multilevel menu

Ahad, 4 September 2016

PB Expert Jalan-jalan & Menuntut Ilmu di Shah Alam

Muka anak-anak yang excited nak ikut Aisyah pergi bekerja. Anak-anak Aisyah ni memang tahu kalau Aisyah bekerja mesti bertukar persekitaran dan paling menyeronokkan mereka dapat kawan-kawan baru. Kali ni Aisyah bawa anak-anak Aisyah pergi menuntut ilmu..sambil menyelam minum air..selepas kelas baru ibu layan destinasi anak-anak pula ;)

Kali ni yang bertugas jadi pengacara majlis, suami my mentor En. Halmie..Kalau u all nak tahu En. Halmie ni bukanlah seorang penyokong apabila CDM Salleha mula-mula nak buat bisnes ni. Sebelum ni beliau ni dah buat macam-macam bisnes namun semua GAGAL..oleh kerana itu bila isteri beliau suarakan hasrat nak buat bisnes memang beliau bangkang habis..Tapi suami mana yang tak sayang isteri kan..bangkang pun still merestui perjuangan isterinya. Alhamdulillah sekarang 24jam bersama isterinya buat bisnes ni senang cakap dah jadi PA wife nya..Bebas masa dan paling penting bebas kewangan.

Speaker pertama, iaitu Nuzul...jangan u all terkejut daripada seorang mekanik terus bertukar kerjaya jadi PB Expert..jual baju dalam wanita dengan income 5 angka sebulan..So malu kan kalau kita sebagai wanita masih tak rebut peluang ni.
 Cerita beliau ni lain sikit daripada pengacara majlis tadi. Beliau sertai bisnes ni tanpa pengetahuan isteri kerana isterinya tidak menyokong penglibatan beliau untuk menjual produk Premium Beautiful. Alhamdulilllah sekarang setelah melihat income si suami melebihi gaji hakikinya, sedikit demi sedikit isterinya melibatkan diri dalam bisnes ini dan baru-baru ini isterinya telah mendapat trip percuma ke Beijing.
 Speaker kedua adalah Kak Ujie. kali ni Kak Ujie berkongsi ilmu bagaimana menggunakan Bio Ever untuk mengekalkan kecantikan..serius memang terkejut bila tengok demo ni.
Bukan orang wanita sahaja yang perlu kelihatan awet muda je..tapi orang laki pun nak juga jaga penampilan dirinya juga...betul tak?

 Tak daaa!!! Ni lah hasil yang mengejutkan selepas menggunakan Bio Ever..Bagi wanita yang berumur 35tahun yang ingin maintain awet muda memang Aisyah suggest kan u all gunakan  Bio Ever ni...harga mampu milik dan tahan selama 3 bulan.. so memang jimat habis kan..
Haaa...ni testimoni Bio Ever daripada abang sado kita pula..Eyebag berlapis hilang dalam masa 1minit...ni lagi mengujakan..Aisyah akan bagi harga istimewa untuk semua pengunjung blog Aisyah ;)

Mentor kesayangan Aisyah susah dan senang CDM Salleha :)

Penuh semangat kami menyanyikan lagu syarikat yang tak pernah mengabaikan kebajikan setiap usahawannya..sentiasa ada je berita yang mengembirakan buat kami semua.
Wajah-wajah insan yang sentiasa menjadi tulang belakang Aisyah dikala susah mahupun senang.
"Bila Allah ingin naikkan darjat seseorang hambaNya, Allah akan rezekikan hambaNya dengan semakin bertambahnya ilmu dan pengetahuan tentang sesuatu perkara."
Alhamdulillah soooo happy that our monthly class was a success! 
💜
Semoga Allah permudahkan urusan kami dalam perjuangan menuju umrah dan Italy nanti Aamiin.
Habis kelas wajiblah aktiviti bersama anak-anak pula..kekuatan ibu untuk teruskan perjuangan untuk masa depan insan-insan yang Aisyah sayang. Selamat berhujung minggu semua ;)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan