jadi longgar..Terpaksalah Aisyah cari seluar baru..tapi memang rasa happy sangat-sangat sebab petanda I DAH SLIM!!!

Testimoni Hazwani dari Kelantan ni, baju hitam tu selepas dia bersalin anak ketiga..Ya Allah nampak beza yang amat ketara bila Premium Beautiful diamalkan bersama cozuma ni..menjimatkan dan tak menyakitkan badan langsung...ke main tersenyum bila dapat sarung baju-baju lamanya.

Wahhh ni ibu beranak dua, baju warna pink sebelum pakai Premium Beautiful, boleh bayangkan tak kalau 2tahun lagi dia tak ikhtiar dengan masalah berat badan dia confirm dia tak akan boleh cekak pinggang macam baju coklat...keyakinan nak bergambar pun rasa kurang.

Asyik cerita mak-mak orang je kan...ok ni yang ni anak dara..Simaa ni pakai Premium Beautiful ni sebab terlalu kurus..kurus sangat pun tak cantik juga kan..tak ada shape dan berat badan kurang ideal..So bila konsisten bersama Premium Beautiful ni terus nampak berat badan yang semakin berisi dengan ketinggiannya..tiada lagi gelaran TIANG LAMPU..

Ni Silawati yang memang dari zaman anak dara kurus...dah kahwin pun still kurus juga..tapi Silawati ni pakai Premium Beautiful selepas berkahwin 2tahun tak juga menimang cahaya mata..so selepas konsisten memakai Premium Beautiful tak sampai setahun dia dan suami menerima berita gembira yang dinanti-nantikan selama ni. Alhamdulillah, Aisyah pun tumpang gembira untuk u all berdua.

Kak Bzah ni mengalami masalah perut buncit walaupun dia seorang yang kurus..nak pakai baju tu rasa kurang yakin bila perut terbonjol keluar..tak nak orang tegur "pregnant ke?"...seram kan dengar soalan orang bertanya begitu..Alhamdulillah masalah perut buncit tiada selepas bersama Premium Beautiful.


Ni testimoni ibu bersalin czer juga..sebenarnya ramai ingat kalau bersalin czer tak boleh nak slim dan cantik macam orang bersalin normal..itu tanggapan yang salah sama sekali..dengan Premium Beautiful tidak ada yang mustahil.

Mesti ingat Safriza ni jadi slim pergi Slim Centre buat rawatan sedut lemak kan..itu yang terus slim kalah model tu ye...hehehehehe..Memang jawapannya salah sama sekali...Safriza ni kurus bersama Premium Beautiful je..Biasalah kalau stress kerja asyik makan non stop..itu yang badan macam dipam-pam tapi bila non stop pakai PB memang menangis Aisyah tengok perubahan si Safriza ni.







Ni antara testimoni client by whatsapp meluahkan perasaan happy dengan perubahan dari segi kesihatan dan secara tak langsung memberi kecantikkan pada diri mereka untuk tampil dengan penuh konfiden.





Jika anda di luar ingin tercari-cari produk untuk turun berat badan dengan selamat tanpa ada kesan sampingan memang Aisyah syorkan Premium Beautiful. Inilah pilihan bijak yang u all tak akan menyesal bila Premium Beautiful tersarung dibadan nanti.





Aisyah Zazuri

014-338 9190


<<============>>






Testimoni Premium Beautiful : Dua Minggu Terus Dapat Shape



Aisyah nak kongsikan satu testimoni Premium Beautiful daripada customer Aisyah yang baru pakai dua minggu je. Niat asal nak pakai Premium Beautiful tentang masalah berat badan yang naik mendadak selepas melahirkan anak pertama. Ada satu ketika tu, orang menegur "Pregnant 3 bulan ke?"

Masa tu lah dia rasa cukup stress bila nak keluar rumah. Alhamdulillah selepas Aisyah sendiri dah ajar cara pakai Premium Beautiful dengan betul terus nampak kesan yang cukup positif yang membuatkan customer Aisyah ni melompat bintang apabila cik abang tegur "nampak lagi slim dan cantik sekarang ni". 


Luahan ikhlas daripada customer Aisyah ni. Alhamdulillah selain ingin kurus, Premium Beautiful dapat membantu customer Aisyah mengurangkan masalah keputihan dan masalah sakit belakang.





Kenapa Wanita Perlukan Premium Beautiful?





Untuk pembentukan & mengekalkan kontur bentuk badan secara fizikal.

Membantu menghindar, merawat & memulihkan kualiti kesihatan dalaman (terapi Far Infrared Rays)

Membentuk semula & meningkatkan keharmonian rumah tangga suami isteri.



Apa Keistimewaan Premium Beautiful Berbanding Korset Lain Dipasaran?


1) Dihasilkan dengan kerjasama teknologi dari 3 buah negara


fabrik dari Germany (fabrik Akwatek & Akwadyne)
sama seperti sut angkasawan, material yg tidak panas, amat sesuai dgn cuaca Malaysia)
jahitan dari US (jahitan stereoskopik dan mengambil kira bentuk badan wanita Asia secara terperinci)
teknologi dari Japan (hasil kajian FIR: Far Infrared Rays)


2) Satu-satunya korset yg mendapat pengiktirafan SUPERBRAND di Malaysia


korset yg berkualiti tinggi & diminati ramai
pelanggan yg membelinya amat berpuas hati


3) Diiktiraf oleh pakar tulang dari US, Canada & Quebec


membantu pesakit Slip Disc dan sakit tulang belakaang


4) Warranty seumur hidup


free servis kalau terkoyak, cangkuk tercabut, tetulang patah etc.


Keistimewaan Teknologi FIR
1) Membetulkan aliran darah dalam tubuh
2) Meningkatkan kadar metabolisma
3) Memperbetulkan & memulihkan sistem pernafasan
4) Mengelakkan pertumbuhan bakteria
5) Membantu mengeluarkan peluh berasid dari tubuh badan
6) Membantu tumbesaran yg lebih teratur & sempurna
7) Mengekalkan kesegaran badan
8) Membantu mengurangkan lemak, toksin & asid dalam darah
9) Menghilangkan kesakitan & sengal-sengal badan
10) Tidur lebih selesa & nyenyak
11) Menghilangkan bau badan
12) Menghilangkan dan mencegah pertumbuhan kulat & fungus
13) Membantu pengaliran udara badan
14) Mengekalkan kepanasan suhu badan
15) Menghalang pembiakan sel kanser
16) Membetulkan sistem urat saraf
17) Mengaktifkan air dalam badan


Siapa Yang Sesuai Memakai Premium Beautiful?
1) Wanita yang ingin menurunkan berat badan & mendapatkan bentuk badan yg menarik.
2) Ibu2 yang baru melahirkan & yg sedang berpantang (melancarkan susu badan, turut menghilangkan stretch mark & selulit)
3) Bakal2 pengantin yg mahu kelihatan cantik dihari perkahwinan
4) Mereka yg mempunyai masalah sakit pinggang / sakit belakang (lelaki juga boleh pakai)
5) Wanita yg mempunyai masalah keputihan, hormon yg tak seimbang, senggugut, haid tidak teratur & pelbagai masalah kewanitaan.
6) Wanita yg mempunyai masalah utk hamil (Premium Beautiful membantu meningkatkan peluang utk hamil)7) Wanita yg terlampau kurus (membantu membentuk tubuh menjadi lebih menawan)



Bagi yang mengidamkan bentuk badan yang cantik dan sihat boleh hubungi :


Aisyah Zazuri
014-338 9190






<<===========>>





Rahsia badan tak berbau Walau dah kerja 12 jam sehari :-



Apa Khabar uolls my lovely reader semua?

