multilevel menu

Isnin, 26 Disember 2016

Premium Beautiful Expert In Sunway Resort Hotel


Another Grand Event to close 2016. Tickets are selling fast. Like hot goreng pisang dikala hujan lebat. Gittew...
Kalau nak, Aisyah boleh tanyakan my TLC Sisters. Kut kut la ada lagi. Dont ask me coz mine all sold out.
Tak selera nak makan pagi ni bila teringat hadiah yang champion Finale Shake N Shape dapat semalam.

- 1 tiket PERCUMA ke Italy

- Baju yang direka khas oleh Rizman Ruzaini bernilai RM6,000
- Cash RM5,000
- SHOM Product Voucher bernilai RM2,000
- Free coverage in all event organized by SHOM

Siapalah sangka niat nak berniaga dengan SHOM jer tapi terjadi artis pulakkan..seriously happy for her tapi dalam hati berdarah la sikit sebab best kot hadiah-hadiah tu! 😀😀
Not to mentioned badan yang makin slim and pakai pulak Premium Beautiful corset, terus tak percaya umur kakak tu dah 38 tahun you all!
Rasanya hari ni turun 2kg lagi kot sebab takde selera nak makan kan?

17.7 kilogram hilang uollss dalam 3 bulan 😱😱😱
Sama-sama minum Shake Me tapi u all sempat turun 10 kilogram tapi Bro Anwar dapat turun 17.7 kilogram.!!! u all jeles dengan Bro Anwar nie.!!!


Almost 10 kilogram hilang uollss 😱😱😱


Sama2 minum Shake Me tapi Bro Idzul dapat turun almost 10 kilogram.!!! Iollss jeles dengan Bro Idzul nie.!!!

Jom siapa-siapa nak kurus or turunkan berat badan kita sama-sama minum Shake Me.!!! Kita aktifkan gaya hidup sihat bermula 2017.!!!


Kami pernah menghalang kami pernah melarang.
KINI kami adalah penyokong terkuat dan pemangkin pengurusan masa untuk mengecapi bahagia bersama.

Bebas masa (timefreedom) Bebas kewangan (moneyfreedom) adalah matlamat kami.!!!


MULA DARI MUDA💖💖💖


"Kak Ziana pakai corset sejak umur 14 tahun!"

Untungnya sesiapa yang mula pakai corset sejak muda. Badan langsung tak terjejas. 
Cantik dan sentiasa nampak muda! 

Baju purple tu ada macam body kak Ziana tak???😅😅😅😅 Kak Ziana posing depan meja piano...Kak Aisyah posing depan pintu pun jadilah...yang penting kak Aisyah konfident bila sarung korset No.1 di Malaysia Premium Beautiful dah tak payah fikir nak korset yang lain dah!😉

Jom kita jadi cantek macam Kak Ziana! 


Pentas Premium Beautiful TLC yang punya!!!


Congrats Top Leaders Circle!
Congrats wakil TLC yang berjaya di Live Voting Contest!

Bukti yang kami adalah PB Expert yang bukan saja pakai, tapi menjiwai sepenuhnya pemakaian corset No. 1 ni..



Untuk FREE FITTING and FREE CONSULTATION jangan segan-segan hubungi Aisyah (014-338 9190) 😉



Ramainya pengguna Premium Beautiful Corset..!!
Dari hanya sebagai pengguna kini kami melahirkan ramai PB Expert di serata dunia.
Semua ni makin confident sarung PB bila kak Ziana Zain sendiri secara LIVE share tips macam mana beliau boleh maintain body lawa walau dah 4 series with 4 kids.

INGAT PB, INGAT TLC!
We are NO. 1 CERTIFIED Premium Beautiful Expert in Malaysia, Singapore, Brunei and Indonesia.


Aisyah Zazuri
014-338 9190

Tiada ulasan:

Catat Ulasan