multilevel menu

Rabu, 31 Ogos 2016

Promosi Hari Merdeka 2016

Selamat Hari Merdeka yang ke-59...Alhamdulillah kita masih diberi nafas untuk terus hidup di bumi Allah ni dengan negara yang aman damai..Bukan mudah untuk capai kemerdekaan ni..bermati-matian orang dulu untuk dapatkan kemerdekaan ni..so pada Hari Kemerdekaan ni Aisyah nak bagi harga istimewa pada pengunjung blog Aisyah ni.



Promosi ni Aisyah masih lanjutkan disebabkan ramai yang tanya Aisyah, tak ada ke promosi untuk Premium Beautiful, so bagi sesiapa nak grab boleh hubungi nombor yang ada seperti di atas ok ;)


Tak daaaa! Ni lah produk terbaru bagi sesiapa yang nak turun berat badan..bagi beratnya yang membimbangkan boleh try Shake Me ni...memang mengenyangkan perut dan buatkan kita tak terasa nak makan nasi dengan kuantiti yg banyak

So jika minum ni tak perlu nak diet terlampau ketat...dan u all boleh try timbang berat badan dulu sebelum amalkan Shake Me ni..dan boleh tengok perubahan dalam masa 30hari..stock masih panas lagi..dah separuh kena booking ni..lai...lai..lai..jom kita try CABARAN NAK KURUS dalam masa 30hari.


Why Shake M3? 
• It serves more than just an ordinary protein drink
• High in protein & dietary fiber
• Multi-source protein formula for wholesome nutrition
• Enriched with vitamins and minerals
• High in Vitamin B12 & Vitamin C
• A good source of Calcium & Magnesium
• Promotes healthy gut
• Enhances energy production for long-lasting vitality
• Formulated with non-genetically modified ingredients
• Instant & easy-to-prepare formula
• A smooth, delicious & satisfying shake • Only 90 calories per serving
• Low in fat
• Cholesterol-free
• No sugar added
• No preservatives
• No artificial colouring

Aisyah Zazuri 
014-338 9190

Sabtu, 27 Ogos 2016

Bercuti Percuma di Beijing, China

Lama tak kongsikan cerita dalam blog Aisyah ni...Terima kasih pada pengunjung dan pembaca yang sudi singgah pada blog Aisyah ni. Entry kali ni Aisyah nak kongsi percutian usahawan Top Leaders Circle di Beijing secara percuma dan 100% ditanggung oleh syarikat.


Bercuti dengan adik-beradik Top Leaders Circle ni memang tak sah kalau tak bergambar setiap tempat..Masa ni tengah tunggu masa penerbangan untuk ke Beijing.

Ke main gaya cik abang bila dapat melancong secara percuma bersama isteri. Memang hanya ni sahaja cara untuk para suami yang tidak menyokong isteri pada awal pelibatan dalam bisnes ni.

Sampai ke di Hotel Shangri La Beijing...masuk-masuk bilik je terus nampak panda setiap katil as free gift. Pasti ada je kejutan yang tak dijangka syarikat akan bagi. Bestnya!!!

Harga ShangriLa Beijing hari ni...Satu bilik almost 1,000...Kalau pergi sendiri confirm kita akan cari paling mahal pun bilik RM200.00 je kot sebab nak duduk tiga malam.


Satu negeri satu bas! Semua bas dari negeri masing-masing bertolak ke KLIA and naik flight untuk ke ROME, VENICE, MILAN and then UMRAH!

Siapa nak ikut jangan malu-malu nak whatsapp Aisyah (014-338 9190) tempat masih ada. 

Isnin, 8 Ogos 2016

Premium Beautiful Sesuai Untuk Ibu Lepas Bersalin.





Kenapa Premium Beautiful terbaik untuk ibu lepas bersalin???


*Mengeluarkan angin dalam badan
*Mengecutkan dan memperkemaskan semula rahim yang mengembang semasa mengandung
*Menarik dan merapatkan semula tulang pinggul yang mengembang semasa proses bersalin
*Menyegarkan badan yang lesu dan letih akibat sepanjang proses melahirkan bayi
*Mengeluarkan darah nifas yang beku dan berketul-ketul dengan lancar
*Mengeluarkan segala sisa kotoran dan air bisa (menggantikan proses tangas) dari rahim
*Menyokong (menyengkak) rahim dari jatuh
*Menyihatkan rahim dan memberi persediaan untuk proses persenyawaan seterusnya (menyeimbangkan semula hormon estrogen dan progestron)
*Memudarkan stretchmark akibat semasa mengandung atau menggaru perut semasa mengandung
*Menghangatkan dalam badan dan tidak perlu menggunakan bahan2 seperit param, tapel dan pilis
*Melancarkan proses pembuangan air besar (sembelit terjadi apabila memakan jamu)
*Melancarkan susu dan mengelakkan bayi dari cirit-birit akibat pemakanan jamu
*Merawat luka-luka di dalam rahim mahupun di luar
*Meningkatkan metabolisma badan bagi membantu mengurangkan berat badan dgn cepat
*Membentuk semula payudara, pinggul dan posture badan yang menarik
*Wanita bersalin 'ceasarian' (kerana tidak boleh bertungku,memakai ubat dan sebagainya) paling digalakkan memakai Premium Beautiful untuk menyihatkan semula rahim anda dan mengelakkan buncit di bawah perut.


Masa ni Aisyah tengah pregnant anak kedua...nak bergambar time ni memang tak suka betul..sebab gemuk dan kembang setaman..itu pun sebab cik abang yang beria-ria nak ambilkan..so layankan je..tapi betullah orang kata pengalaman masa tengah pregnant tu memang kenangan yang terindah..lagi-lagi bila lihat gambar lama macam ni.
Gambar ni memang penuh dengan kenangan, rasa terharu sebab mentor datang dari Kuala Lumpur ke Melaka untuk melawat Aisyah dalam pantang..malu nak bergambar sebab belum sepenuhnya slim dengan jayanya. Betul lah orang kata lagi dah ada anak lebih dari seorang bukan mudah untuk dapatkan berat badan yang ideal..tapi Aisyah rasa bersyukur sangat, dari keluar bilik bersalin hingga dalam pantang memang sepenuhnya mengharapkan bantuan Premium Beautiful..Antara kelebihan :-

1) Tiada tekanan

Masa Aisyah anak pertama berpantang dulu, pakai bengkung lilit-lilit...selalu yang pakaikan bengkung mesti suami atau adik lelaki Aisyah tapi itulah kan setiap kali nak ke tandas terpaksa ikat semua..bagi Aisyah sarung Premium Beautiful ni lagi mudah sebab tiada tekanan dan tidak perlukan bantuan orang lain untuk memakainya.


2) Luka dalaman cepat baik

Aisyah pun tak sangka luka jahitan Aisyah sembuh dalam masa dua minggu je..Ramai yang fikir tak sakit ke sarung Premium Beautiful dalam pantang...sebenarnya tak sakit pun, tapi dengan syarat anda kena pastikan luka itu betul-betul sembuh. Premium Beautiful Korset ni ada Far-Infra-Rays-Red (FIR) which is fungsinya adalah untuk mempercepatkan proses sembuh mana-mana bahagian dalam badan kita.

3) Sarung Premium Beautiful seperti bertanga

Kalau bersalin anak pertama masih ada masa lagi untuk bertangas tapi kalau dah lebih dari seorang memang jangan cakap bertangas, bertungku pun belum tentu sempat ke tak...sebab Aisyah sendiri berpantang anak kedua ni memang cara moden habis..Tapi jangan risau jika anda pakai full set Premium Beautiful ni badan anda akan rasa seperti bertangas dengan bantuan F.I.R yang ada Premium Beautiful.

4) Darah nifas keluar dengan lancar

Memang betul sarung Premium Beautiful ni boleh melancarkan darah nifas keluar dengan lancar..dalam masa 40hari memang anda akan rasa selesa sangat bila darah kotor keluar dari badan tanpa tersekat-sekat...Ini menandakan rahim kita bersih dari darah kotor.

5) Peranakan dan rahim kembali ke tempat asal.

Aisyah pernah masa mengurut dengan bidan..bidan cakap rahim Aisyah semakin kecut dan peranakan berada ke tempat yang asal..sebab Aisyah ni jenis rahim dan peranakan yang sensitif..cepat turun, dari zaman anak dara lagi..so alhamdulillah sejak Aisyah pakai Premium Beautiful ni Aisyah dah jarang jumpa bidan untuk naikkan peranakan.

6) Badan akan cepat kurus dan langsing

Aisyah berpantang dengan Premium Beautiful selama 60hari hilang 20kg..memang Aisyah sendiri pun tak sangka..sebab masa pregnant berat badan Aisyah 82kg, selepas 60hari berpantang berat badan jadi 52kg.



Alhamdulillah memang Aisyah nak katakan di sini, sekali pelaburan anda untuk beli satu set Premium Beautiful tidaklah merugikan sebab Aisyah sudah jadi pengguna tegar selama 3tahun dan Aisyah tidak melaburkan duit yang banyak untuk hilangkan 20kg tu. Bagi anda yang teringin dan berimpian macam Aisyah jangan malu untuk hubungi Aisyah. InsyaAllah benda yang baik sama-sama kita kongsikan untuk memberi manfaat pada semua.




Aisyah Zazuri

014-338 9190