Aisyah harapkan anda semua sihat dan gembira sentiasa. Okey hari ni nak highlight tentang masalah bau badan ni. Wanita ni memang alergik bila hadapi masalah bau badan ni. Macam Aisyah dulu, suami aisyah selalu komplen asal balik kerja jee mesti bau badan kuat sangat. Masa tu memang aisyah rasa rendah diri sebab masalah ni.





Masa tu bakan kata deoderant je, minyak wangi tiap-tiap bulan mesti kena beli untuk naikkan keyakinan diri. Itu kalau suami yang komplen, belum kawan-kawan lagi (walaupun kawan-kawan takde pun bagitau kita tentang bau badan kita ni). Tapi Aisyah bersyukur sebab suami Aisyah jujur bagitau tentang bau badan ni. Kadang-kadang orang lain lebih nak jaga hati kita sebab tu dorang tak bagitau. Takpa itu hal lain. Kecik je..





So, nak di jadikan cerita, selepas Aisyah pakai Premium Beautiful ni baru 3 HARI JE.. si suami mula rasa lain..apa yang lain?? Haa.. dia mula tanya ''Dulu kalau balik keje badan ayang berbau, tapi sekarang ni dah takde la..''




Masa tu bebunga-bunga rasa hati bila suami bagitau macam tu.. itu yang istimewanya Premium Beautiful ni sebab fabriknya sangat unik. Premium Beautiful ni mampu menyerap peluh dan toksik dari badan kita. Toksik @ asid badan ni lah yang menyebabkan badan kita berbau. Buktinya selepas 3 hari Aisyah pakai tu terus Aisyah basuh menggunakan sabun khas Premium Beautiful Wash,
dan hasilnya.....tadaaa... memang hitam air basuhan tu..





Bila badan kita bebas dan sihat maka takda lah masalah kesihatan yang muncul. Bersesuaian dengan fungsi Premium Beautiful ni iaitu 70% adalah untuk merawat dan 30% untuk kecantikan.


So pada wanita-wanita di luar sana yang menghadapi masalah yang sama macam aisyah ni memang Aisyah syorkan sangat-sangat Premium beautiful ni. 





AISYAH ZAZURI

014-3389190





<<===========>>





Premium Beautiful Murah

Salam semua..Semoga hari ni anda semua berada dalam keadaan sihat hendaknya. Aisyah nak kongsikan sedikit perasaan Aisyah menjadi PB Expert kerana ramai di luar fikir Premium Beautiful ni mahal..sebenarnya harga tak adalah apa yang anda fikirkan. Lebih-lebih lagi sekarang ni tengah ada rebat so memang jimat dan jadi lagi murah.



Kelebihan-kelebihan Corset Premium Beautiful

Premium Beautiful merupakan perintis kepada pakaian dalam yang mempunyai teknologi Far-Infrared Rays (F.I.R.). Premium Beautiful juga dah berada di pasaran Malaysia lebih daripada 20 tahun.

Mendapat pengiktirafan Superbrands, iaitu Premium Beautiful merupakan pakaian dalam yang paling laris dan terhangat di pasaran kerana Premium Beautiful sangat berkualiti dan tahan lama. Superbands, means, any product yang mendapat pengiktirafan Superbrand ni dikategorikan sebagai product di mana highest in quantity and highest in quality sepanjang penjualan dan penggunaan produk tersebut.

Mendapat pengiktirafan Persatuan Tulang Belakang Amerika Syarikat dan Canada. So, untuk sesiapa yang mengalami masalah sakit tulang belakang, sakit belakang, slip disc, In shaa Allah, corset Premium Beautiful mampu membantu.

One stop centre – Premium beautiful memiliki segala-galanya. Direkacipta dengan berkonsepkan 70% kesihatan + 30% kecantikan = 100% keyakinan. Kesihatan badan akan lebih terjamin, InshaAllah, di samping dapat memecahkan lemak. Premium Beautiful juga dicipta dengan berkonsepkan mesra pengguna, oleh itu, si pemakai akan merasa selamat dengan pemakaian Premium Beautiful.

Fungsi utama untuk "TOUCH UP" tubuh pemakai, supaya nampak kemas. No more bulge dan berlipat-lipat sana sini. Sambil tu FIR berfungsi untuk passively burn fat - FIR getarkan molekul air dalam badan dan mengembangkan salur darah supaya darah kita mengalir lancar dan mudah membuang toxin dalam badan.

Mampu dimiliki oleh semua orang - uols boleh dapatkan secara cash, credit card dan instalment! Percaya atau tidak, Premium Beautiful corset ni yang termurah di pasaran untuk korset yang sama league dengannya. Ada korset yang lagi mahal kat luar sana, dalam range harge RM4,000- RM6,000 untuk satu set 
wink emoticon

Jaminan baik pulih kerosakan seumur hidup. So, sebarang kerosakan akan dibaiki secara Free Of Charge (FOC). Sampai bila-bila tau, selagi ada bentuk rupa korset..Kerosakan yang boleh dibaiki ni seperti :

  1. Koyak (bukan digunting)
  2. Hook tercabut
  3. Tetulang patah

����

Aisyah rasa bersyukur setiap kali Aisyah memperkenalkan Premium Beautiful pada orang yang tak pernah pakai, pernah mereka akan memberi jawapan ni..





"Mahal sangat, better beli corset biasa yang kat luar sana,"



Betul. Memang Aisyah tak nafikan.

Ada banyak lagi brand corset yang harganya jauh lebih rendah dari Premium Beautiful.






Tujuan Aisyah kenalkan Premium Beautiful, sebab Aisyah tahu nilai Premium Beautiful.
Untuk umur macam Aisyah, lifestyle yang agak terkejar sana sini, uruskan anak, Premium Beautiful nie memudahkan cara.

