multilevel menu

Khamis, 16 November 2017

Min Cha Teh Garam Buluh Terbaru!

Tara ku Cha Cha.. Tara ku Cha Cha..  haha..

Apa khabar semua. Aisyah bukan nak menari tapi nak memperkenalkan produk baharu iaitu Min Cha.

Apa tu Min Cha?

Min Cha adalah minuman teh yang bukan sekadar teh biasa kerana rasanya yang ternyata berbeza daripada teh yang pernah aisyah minum. Bahkan anak-anak aisyah pun turut sama suka rasa Min Cha ni sampai suruh aisyah ambil lagi kat abang akak food truck Min Cha tu.

Min Cha ni dipek dalam bentuk sachet dan hanya perlu ditambah air panas sahaja. Rasanya memang cukup lemak berkrim dan wangi jadi tak hairanlah anak-anak aisyah pun suka. Sebenarnya dulu Aisyah pengemar kopi sejak SHOM keluarkan Min Kaffe, memang dah tak beli kopi kat luar sebab serasi dan memberi tenaga sepanjang hari Aisyah. Pergi ulangtahun SHOM dilancarkan pula Min Cha. 

Apa lagi try lah rasa kan, dengan anak-anak pun suka. So bagi yang bukan pengemar kopi boleh try Min Cha ni, memang sedap rasanya. Tal perlu dah campur susu semua. Memang hanya perlu bancuh dengan air panas dan terus minum. Kalau nak buat teh ais pun boleh. Kalah teh ais kat kedai u all. Tak caya rasa sendiri memang akan terus jatuh hati habis.

Mengikut keterangan produk, Min Cha ni:

✔Dirumus dengan daun teh hitam berkualiti premium
✔Mengandungi garam buluh terbaik dari Korea
✔Beraroma, bertekstur halus dan berkrim
✔Tiada perisa & pewarna tiruan
✔Tiada gula tambahan

Tempah sekarang
Aisyah Zazuri
014-3389190 (sms/whatsaap)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan