multilevel menu

Rabu, 31 Ogos 2016

Promosi Hari Merdeka 2016

Selamat Hari Merdeka yang ke-59...Alhamdulillah kita masih diberi nafas untuk terus hidup di bumi Allah ni dengan negara yang aman damai..Bukan mudah untuk capai kemerdekaan ni..bermati-matian orang dulu untuk dapatkan kemerdekaan ni..so pada Hari Kemerdekaan ni Aisyah nak bagi harga istimewa pada pengunjung blog Aisyah ni.



Promosi ni Aisyah masih lanjutkan disebabkan ramai yang tanya Aisyah, tak ada ke promosi untuk Premium Beautiful, so bagi sesiapa nak grab boleh hubungi nombor yang ada seperti di atas ok ;)


Tak daaaa! Ni lah produk terbaru bagi sesiapa yang nak turun berat badan..bagi beratnya yang membimbangkan boleh try Shake Me ni...memang mengenyangkan perut dan buatkan kita tak terasa nak makan nasi dengan kuantiti yg banyak

So jika minum ni tak perlu nak diet terlampau ketat...dan u all boleh try timbang berat badan dulu sebelum amalkan Shake Me ni..dan boleh tengok perubahan dalam masa 30hari..stock masih panas lagi..dah separuh kena booking ni..lai...lai..lai..jom kita try CABARAN NAK KURUS dalam masa 30hari.


Why Shake M3? 
• It serves more than just an ordinary protein drink
• High in protein & dietary fiber
• Multi-source protein formula for wholesome nutrition
• Enriched with vitamins and minerals
• High in Vitamin B12 & Vitamin C
• A good source of Calcium & Magnesium
• Promotes healthy gut
• Enhances energy production for long-lasting vitality
• Formulated with non-genetically modified ingredients
• Instant & easy-to-prepare formula
• A smooth, delicious & satisfying shake • Only 90 calories per serving
• Low in fat
• Cholesterol-free
• No sugar added
• No preservatives
• No artificial colouring

Aisyah Zazuri 
014-338 9190

Tiada ulasan:

Catat Ulasan