multilevel menu

Keunikan BIO VELOCITY SLEEP MATE

Assalamualaikum semua. Adakah anda atau keluarga anda mengalami masalah seperti testimony di bawah ini?
Gembirakan kalau penyakit yang kita atau ahli keluarga kita alami dapat sembuh seperti testimony ni. Walaupun ada yang belum 100% sembuh tapi perubahan positif nampak ketara dengan berikhtiar menggunakan Bio Velocity Sleep Mate.

Apa itu Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) ? BVSM adalah suatu inovasi sangat bermanfaat yang berasaskan teknologi BV (Bio Velocity).


Teknologi BV ini telah ditemui oleh sekumpulan pakar sains yang telah membuat kajian lebih dari 20 tahun yang lalu. Teknologi ini berbentuk tenaga tulen semulajadi yang berasal daripada matahari dan tenaga tersebut diserap dan disimpan di dalam garam laut dalam.

Gambarajah di atas ni menunjukkan perbezaan gelombang dalam badan kita  sebelum dan selepas menggunakan Bio Velocity Sleep Mate. Kehidupan masa kini yang terancam oleh ejen pencemaran alam sekitar, penyakit, virus, tekanan, gaya hidup tak sihat ( seperti merokok dan alcohol ) ataupun radiasi (televisyen, telefon bimbit, computer) boleh menyebabkan gelombang di dalam badan kita menjadi tidak sihat dan badan menjadi lemah. Bila badan dah lemah kompem la nak wat apa2 pun xde semangat kn. Mari kita lihat pula fungsi & keunikan Bio Velocity Sleep Mate di bawah ni.


Setiap penyakit yang kita hadapi adalah ujian daripada Ilahi. In Sya Allah dengan penggunaan Bio Velocity Sleep Mate ini kita boleh jadikan sebagai ikhtiar untuk kita membantu diri, ahli keluarga dan mereka yang memerlukan.


Aisyah Zazuri

SMS / Whasapp : 014-338 9190


Tiada ulasan:

Catat Ulasan