multilevel menu

Rabu, 9 Oktober 2019

360 Therapants Legging Terhebat

Bila dah suka tu mesti selalu nak gosip kan.
Gosip berilmiah dengan  produk #PB360TheraPants untuk kebaikan dan keselamatan diri tak pe kan. Nak-nak pulak tu sambil sharing kebaikan, sambil tu dapat bina income sampingan. Seronok kan.

Keyy, kat sini Aisyah share info bacis lah untuk uolss selidik apa lah yang besttt dan teruja sangat sampaikan jadi gosip terhangat lah geng kami ni. Pagi-pagi dah sok sek sok sek kat group sebelah ni tau.

Teknologi 360 Thera
# Fabrik Pengunci Lemak (360)
# Fabrik Penyejuk Ultra Fiber
# Tenunan Dan Jahitan Honeycomb
# Teknologi Infra Merah Jarak Jauh (FIR) nano Dot dari Korea
# Kristal Magnetik

Antara Kelebihan 360 TheraPants pula:

1. Melancarkan Peredaran Darah
Peredaran darah yang baik dah tentu membantu;
• Pengaliran Darah
• Pengangkutan Nutrien
• Penyingkiran Toksin
Dan seterusnya membantu;
• Mengurangkan Selulit
• Mengurangkan Kesakitan Kaki
• Mengurangkan Urat Labah-Labah
• Meningkatkan Metabolisme

2. Kontur Dan Bentuk
• P - Menolak (PUSH)
• L - Menganjak (LIFT)
• L - Mengunci (LOCK)
• S - Menyokong (SUPPORT)
Dan seterusnya pasti membantu:
• Mengempiskan Perut Dengan Segera
• Menganjak Punggung Yang Kendur
• Membentuk Kaki Yang Memberi Kontur Yang Menawan

3. Dingin Pada Kulit.
Lapisan dalam fabrik Penyejuk Ultra Fiber di lapisan dalam 360 TheraPants memberikan kesan sejuk kepada kulit. Sekarang takde lagi masalah untuk pakai sepanjang hari.

4. Lebih Fleksibel , Lebih Elastik, Lebih Tahan Lama.
Bila pakai je akan memberikan si pemakai terus merasa selesa dan pergerakan lebih Fleksibel. 360 TheraPants ni memang sangat selesa dan ketahanan dari segi geseran, basuh ulang kali, pemakaian yang lebih lama dan memberi pergerakan Fleksibel. Nak g zumba tu sarung je Legging Terapi ni.

5. Lembut Dan Serap Peluh
Hasil Dari Fabrik Yang Istimewa dengan 74% Nylon Dan 26% Lcyra.
• 6 Kali Lebih Serap Peluh
• 3 Kali Lebih Lembut Dari Fabrik Pelangsingan Biasa Yang Lain
Dah kenal tu, mesti jatuh cinta kan.
Jom tunggu apa lagi tu.
Masuk merisik, meminang terus nikah tau.
Si hitam manis tunggu ni.









Fat Locking Fabric.
Tu antara keunikan utama 360 Thera kami.
Selalu kita kunci rumah, kunci kerete, kunci peti besi aje kan. Tapi boleh bayangkan tak, macam mana sekarang ni ada teknologi kunci lemak 🤔
Special kan 360 Thera ni sebab ada fat locking. Dia sangat membantu lock lemak bahagian pinggang, bahagian perut, bahagian pinggul dan bahagian peha.
Contoh bahagian bawah punggung kita. Part tu antara port lemak suka stay. Kalau kita perasan, area bawah punggung dan tepi punggung tu akan buatkan kita selalu ada masalah nak pilih seluar. Sebab lemak suka menggelebeh kat bawah punggung dan tepi punggung. Kan. Tu kenyataan yang tak boleh dielakkan 😖

Jadi, dengan function lock lemak yang ada pada fabric 360 Thera ni, punggung kita akan di push up serta merta. Tak ada lagi dah risau tentang punggung jatuh.
Ultra Fiber Cooling

Apa tu?
Tu nama lapisan kain sejuk, yang menggunakan teknologi Jepun. Tu antara keunikan utama 360 Thera kami.

Selain power dalam fat locking, 360 Thera ni dilapisi oleh satu lagi fabric. Nama dia ULTRA FIBRE COOLING.

Fabric ni bila touch kulit, lembut je. Rasa macam tak de benda melekap pun kat kaki. Sejuk pulak tu. Macam ada ekon yang ikut kemana saje kita pergi.

Nak bagi tau betapa halusnya fabric sejuk ni, halus dia 15 kali lebih halus dari sehelai rambut manusia. Boleh bayangkan tak halusnya fabric teknologi Jepun yang ada pada Premium Beautiful 360 Thera ni.


Psttttt. Meh la dekat sikit. Nak bagi tau ni, si hitam manis yang Aisyah pegang ni #MesraToilet sangat tau.

Uol boleh focus, dan zoom area tengah perut seluar tu. Kat tengah tu ada cangkuk dan ada zip. Bertambah mudah lah u all nak pergi toilet untuk buang air.

Yang ada azam 2019 yang still tak kesampaian, teringin nak bentuk badan cantik dan firm, lepas tu suka pula berzumba kan, u all boleh la just sarung je 360° Therapant ni. Confirm zumba dengan penuh selasa ya amat. Sebab legging ni strechable sangat. Tahan lasak. Dan kain dia sejukkkkk macam ice 

Dah la boleh kunci lemak.

😱Serius???
Ye hakak serius lah ni. Ni bukan cubaan tau, ni kisah benar.

Lagi best, 360° Therapants ni cover perut sekali. Jadi, tak perlu risau dah dengan masalah perut buncit dan menggelebeh. Sebab legging ni dah cover sampai ke pinggang.


AISYAH ZAZURI
014-338 9190