* Bantu untuk kemaskan badan supaya tak bongkok kalau duduk terlampau lama.
* Bantu untuk kurangkan sakit pinggang.
* Bantu untuk hangatkan badan kalau perlu. Tiada lagi rasa sejuk semacam.
* Bantu untuk melancarkan pengaliran darah dalam badan.
* Bantu untuk kurangkan portion makanan dan rasa kenyang lebih lama.
* Paling Aisyah suka, material yang jenis tahan lasak and tahan lama.


Itu baru sedikit kebaikan Premium Beautiful. Kalau nak diceritakan di sini, memang agak panjang. Apa-apa pun, memang Aisyah suka dengan Premium Beautiful, sampai Aisyah tak rasa, kalau nak pakai Premium Beautiful, satu yang menyeksakan.
Sampai rasa, kerja yang Aisyah buat nie, Aisyah enjoy sangat-sangat
Alhamdulillah, syukur...


Jadi jangan takut nak melabur wang kecik untuk dapat hasil yang besar. Jangan takut untuk dapatkan Premium Beautiful kerana PB mempunyai banyak kelebihan yang akan membuatkan uol rasa penuh berkeyakinan.



Premium Beautiful Top Agent
Malaysia
Singapore
Brunei
Indonesia
Aisyah Zazuri
014-338 9190


Stokis PB Mengikut lokasi:


Premium Beautiful Kelantan
Hazwani 
019-959 9622


Uswatun Hasanah 
019-631 9904


Premium Beautiful Terengganu
Silawati
019-437 9428


Premium Beautiful Johor
Diana Dee
017-613 7513


Nurah Md Nor
019-999 1229


Premium Beautiful Selangor / Negeri Sembilan

Zaimah Abd Wahid
011-1285 9612





<<==========>>






Harga Premium Beautiful Murah

Harga Premium Beautiful Murah????



Siapa lah yang suka kalau dengar harga yang murah kan..tapi betullah orang cakap kan..ada rupa ada harga..setuju tak? Kebiasaan kalau kita beli barang murah kualitinya pun kurang dan service selepas beli tu tiada berbanding kita beli barang yang mahal dan berkualiti kan..betul tak?





Contohnya macam Premium Beautiful ni lah, ramai di luar sana membeli KORSET MURAH dengan agent yang tidak sah..sebab nak dapatkan harga Premium Beautiful murah..Tapi anda kena tahu Premium Beautiful ni ada caranya nak pakai step by step..kalau cara pakai pun salah, sudah tentu anda tidak akan dapat kesan yang anda idamkan.





Bila anda tidak dapat hasil yang anda inginkan, mesti anda akan memberi tanggapan PREMIUM BEAUTIFUL TIPU! sebab anda tidak berurusan dengan Premium Beautiful Expert. Bila nasi dah jadi bubur memang tak guna menangis air mata darah sekali pun.




Lagi satu masalah yang kebanyakkan pembeli Premium Beautiful ni, dapat saiz yang saiz..bila saiz tak kena dengan ukuran badan sebenarnya itu yang jadi simpan je dalam almari..alasannya sebab tak selesa..sesak nafas..sayang kan dah beli mahal-mahal, almari yang jadi kurus pula...Patutlah tak nampak kesan langsung..


Tak semua orang tahu nak tentukan saiz Premium Beautiful ni ikut ukuran badan seseorang...Ada sesetengah tu bagi je saiz apa yang ada sebab nak tukar saiz Premium Beautiful ni memang perlu pergi ke stokis untuk dapatkan saiz customer yang betul-betul sesuai..bukan main hentam je saiz apa yang ada..so anda di luar sana berhati-hati jika membeli Premium Beautiful yea :-)













<<==========>>










Bengkung Ajaib Premium Beautiful





Apa Keistimewaan Bengkung Ajaib Premium Beautiful Ni?





Boleh melegakan demam panas ke??? Macam mana itu? Mesti anda tak percaya kan..









Caranya sungguh mudah..Anda hanya perlu membalutkan bengkung ajaib Premium Beautiful ni pada badan anak anda seperti Aisyah lakukan pada anak Aisyah ni. Alhamdulillah panas badannya akan semakin kurang..Anak Aisyah ni susah nak makan ubat, setiap kali makan ubat mesti makanan yang baru dimakannya habis keluar semuanya, so hanya ni cara yang mudah untuk mengurangkan panas pada badannya.


Antara Kelebihan Bengkung Ajaib Premium Beautiful :-

* Anti-kanser, lemah tenaga batin, kencing manis, darah tinggi, lemah jantung, gout, asma, batu karang.

* Boleh dipakai pada baby yang kembung perut (balut di perut)


* Penyakit kuning (jaundice) pada baby yang baru lahir (balut pada badan baby dan bagi minum air suam). Tak perlu jemur bawah matahari lagi....kesian baby.


* Bengkak kaki, terkehel, sakit lutut pun boleh pakai waist nipper. Balut kat tempat yang sakit.



* Penghidap sakit belakang, sakit pinggang.


* Lelaki pun boleh pakai waist nipper untuk mengurangkan perut buncit/boroi.


* Balutkan saje kepala anda dengan bengkung ajaib Premium Beautiful, berbaring dan rehat atas katil. Ia mampu menghilangkan segala angin-angin berasid yang terkumpul yang telah menyebabkan migrain itu.


Banyak lagi kelebihan bengkung ajaib Premium Beautiful nie jika anda kreatif mempelbagaikannya.


Yang dah berazam tahun 2016 nak slim tapi masih tak slim-slim lagi, boleh try untuk dapatkan bengkung ajaib Premium Beautiful ni dengan harga promosi yang sedang berlangsung sekarang ni...dan pastikan anda beli dengan agent yang aktif dan terlatih supaya anda mendapat service seumur hidup dan harga yang berpatutan.


Untuk pertanyaan mengenai harga dan runding cara, boleh contact :


Top Premium Beautiful Expert 


Aisyah Zazuri

014-338 9190





<<============>>







Keistimewaan Premium Beautiful Elegance



Ramai dah pernah pakai Premium Beautiful Classic tapi masih ramai tertanya-tanya "Apa itu Premium Beautiful Elegance?"


Ini lah Premium Beautiful Elegance, warna dan fabriknya lagi lembut dan selesa dipakai. Rasa nak tengok lagi dekat boleh zoom gambar di atas ni..

Kebanyakkan wanita ingin kelihatan cantik dan anggun. Banyak sudut boleh kita kategorikan cantik dan anggun :

* Physical appearance facial features, hour glass body shape, healthy hair, skin, nails, etc

* Having a balance of IQ and emotion

* Wonderful character : positive attitude and behavior

Mana katerigori yang kita mudah nak ubah untuk jadi lebih cantik dan anggun, mestilah Physical appearance, betul tak?


Setiap orang bentuk memiliki bentuk badan yang berbeza, itulah realiti yang kita kena terima dan kebanyakkan wanita impikan bentuk badan hour glass tapi susah untuk kita kawal nafsu makan dan latih diri kita untuk kawal kalori dalam badan kita.

AMARAN....

Jangan baca kalau anda suka badan anda berlemak bertingkat-tingkat....

Tahukah anda?

Pakai Premium Beautiful Elegance boleh membantu membakar lemak sehingga 900 kalori untuk 1 jam...

Pakai konsisten 8 jam sehari.. Anda boleh membakar kalori sehingga 7200 kalori sehari... Wau, amazing!!

Mudah sangat nak kurus.. Semudah ABC... Pakai, sarung dan kancing...

Tahukah anda...
Berjoging = 700++ kalori sejam
Berbasikal = 650++ kalori sejam

Soo... compare la sendiri... nak yang mudah ke.. nak yang payah...

Pernah tak u all alami keadaan macam dalam gambar ni? Lemak bertingkek-tingkek kat belakang badan.


Adui, badan besar tak apa, tapi sangat sedih kalau tengok badan kita macam ni kan... Nak pakai baju pun nampak sangat tak cantiknya... Spoil terus... Even, badan kurus pun ada yang alami keadaan camni okey.


Walaupun mereka ni jenis berbadan besar.. Tapi, badan mereka kemas dan siap ada curve lagi.. 



Ni la kaedahnya, pakai Premium Beautiful Elegance bagi lelemak tu hilang.. Sayangnya la kan... Baju dah superb cantik... Tapi, nampak lemak macam dah terlebih soda bikarbonat tu. Hilang mood terus kan.


Apa keistimewaan Premium Beautiful Elegance? Aisyah nak share kat u all ni, antaranya :

* Premium Beautiful Elegance promotes healthy blood circulation, increase metabolism and helps in effective slimming.

* This is due to the fact that the technology of Far Infrared (F.I.R) is woven into the fabrik of highest quality



Apa itu Far Infrared Rays (F.I.R)?

Far Infrared Rays ialah sinaran matahari waktu pagi...

Inframerah menghasilkan panas yang menyebabkan pembuluh darah membesar, meningkatkan suhu kulit, memperbaiki peredaran darah dan mengurangi tekanan jantung.


Tubuh manusia terdiri dari 70% air dan 80% dari darah adalah air. Sinar infra merah memiliki getaran yang sama dengan molekul air. Molekul tersebut akan pecah menjadi molekul tunggal yang meningkatkan arus cairan tubuh, sehingga meningkatkan oksigen dalam darah.

  1. Mengurangkan kesakitan sendi, urat saraf.
  2. Mencantikkan kulit.
  3. Mengurangkan selulit
  4. Mengurangkan stress.
  5. Mengurangkan masalah sinus, resdung dan migraine.
  6. Meningkatkan sistem imunisasi badan. Memulihkan selsema dan demam.
  7. Meningkatkan metabolisme (600 kalori baker dalam 30 minit). Bila pengaliran mikro meningkat, racun dapat dibuang dari tubuh melalui metabolisme. Hal ini juga akan mengurangi beban hati dan ginjal.
  8. Menyeimbangkan pH dalam tubuh.
  9. Bertindak sebagai antioksida..Menyingkirkan toksik badan melalui peluh.
  10. Anti penuaan.

Premium Beautiful Elegance bertindak dalam dua cara :

* Lemak-lemak di sekitar badan dialihkan ke tempat yang sepatutnya (melalui teknik alih lemak dengan betul)
* Lemak yang telah dialihkan, akan ditetapkan ditempat tersebut melalui long term wear

Buat u all yang teringin nak Aisyah sharekan tentang peluang jana pendapatan yang boleh membantu kita bebas masa dan bebas berbelanja, boleh je whatsapp Aisyah untuk Aisyah terangkan secara telus bagaimana u all boleh generate income 5k hingga 19k . Majoriti my team yang berniaga with Top Leaders Circle ni bermula dengan part time sahaja. Tapi makin lama buat in shaa Allah income CEO pun mampu kita capai.

Aisyah Zazuri 
014-338 9190




<<===========>>






Keburukan Sarung Premium Beautiful Selepas Bersalin Czer



Salam semua. Terima kasih kepada pengunjung yang sudi singgah ke blog Aisyah ini..Entry kali ni, Aisyah nak kongsikan sedikit keburukan sarung Premium Beautiful selepas bersalin czer. Mesti di luar sana tertanya-tanya boleh ke pakai Premium Beautiful selepas operation??? Memang boleh sarung Premium Beautiful selepas bersalin czer tapi anda kena pastikan luka itu betul-betul baik dan kalau rasa ragu-ragu sarung selepas dua bulan operatian.



Antara Keburukan Sarung Premium Beautiful Selepas Bersalin Czer :



1) Perut Menjadi Bertambah Buncit


Kebanyakkan wanita yang bersalin czer ini akan mengalamai masalah perut buncit...sebab apa Aisyah cakap macam itu??? Cuba anda fikir dalam pantang anda memang tak boleh pakai bengkung dan bertukung kan dan dalam pantang asyik makan dan minum je..so anda fikir perut akan jadi semakin ke depan tak? Dah tentulah kan lagi-lagi tak boleh bergerak sangat so lelemak pun semakin bertambah. That why, memang wajib sarung Premium Beautiful selepas 2 bulan supaya perut yang ke depan dapat dikawal sebelum ianya menjadi lagi melarat.

2) Punggung Semakin Kembang

Ramai wanita di luar yang beranggapan, biasalah kalau dah bersalin memanglah akan berlaku perubahan pada bentuk badan kita..itu memang betul, Aisyah memang akuinya tapi takkan kita sebagai wanita yang ada suami masih nak biarkan punggung itu semakin mengembang sehingga seluar terpaksa bertukar setiap bulan kan...Fungsi Premium Beautiful boleh mengecilkan bahagian punggung yang lebar. So janganlah risau terkejut bila naik je kerja kawan-kawan tegur semakin cantik dan slim. Bahagian yang kerap menyukarkan kita mencari baju yang cantik apabila tang punggung tersangkut dan membuatkan kita lagi bertambah stress untuk cari baju yang tak ada saiz kita.

3) Kesan Parut Selepas Czer

Bila dah czer sudah tentu akan ada kesan parutnya..kesan parut ni membuatkan kita malu apabila bersama dengan pasangan kita..Suami memang tak akan tegur sebab nak jaga hati kita tapi kita yang kena "take action"..Anda di luar jangan tak percaya kalau, anda lihat kesan jahitan semasa bersalin itu semakin pudar apabila setiap hari anda memakai Premium Beautiful, itulah ajaibnya infared yang ada pada Premium Beautiful ni. Jangan terkejut tiba-tiba je selulit dan kesan luka czer semakin pudar. Memang bertambah konfiden bila anda berhadapan dengan encik suami.



 

Ini testimoni dari Uswatun dari Kelantan. Kemain senyum lebar dan cekak pinggang apabila melihat shape badan yang diidamkan. Kalau tak, setiap kali bergambar mesti kan mengiring ke tepi untuk tutup perut yang buncit..sekarang semakin konfiden untuk bergambar tanpa menyelit ke sebelah orang.



Ini testimoni ibu yang bersalin czer yang mempunyai tiga orang cahaya mata..memang nampak perubahan yang cukup ketara bila menjadi pengguna tegar Premium Beautiful selama 2tahun..body kalah anak dara tu, memang menangis kalau kita yang masih anak seorang tapi sudah kembang setaman kan...memang wajib sarung Premium Beautiful cepat-cepat sebelum saiz set Premium Beautiful semakin besar.

Bagi ibu-ibu yang sedang berpantang dan ingin merasai perubahan 360 darjah bersama Premium Beautiful jangan malu untuk hubungi Aisyah. Harga kasih sayang untuk yang sudi membaca blog Aisyah ni.



Aisyah Zazuri
014-338 9190



<<===========>>



Premium Beautiful Meremajakan Wanita 40-an




These kakaks rampings will turn 40 next year!

- ada yg turun jeans size from 29 to 25

- ada yang turun berat from 70kg to 45kg

- ada yg siap lengan sekali kurus heheh

- baju dari size M jadi XXS



Beauty, Health , Confidence with Premium Beautiful



Rahsia kakak-kakak kita kekal slim sampai sekarang.
Kalau tak pakai Premium Beautiful ni, mahu badan naik macam kena pam, sebab Aisyah pun jenis kuat makan.
Berbaloi invest Premium Beautiful, sebab dah pakai 5 tahun. Lagi-lagi Premium Beautiful Elegance, rasa macam berangin je apabila pakai.

Jika anda idamkan bentuk badan macam kakak-kakak ni, harga promosi untuk masih berjalan lagi. Jangan malu-malu untuk hubungi Aisyah. 


Aisyah Zazuri
014-338 9190







<<===========>>







Body : Sebelum & Selepas



Sebelum kawen, body kelasss gitu.. Bila dh kawen, ada anak, body dh tk klass lgi.. Sbb perut dh menggeleber.. Apa punca perut menggeleber selepas bersalin?..



Perut anda buncit dan menggeleber selepas bersalin adalah disebabkan oleh diastasis recti, iaitu pemisahan otot perut yang paling luar. 

Keadaan ini sememangnya normal bagi wanita selepas bersalin dan menyebabkan tisu perantara yang sebelum ini menyambung otot-otot perut yang terpisah, akan tertarik ke bahagian tepi abdomen anda. Akibatnya, tisu perantara tersebut yang akan menyokong organ dalam badan dan bukannya otot perut. Ini menyebabkan perut anda nampak buncit dan masalah lain timbul seperti postur badan yang salah.



Korset Premium Beautiful boleh membantu mempercepatkn prosesmengembalikan bentuk tubuh badan anda seperti sediakala dn juga membantu mengatur semula postur supaya tidak bongkok.


♥ Sayangi diri kita untuk jaga diri orang lain





<<===========>>





Long Girdle Premium Beautiful : Atasi Masalah Pundi Kencing

Masalah kekerapan membuang air kecil sebenarnya turut menentukan tahap kesihatan pundi kencing anda? Lebih sukar lagi, keinginan atau gesaan membuang air kecil bukan sekadar masalah kecil tetapi turut menjadi petanda anda berkemungkinan besar mengalami gejala dikenali pundi kencing terlalu aktif atau Overactive Bladder (OAB).


Majoriti mereka yang mengalami masalah kesihatan ini lebih-lebih bagi kaum wanita sanggup menderita dalam diam daripada berkongsi dengan rakan-rakan rapat, keluarga mahupun pakar kesihatan. Alasan mereka malu atau menganggap ia sebahagian daripada kesan atau proses peningkatan usia. Masalah sukar kawal kencing (incontinent) atau inkontinens itu turut menjejaskan kehidupan seharian.


Faktor Risiko OAB

1)Usia yang lanjut (20 peratus populasi berusia 70 ke atas mungkin akan melaporkan tanda OAB)
2) Strok
3) Kecederaan saraf tunjang
4) Dementia
5) Penyakit Parkinson
6) Diabetes
7) Pembesaran prostat
8) Pembedahan prostat
9) Hamil kembar


Pundi Kencing Wanita dan bagaimana ia berfungsi?

Saluran kencing wanita adalah berbeza dengan lelaki kerana kedudukannya yang lebih dalam. Walaupun ini kadang kala membawa kebaikan, ia juga menyebabkan kedudukan struktur otot pundi kencing wanita lebih dalam. Ini bermakna masalah lemah kawalan kencing boleh disebabkan oleh faktor-faktor lain seperti mengandung, beranak, sakit dan infeksi, serta menopaus.

Masalah lemah kawalan kencing yang kerap berlaku dalam kalangan wanita disebabkan oleh otot lantai pelvik, yang terletak di bawah pundi kencing di sekeliling uretra, yang lemah dan tidak cukup kuat untuk mengawal pengeluaran air kencing.

Untuk memahami masalah yang dihadapi, kita harus memahami bagaimana pundi kencing berfungsi:

Buah pinggang menapis air kencing dari darah dan ia akan disimpan didalam pundi kencing.
Pundi kencing adalah satu organ berongga dan berotot yang boleh menyimpan kencing sehingga kita berasa penuh (lebih kurang 300ml).
Di tandas, kita mengendurkan otot lantai pelvik dan otak anda akan memberi isyarat untuk otot pundi kencing mengecut lalu memerah keluar airkencing melalui uretra – tiub dari pundi kencing ke luar badan.
Apabla otot pundi mengecut, otot yang mengawal uretra supaya sentiasa tertutup ketika menyimpan air kencing (dipanggil otot sfinkter), akan berada dalam keadaan rileks untuk membenarkan air kencing keluar melalui tiub uretra.
Seluruh sistem ini disokong oleh otot-otot lantai pelvik yang menganjur dari hujung tulang belakang melalui tulang pubik (tulang di hadapan pelvis)
Wanita dengan masalah lemah kawalan kencing mempunyai otot lantai pelvik yang lemah atau rosak dan tidak mampu untuk mengawal pengeluaran air kencing ketika melakukan aktiviti-aktiviti fizikal (bersenam, batuk dan mengangkat barangan).




Selain itu, Long Girdle Premium Beautiful juga boleh merapatkan MS'V' yang mana dah longgar dan secara tidak langsung hubungan suami isteri semakin intim dan bahagia.
Si suami yang sayangkan si isteri, apa lagi melabur sedikit duit untuk menghargai si isteri. Badan si isteri pun perlu di service juga bukan kereta sahaja perlu service.





