multilevel menu

Sabtu, 27 Ogos 2016

Bercuti Percuma di Beijing, China

Lama tak kongsikan cerita dalam blog Aisyah ni...Terima kasih pada pengunjung dan pembaca yang sudi singgah pada blog Aisyah ni. Entry kali ni Aisyah nak kongsi percutian usahawan Top Leaders Circle di Beijing secara percuma dan 100% ditanggung oleh syarikat.


Bercuti dengan adik-beradik Top Leaders Circle ni memang tak sah kalau tak bergambar setiap tempat..Masa ni tengah tunggu masa penerbangan untuk ke Beijing.

Ke main gaya cik abang bila dapat melancong secara percuma bersama isteri. Memang hanya ni sahaja cara untuk para suami yang tidak menyokong isteri pada awal pelibatan dalam bisnes ni.

Sampai ke di Hotel Shangri La Beijing...masuk-masuk bilik je terus nampak panda setiap katil as free gift. Pasti ada je kejutan yang tak dijangka syarikat akan bagi. Bestnya!!!

Harga ShangriLa Beijing hari ni...Satu bilik almost 1,000...Kalau pergi sendiri confirm kita akan cari paling mahal pun bilik RM200.00 je kot sebab nak duduk tiga malam.


Satu negeri satu bas! Semua bas dari negeri masing-masing bertolak ke KLIA and naik flight untuk ke ROME, VENICE, MILAN and then UMRAH!

Siapa nak ikut jangan malu-malu nak whatsapp Aisyah (014-338 9190) tempat masih ada. 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan