multilevel menu

Jumaat, 20 April 2018

Premium Beautiful Expert Naik LRT di Stesen Kelana Jaya

Kali ni Aisyah nak kongsi pada pembaca blog Aisyah tentang aktiviti hujung minggu kami sekeluarga. Alhamdulillah pagi-pagi dah siapkan anak-anak sebab kali ni Aisyah ada appointment area Kelana Jaya. Time anak-anak dan suami tak bekerja memang mereka akan follow Aisyah bekerja. Sebab itu Aisyah katakan bisnes ni sangat enjoy dan secara tak langsung mengeratkan hubungan kita dengan anak-anak. Mana pergi mereka mesti ada depan mata, best kan. Kalau bekerja kat office nak bawa anak-anak confirm bos dah marah kan. Tapi kalau bisnes Aisyah buat ni, pergi kelas pun boleh bawa anak-anak tu, tapi yang penting tak menganggu suasana kelas.

Habis je appointment terus suami cakap "Jom ajak anak-anak naik LRT nak tak?". Apa lagi memang suka anak-anak sebab mereka dah lama nak naik LRT ni cuma tak berkesempatan. Nampak tak yang paling excited sekali orang yang pakai cermin mata hitam tu lah.



Ke main senyum lebar dapat naik LRT. Maklumlah sejak lahir tak pernah naik itu yang teringin teramat sangat tu. kikiki

 Yeahhh Dah kami sampai di stesen KL Sentral.

Muka orang sedang request nak sesuatu tu. Ragam anak-anak ni tak sama. So layankan je.

Bukan anak je berminat dengan beruang ni, bapa budak pun suka:-)

Satu shopping mall dah habis jalan cuci mata, tiba-tiba anak pula dah start lapar. So tanya diorang nak makan kat mana? Mereka jawab nak makan kat Chicken Rice Shop, memang kegemaran mereka ni nasi ayam kat situ.

Ke main besar mulut tu buka, betul-betul lapar nampaknya.

Bukan cakap si adik je lapar, si abang pun sama. Mujur makanan diorang sampai dulu dari Aisyah dan suami. Nak tahu tak, sampai order extra nasi sebab anak-anak rasa tak cukup makan nasi sepinggan.







Aisyah memang suka Mee Kari kat sini, kuahnya pekat dan banyak sangat. Betul-betul nikmatlah makan Mee Kari kat sini. Terbaik sangat!




Perut dah kenyang, hati pun senang nak balik. Ke main si adik senyum lebar tak sabar nak LRT lagi.

Kami tengah tunggu LRT sampai, best pula time ni sebab tak ramai orang pula. 

Dah puas naik LRT terasa nak panjat Bukit Jugra pakai jubah ni. Boleh ke Aisyah? hahahahaha..Boleh je lagi-lagi sarung Premium Beautiful. Berpeluh-peluh lah badan mendaki bukit ni.





Yeahhh!!! Dah sampai puncak, pemandangannya memang cantik sangat-sangat.

Konfiden je pakai jubah dengan pakai Premium Beautiful mendaki bukit kan. Membantu betul pembakaran lemak bila pakai Premium Beautiful ni, makan lah banyak pun badan tetap nampak shape. lagi-lagi nak musim raya ni mesti ramai dah rancang nak pakai baju kebaya kan. So dari sekaranglah kena grab promosi harga hari raya Premium Beautiful dari 

Premium Beautiful Expert
Aisyah Zazuri
014-338 9190