<<============>>





Premium Beautiful : Penyelesaian Bengkak Susu & Sakit Urat


Assalamualaikum semua. Aisyah sangat-sangatlah teruja bila dapat khabar gembira daripada salah seorang pengguna KORSET PREMIUM BEAUTIFUL ini yang juga mentor aisyah sendiri. Gembira, teruja, simpati tetapi bersyukur sebab masalah yang beliau alami dapat diatasi dalam masa SINGKAT dan CEPAT.

Anda baca sendiri coretan yang Aisyah dapat daripada beliau sendiri.


"Ini akak nak bagi testimonial untuk diri sendiri..dan pengalaman akak ini perlu anda share..mungkin ada kawan kita di luar sana yang ada nasib yang sama seperti akak..


Setelah 4 hari bersalin akak memang tak boleh "direct breast feed" baby faris....doktor minta susu dari akak..power of susu ibu sangat hebat...terima kasih hospital Ampang memang support fully breast feed.


Hari ketiga akak cuba urut dengan bantuan nurse untuk stimulate susu itu..perah guna tangan dan pam juga..pada malam itu hanya keluar 3 titik sahaja..tetapi nurse tetap ambil suapkan pada baby faris..dia cakap Allah dah cipta kolestrum dari susu ibu terbaik untuk baby...menghalang kuman itu yang tak baik dalam tubuh baby diawal kelahiran dia ni...walaupun 3 titik khasiat dia hanya Allah sahaja tahu.
Doktor nasihat tetap pam..sebab baby tak boleh nak hisap direct...fokus susu pasti akan banyak walaupun berjam-jam akak pam hanya keluar setitik dua titik sahaja...malam ketiga tu akak pam sehingga 2 jam..hanya 3 4 titik juga keluar..sampai naik kebas urat belakang pinggang sebab kita baru lepas bersalin kan..tapi kasih ibu untuk anak mengatasi sakit tu...
Akak pam tiada jemu..buat power pumping sepuluh minit sekali sehingga satu jam..dan rest sejam buat lagi..hingga tak tidur untuk hantar ke otak bahaya akak nak susu..supply and demand...


Hari keempat breast akak mula bengkak yang amat..sakitnya hanya Allah sahaja tahu...kita nak bagi baby tak boleh...walaupun akak pam..keluar susu..bengkak dia tak hilang..ngilu dia macam orang tores-tores dengan pisau..panas..mula nak demam..sampai akak nak sesak nafas..terketar-ketar..akak ambil air suam..tuam dengan tuala panas macam biasa akak buat yang anak dulu-dulu..ni lagi teruk bengkaknya..sakitnya....
Lepas tuam bengkak hilang sikit...tapi sakit tetap ada berdenyut denyut..walaupun akak pam ada keluar susu dapat 4oz..tapi sakit tetap ada hingga kat belakang dan pinggang..sakit bersalin lagi..kaki tangan semua kebas sebab tak cukup rest ulang alik tengok baby faris kat Nicu..
Dalam keadaan sakit terketar-ketar..sampai sahaja rumah akak terus capai KORSET PREMIUM BEAUTIFUL akak pakai 1 set..alhamdullilah akak boleh pakai saiz girdle 76..bekung 70..4 hari bsalin!!..tapi bra akak ambil saiz akak dulu-dulu 95C nak besar sikit lilitan sebab akk nak pam..dan tak mahu ketat sebab tengah bengkak dan sakit..
Ya Allah ajaibnya KORSET PREMIUM BEAUTIFUL kita ini..akAk pakai jer dalam 15minit hilang sakit pinggang...breast akak berdenyut-denyut hilang serta merta sakit tu..breast jadi lembut dan akak pam lepas tu dah tak sakit dapat 6 oz!!...


Pagi ini hari kelima..akak segar badan...breast dah tak sakit...susu makin bertambah..alhamdullilah..disamping tu akak tidur balut BIOVELOCITY SLEEP MATE(BVSM) sama..berpeluh-peluh akak..segar sangat tak payah nak bersauna dan bertungku, maklumlah nak cari tungku mana Kuala Lumpur ni..nak urut pun tak tahu tukang urut mana..tapi alhamdullilah KORSET PREMIUM BEAUTIFUL dan BIOVELOCITY SLEEP MATE(BVSM) sangat membantu ibu dalam pantang..nak-nak kes macam akak ni...."



Kenapa ibu-ibu hamil perlu bersiap sedia dengan set KORSET PREMIUM BEAUTIFUL dan BIOVELOCITY SLEEP MATE(BVSM)anda...sangat-sangat membantu...sakit bengkak susu dan sakit urat lepas bersalin hanya Allah sahaja tahu sakitnya....KORSET PREMIUM BEAUTIFUL memang terbaikkkkkkkk!!!






<<============>>











Kenapa Premium Beautiful??? Premium Beautiful terbukti sangat membantu mencantikkan bentuk badan dalam masa yang singkat dan sangat selamat. Ni antara testimonial berpantang bersama Premium Beautiful.



Paling best bila ada jaminan baik pulih FREE je seumur hidup...tak pernah lagi rasanye ada company jual baju dalam yg accept lingerie yang koyak untuk di repair PERCUMA



Testimoni terbaik! Sebulan pakai terus susut berat badan...Instant shaping! Terus push up apa yang makin jatuh...best pakai Premium Beautiful ni sebab lemak terus kena lock supaya duduk di wilayah yang sepatutnye....Ramai yang terpaksa hilang inci tanpa kesan yang menyakitkan.



Semua di luar mungkin kurus...TAHNIAH! Tapi percaya tak bonggol-bonggol tak sekata pasti memberi effect kurang cantik pada diri especially dibahagian dada dan pinggang lebih-lebih wanita yang sudah ada anak lebih dari seorang...Aisyah sendiri dah rasa berpantang bersama Perimum Beautiful tak sampai 44 hari berpantang dah boleh dapat bentuk badan idaman.

Kenapa Premium Beautiful Terbaik Untuk Ibu Selepas Bersalin:
*Mengeluarkan angin dalam badan

*Mengecutkan dan memperkemaskan semula rahim yang mengembang semasa mengandung

*Menarik dan merapatkan semula tulang pinggul yang mengembang semasa proses bersalin

*Menyegarkan badan yang lesu dan letih akibat sepanjang proses melahirkan bayi

*Mengeluarkan darah nifas yang beku dan berketul-ketul dengan lancar

*Mengeluarkan segala sisa kotoran dan air bisa (menggantikan proses tangas) dari rahim

*Menyokong (menyengkak) rahim dari jatuh

*Menyihatkan rahim dan memberi persediaan untuk proses persenyawaan seterusnya (menyeimbangkan semula hormon estrogen dan progestron)

*Menghilangkan stretch mark akibat semasa mengandung atau menggaru perut semasa mengandung

*Menghangatkan dalam badan dan tidak perlu menggunakan bahan2 seperti param, tapel dan pilis

*Melancarkan proses pembuangan air besar (sembelit terjadi apabila memakan jamu)

*Membanyakkan susu dan mengelakkan bayi dari cirit-birit akibat pemakanan jamu

*Merawat luka-luka di dalam rahim mahupun di luar

*Menaikkan metabolisma badan membantu mengurangkan berat badan dgn cepat

*Membentuk semula payudara, pinggul dan posture badan yang menarik

*Wanita bersalin 'ceasarian' (kerana tidak boleh bertungku,memakai ubat dan sebagainya) paling digalakkan memakai Premium Beautiful untuk menyihatkan semula rahim anda dan mengelakkan buncit di bawah perut.
wink emoticon

Jom kemaskan badan dengan hanya TUKAR BAJU DALAM 


Premium Beautiful special offer...!!! Untuk special price sempena hari ulangtahun perkahwinan Aisyah, boleh la cepat-cepat contact Aisyah ye.





<<===========>>






Premium Beautiful : Kelebihan Far Infrared Rays (FIR)






TAHUKAH ANDA? 


Premium Beautiful telah disulam dengan bebenang kualiti tinggi yang telah disuntik Far Infrared Rays (FIR). Apa kelebihan FIR tersebut pada Premium Beautiful berbanding korset biasa yang lain?

✔ FIR adalah gelombang seumpaya cahaya matahari pagi yg mengandungi banyak vitamin D. 1 jam kita berjogging, 300 kalori akan dibakar. TETAPI dengan 1 jam pemakaian Premium Beautiful, 900 kalori akan dibakar. 

✔ FIR mampu merencatkan sel kanser dan mengecutkan breast lump. Ramai pengguna Premium Beautiful telah mendapatkan rawatan awal kanser sebelum berlarutan ke stage yg lebih kronik. 

✔ FIR juga membantu penghantaran nutrient ke seluruh badan dan ini dapat mengelakkan pengguna daripada gastrik. 

✔ Haba yang mengalir mampu mengembangkan pembuluh darah dan mengaktifkan kilang susu. Amat digalakkan untuk para ibu yang baru bersalin dan berpantang. 

✔ FIR tembus ke dalam badan kita sedalam 3 inci, jadi ia mampu melancarkan peredaran darah dan menstabilkan suhu badan. Sesuai utk atasi Masalah asthma yang amat sensitif pada kesejukan. 

✔ FIR telah pun banyak digunakan dalam bidang perubatan kerana fungsinya yang amat banyak. Malah kebaikan FIR juga telah diaplikasikan di kebanyakan spa-spa terkemuka.

Kerana itu Premium Beautiful ialah pelaburan yang amat menguntungkan. Produk kualiti tinggi diiktiraf Superbrand dengan jaminan warranty SEUMUR HIDUP. 70% kesihatan + 30% kecantikan = 100% Keyakinan CONFIRM INSYAALLAH!


Aisyah Zazuri
014-338 9190






<<===========>>





Kesan wanita kurus pakai Premium Beautiful?

Aisyah nak share sikit entry kali ni tentang kesan-kesan wanita kurus pakai Premium Beautiful ni dari SEKARANG? Jom baca kat sini senarai sebab kenapa wanita kurus wajib pakai Premium Beautiful.
SEBAB apa wanita kurus kena pakai Premium Beautiful??




"Saya dah kurus, rasa tak perlulah nak pakai PB nih..'

"PB ni bukan untuk orang saiz plus2 ke?"

"Nanti makin kuruslah saya kalau pakai PB ni..."

Itulah antara alasan yang Aisyah dapat dari mereka yang dah slim. Tapi adakah anda yakin anda SIHAT walaupun anda kurus??

Kurus tapi mengikut kategori. Kurus yang takde ‘cutting’, kurus membongkok, kurus ‘papan’ dan kurus sebab penyakit.

Tapi majority memang semua wanita sama ada kurus atau berisi ada masalah dalam senarai di bawah ni kan

1. Senggugut minor atau major
2. Poster badan bongkok
3. Keputihan 

4. Peranakan tak kuat
5. Slip dics akibat jatuh
6. Bau badan dan lain-lain lagi

Fungsi Premium Beautiful adalah untuk membantu mencegah dan merawat masalah yang dihadapi oleh setiap wanita. Jadi tiada alasan untuk wanita kurus tidak memakai Premium Beautiful.

Malahan Premium Beautiful ni dapat menjadikan berat barat anda kepada yang lebih ideal terutama kepada mereka yang terlalu kurus. Sebab ada di antara customer Aisyah ni pakai PB sebab nak ada 'cutting' badan. Semuanya gara-gara selalu kena perli si 'kering' la, si 'papan' la dan bla..bla..bla. Bila dah pakai memang dapat bentuk badan ideal dan PB ni boleh meremajakan diri kita. Bila dalam sihat jadi secara otomatik kecantikan tu akan terserlah pada luaran diri kita






Kepada pembaca blog Aisyah yang nak tahu lebih lanjut tentang bagaimana Premium Beautiful sila la klik entri pada tab Produk Premium Beautiful di atas ni ye.




-LOVE-

AISYAH ZAZURI

014-3389190




<<==========>>







Premium Beautiful : Masalah Payudara Jatuh





Adakah anda mengalami masalah seperti berikut :-

>> Payudara mulai jatuh, kendur dan hilang bentuknya.
>> Perut buncit selepas bersalin dan sukar untuk disembunyikan
>> Punggung tidak menarik, jatuh dan tidak semantap dulu
>> Mudah gemuk berat badan cepat meningkat walaupun makan sedikit
>> Pengambilan hormon perancang membuatkan anda makin gemuk

Anda memerlukan penyelesaian di atas tanpa kesan sampingan ?





Kami ada pilihan Korset Yang TERBAIK dan TERBUKTI membantu ramai pelanggan kami mendapatkan bentuk badan yang diidamkan.

Sebagai Wanita bekerjaya, pastinya anda agak sibuk dengan Urusan Harian - Bekerja, Jaga Anak, Memasak, Kemas Rumah... dan macam2 lagi lah!

Dah tu bila nak bersenam? Macam mana nak jaga badan supaya si dia selalu sayang? hishhhhhh

Kini Tidak perlu risau lagi bila KAMI MENAWARKAN ANDA KORSET PREMIUM BEAUTIFUL PILIHAN NO. 1 di MALAYSIA pada Harga Mampu MILIKI di PASARAN!







