multilevel menu

Ahad, 21 Julai 2019

Sweetality Gula Rendah Kalori

Apakah itu SWEETALITY?
Sweetality tu nama pada product terbaru kami. Pemanis untuk minuman dan makanan. Sweetality nama di beri. Baru lahirkan, mesti ada nama kan. Jadi, call it "Sweetality" ye 😉

Apa kelebihan Sweetality?

Kelebihan Sweetality ni, dia membantu kurangkan pengambilan gula hingga 98%


Bagaimana rasa Sweetality?
Rasa sweetality ni sebiji sama macam rasa gula. Tak ada rasa pahit-pahit ke, payau pun tak ada memang rasa gula yang kita biasa guna tu.


Terdapat dua jenis Sweetality :
1. Liquid sweetener (Bentuk cecair)
2. Granulated sweetener (bentuk gula pasir)

Untuk cecair, kandungan dia ada Water, High Intensity sucrose FIF, High Intensity Sucralose FIF, Citric Acid, Potassium Sorbate.


Berapa harga pemanis Sweetality?
Sweetality liquid tu RM65
Sweetality butir pasir tu RM35


Berapa lama tahan untuk satu botol?
Bergantung pada penggunaan.


Harga sweetality ni tak mahal pun. Boleh dah grab satu buat bagi mak ayah dan anak-anak ❤️





Maybe selama ni risau kencing manis naik, yang mana tak ada kencing manis lagi, risau berat badan naik. Risau masalah kesihatan yang lain jugak kan. Memang kebanyakkan penyakit berpunca dari gula. Cuma, Sweetality ni lahir untuk memberi revolusi pada anda yang gemarkan manis, tapi masih nak jaga kesihatan.


Sweetality ni, bukan dicipta untuk orang yang dah ada kencing manis tau. Bukannnnn. Tapi Sweetality ni dipatenkan khas untuk semua peringkat golongan.

Budak-budak kan suka makan manis. Minum manis. Tak manis diorang tak nak. Jadi, ok la tu lepas ni kita gantikan gula biasa dengan Sweetality.

Jom maniskan senyuman anda dengan menikmati minuman manis dan makanan manis tanpa kerisauan lagi.

Aisyah Zazuri
014-338 9190

Tiada ulasan:

Catat Ulasan