multilevel menu

Khamis, 13 Julai 2017

SHOM Bagi 2% Bonus Extra


Bonus 2%
Setahun bagi dua kali.
First 2% tu bagi based on 6 months performance.
Second 2% pulak based on 6 months performance jugak!

Bila tengok balik total bonus is 12 months!
and bukan 2% setahun.
Tapi dah jadi total 4% dah uolsssss 
Uolssss kalau company kita bagi sebulan bonus pun dah happy sangat kan?
Ni kalau 12 bulan bonus korang rase macam mana? Happy tak? 
Bestnyaaaaa SHOM ni!
Bila Allah jodohkan dengan SHOM means ada sesuatu yang Allah nak bagi.
Mungkin masanya belum sekarang. Tapi InshaaAllah berniaga dengan SHOM ni bila berada di landasan yang betul, rezeki yang orang lain berjaya dapat, kita pasti dapat!
Yang penting habiskan apa yang kita dah mulakan. Sebab orang berani jer yang berani habiskan sesuatu yang beliau mulakan! 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan