multilevel menu

Isnin, 17 Oktober 2016

Premium Beautiful Expert di Taman Buaya Melaka

Muka selfie bersama si abang..sejak dah semakin besar ni ke main pandai buat video sendiri tau..kalau gambar tu jangan cakaplah kalau tak penuh memory telefon memang tak sah. Macam biasa sebelum Aisyah luangkan masa dengan anak-anak, Aisyah akan selesaikan dulu urusan bisnes..Destinasi pertama Aisyah nak stokis restock barang untuk rakan kongsi serta tukar saiz Premium Beautiful yang berada di Johor Bahru.

Seronok sangat bila Aisyah bekerja ikut masa Aisyah sendiri..yang penting kita jangan lupa tanggungjawab sebagai ibu dan isteri. Nama pun bisnes online kan..so masa untuk mereka lebih banyak berbanding Aisyah kerja office hour dulu..Apapun kita kena sentiasa bersyukur dengan nikmat yang Allah bagi..dan jangan mudah rasa selesa dengan apa yang kita miliki sekarang.

Dialah orang yang paling excited sekali nak masuk ke dalam ni..tak sabar-sabar nak tengok buaya katanya;

Giliran Aisyah pula untuk pakai jam tangan (tiket masuk) ke dalam ni..Seronok juga sekali sekala spend time dengan suami dan anak-anak ni.
Muka anak beranak tengah tengok pertunjukan buaya...pertunjukkan ni hanya 45minit sahaja..so masuk-masuk je kami tak round lagi kawasan ni..sebab takut terlepas melihat pertunjukan ni.

Bukan senang kerja mereka ni...nyawa dihujung tanduk je..kalau sekali kena makan memang tak dapat diselamatkan..tapi ni lah punca rezeki mereka untuk menyara keluarga kan.

Habis je pertunjukan buaya tadi, terus si abang nampak tempat tema air ni...ke main suka dia sampai tak ingat nak balik...padahal belum habis berjalan satu taman buaya lagi.
 Muka control cool bila itik mula menghampiri ;)

 Seronok pula melayan itik-itik ni makan.
 Ke main dua beradik ni kejar itik sampai lupa diri.
 Baru nak bergambar dengan dia...dia dah lari..;)

 Sukanya si abang dapat bagi makan penyu-penyu ni.

Suami Aisyah pun join melayan kerenah anak-anaknya. Alhamdulillah dia suamiku yang penyayang dan juga bertanggungjawab. Muahh!

Aisyah pun nak cuba bagi makan penyu ni..tapi bila penyu-penyu ni berebut naik nak makan...gerun juga Aisyah bila ke main laju penyu ni tarik daun yang ada pada tangan Aisyah.

Jeles tau bila itik-itik ni ke main jinak dengan suami Aisyah..


Pandainya anak-anak ibu posing sejak dah besar ni..Ibu sayang kamu hingga ke jannah ;)

Ahad, 9 Oktober 2016

Promosi Premium Beautiful Secara Ansuran

Aisyah nak buka tawaran promosi Premium Beautiful Secara Ansuran hanya dibuka untuk beberapa jam sahaja. Bagi yang berminat nak pakai korset Premium Beautiful secara bayaran bulanan boleh hubungi nombor yang ada pada gambar di atas dengan segera.

STOK SANGAT TERHAD

Aisyah nak kongsikan testimoni hot daripada client Premium Beautiful


Latest testimoni from my own client. Ni pula bakal pengantin yang akan berkahwin beberapa bulan lagi. Sebelum pakai Premium Beautiful risau juga adik manis ni kalau-kalau tak dapat slim kan badan sebelum hari perkahwinan... Tapi lepas sarung je Premium Beautiful, terus dapat instant shape yang memang cantik! 



Baju berlipat memang nampak kemas...tapi bila lemak badan yang berlipat confirm rasa rimas 😅

Solution dia pakai Premium Beautiful je la senang...Jangan salah faham, Premium Beautiful bukan untuk sorok lemak tapi fungsi Premium Beautiful memang terbaik dalam ALIH LEMAK dan LOCK LEMAK... 




Berazam nak kurus selepas bersalin?
Alhamdulillah...memang perlu sangat pun...jangan biarkan diri kita tersenarai antara golongan OBESITI yang merupakan antara masalah kesihatan terbesar di negara ni.

Nak kurus ni anda kena la rajin...bukan setakat rajin makan ye...tapi rajinkan diri untuk befikir dalam keadaan yang POSITIF. Kalau asik negetif je, sila la pasrah bila anda sendiri makin tak selesa dengan keadaan fizikal anda.

Pilihan di tangan anda...nak kurus dengan cara yang macam mana..asalkan tak memudaratkan kesihatan. 
Tak nak makan nasi?
Nak berjogging keliling tasik?
Nak gi gym?
Nak berzumba?
Nak telan ubat kurus?
Nak pergi slimming centre?
Nak berenang setiap hari?
Nak sapu krim panas?
Nak pakai corset?
Or nak terus sedut lemak je?
Terpulang...kerana hidup adalah pilihan.


Premium Beautiful Expert
Aisyah Zazuri
    014-338 9190