multilevel menu

Ahad, 27 November 2016

Cara Berkesan Dapatkan Berat Badan Ideal

Memang biasa bila selepas bersalin kaum wanita akan mula melalui zon KENAIKAN BERAT BADAN yang boleh dikatakan mendadak. Kadang-kadang sampai satu tahap terdetik dalam hati "boleh ke aku dapatkan berat badan ideal aku semula" betul tak?

Masa ni lah dalam fikiran terlintas nak pergi gym, nak berdiet, dan macam-macam lagi untuk turunkan berat badan. Sebenarnya kita boleh je pergi gym untuk turunkan berat badan kita tapi ACUAN bentuk badan macam baju warna orange tu memang susah...sebab awak sendiri cakap awak kerap bersenam dan pergi gym tapi shape tetap shape yang sama cuma berat badan je yang turun sikit..

Maknanya kat sini kelebihan Premium Beautiful memang terbukti berkesan untuk dapatkan bentuk badan yang cantik, untuk yang rajin berzumba, berlari, panjat gunung, berenang, berjogging dan sebagainya memang lagi awesome lah result dia buat aktiviti sihat tu sambil pakai Premium Beautiful...untuk yang tiada bersenam lagilah kena pakai.. sebab Aisyah sendiri pakai Premium Beautiful masa zaman tak ada masa nak bersenam dan masa zaman tak jaga makan.

Aisyah Zazuri
014-338 9190

Tiada ulasan:

Catat Ulasan