<<==========>>





Set Berpantang Terbaik Bersama Premium Beautiful 



Korset PB ini amat sesuai untuk digunakan oleh mereka yang baru sahaja melahirkan anak i.e sedang berpantang.Dibawah ni adalah antara kebaikan PB yg telah dialami oleh pelanggan-pelanggan PB.



1) Penghasilan susu badan yg bertambah

2) Mengurangkan sakit belakang

3) Menjaga postur badan kita semasa menyusukan bayi


4.) Membantu dalam mengeluarkan darah kotor (in fact ada yang darah kotor yang keluar berketul-ketul 

dan besar2 TETAPI ianye keluar secara natural dan tidak sakit)

5.) Efektif mengeluarkan angin dalam badan

6.) Luka dalaman cepat sembuh

7.) Membantu mempercepatkan pengecutan rahim

·     

    8.) Mengurangkan masalah Stretck Mark

9.) Membantu menyelesaikan masalah sembelit 



10.) Membantu menghilangkan perut menggeleber (lemak ketika mengandung) dengan cepat

11.) Membantu mengembalikan bentuk badan sebelum mengandung, yang berjaya dapat bentuk badan SEBELUM KAHWIN
      

12.) Merapatkan vagina yang telah merengangkan semasa proses kelahiran



13.) Emosi lebih stabil

Ianya sesuai samada anda melahirkan anak secara normal mahupun C-sect.



Korset juga bengkung..semua all-in-one.







<<==========>>






Premium Beautiful Mencegah Kanser

Aisyah nak sharing entry kali ni tentang kanser supaya ramai sedar pasal kanser terutamanya bagi wanita sebab diantara yang dekat dengan Aisyah dah ada 3 orang kena kanser dan 2 daripadanya meninggal kerana sakit kanser.



Apabila mak kawan Aisyah sendiri yang meninggal sebab kanser memang masa tu Aisyah rasa bersalah sangat sebab tak share tentang Premium Beautiful sedangkan ilmu sedikit sebanyak dah ada cuma tak nak buka mulut.



Walaupun dia orang India tapi anak dia usaha minta buat air jampi untuk kurangkan sakit yang mak dia tanggung.



Memang tak dinafikan umur 40-50 penyakit dah ada tunggu masa nak keluar jadi Aisyah fikir sungguh bersalah kalau tak share pada yang masih muda 20-30 ni...Premium Beautiful ibarat membasuh kotoran dalam darah sebab hari-hari detoks hampas pemakanan tidak sihat kita yang tidak sedari



Jom teruskan membaca pengalaman akak ini yang mengalami sakit kanser dan merawat menggunakan Premium Beautiful






"I am myself a cancer survivor ...I want to share how it feels because when you are fighting between life and death you want to hear benda2 yg 'sahih' - genuine, authentic, sound. Proven things and not be hoodwinked by crack remedies. Sebab dlm market ada mcm2 claim tentang rawatan cancer e.g Kangen Water, Transfer Factor, reverse osmosis, tukang urut cancer, rawatan ghaib etc etc etc �� Semua ni akan datang bila you sakit, so who to believe?

To be honest, I know my health has been enhanced through the PB.
I started using the PB 1.5 years after I had surgery, chemo, radiotheraphy. Syukur Alhamdulillah.
Yang paling ketara, during a follow up mammogram the radiologist commented that my breast skin n scar nampak bersih/cantik tak mcm dulu. The scar used t be hard n the skin hitam and dry due to 35 radiotheraphy sessions. Skin tu dulu mcm terbakar. Selepas pakai PB ia bertukar, probably because the FIR concentrated at the lace stitching yg ada di cup area.
Also, because cancer cells thrive in and love cold bodies, I believe wearing the PB helps as it helps to regulate our body temperature through the FIR. So keeping your body temperature up is vital in fighting/preventing C and a fact that many do not know.
Cancer cells also grow in Oxygen free environments, sebab tu exercise is important. So even when I run or go to the gym I use my PB sebab the FIR enhances blood circulation, thus increasing oxygen levels. Cancer cells don't like this! �� InsyaAllah.
So kalau ada sesiapa yg tak nk pakai PB sebab dia takut panas ke tak selesa ke, K Soraya selalu share this point. Esp now we live sleep drive semua nak aircon..memudaratkan sebenarnya.
So ini antara testimony yg saya share, but always stress that it can help the healing process or prevention, amongst other things, such as:
1. Lifestyle changes -food, juicing, exercise, rest
2. Mindset changes - prayers, faith n positive thinking
3. Regular checkups & listening to your body - check all warts n bumps you may find
4. Alternative treatments -e.g acupuncture, breast massage, heat treatment.
My cancer stage 2A but aggressive tumor masa diagnosed. My Oncologist said masa tu high chance for it to come back to the brain within 2 years.
SubhanAllah, semua perancangan Allah. Kita usaha n doa sebanyak mungkin. I have complete faith in Allah's mercy."
Apa yang Kak Soraya nak share kalau kita nak sihat, deep faith, positivity and try Everything that you feel helps you. ( PB Bvsm garlic Garam buloh) All these I guna.�� Yakin Sihat. InsyaAllah


Ajal maut memang bukan kita yang tentukan... Tapi ikhtiar datang dari diri kita sendiri ... Bila kita dah sakit memang macam-macam ikhtiar kita lakukan... Bermacam-macam pendapat orang kita dengar... Mencegah dari awal tak salah kalau kita tak berkira sangat wang ringgit dengan soal kesihatan kita... Kita ikhtiar dulu selebihnya kita bertawakal.




<<==========>>





Bagaimana Cara Mengukur Korset Premium Beautiful?


Hai semua,


Hari ini aisyah nak share sikit dengan u all semua tentang bagaimana cara mengukur korset Premium Beautiful dengan betul. Ada sesetengah customer aisyah ingin saiz korset Premium Beautiful ada saiz S, M. L, XL..Korset Premium Beautiful ditentukan saiz mengikut ukuran badan seseorang. Apabila ukuran saiz badan yang diukur betul, maka anda akan jadi lebih selesa memakai set Premium Beautiful ini..Kebanyakkan mereka yang telah memakai Korset Premium Beautiful ini memang confirm tak nak buka sebab dah rasa sedap sangat baju hitam ini melekat pada badan.


4 Langkah-langkah Cara Mengukur Korset Premium Beautiful:



1) Ukuran bahagian puncak breast (bust). Pastikan ukuran betul-betul pada puncak dada.

2) Ukuran bahagian bawah breast (under bust)
3) Ukuran pinggang (waist). Kalau boleh ambil ukuran pinggang dikawasan yang buncit.
4) Ukuran puncak punggung (hips). Kalau boleh ambil ukuran area yang paling lebar.

Ok, apabila anda selesai mendapat ukuran badan anda boleh call saya untuk percubaan yang percuma.




<<============>>




Tiada ulasan:

Catat Ulasan