multilevel menu

Selasa, 26 Julai 2016

Min Kaffe Murah : Promosi 2016

Mineral Coffee Murah : Promosi 2016

Pertama kali Aisyah dengar apa Mineral Coffee yang ada campuran garam buluh...Apa rasanya?Masin ke? Macam-macam fikir tentang Mineral Coffee ni. So try lah satu kotak sebab suami Aisyah ni peminat kopi juga. Mula-mula rasa itu sedap giler!!! Memang tak rasa masin macam apa yang Aisyah fikirkan.

Bak kata orang tak kenal macam tak cinta kan..Aromanya memang menyengat ke hidung. Sekali minum pehhh nikmatnya tak terkata, memang rasa berbeza sangat-sangat dengan kopi yang pernah Aisyah minum selama ni. Rasa kopi yang lemak-lemak sedap dan sedikit masin membuatkan Aisyah rasa kalau sehari tak minum memang rasa rindu dengan penangannya yang menyentuh ke jiwa.

Antara Khasiat Mineral Coffee :
* Kaya dengan unsur anti-pemgoksidaan
* Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, kalsium dan kalium
* Menghilangkan keletihan fizikal dan mental
* Mengurangkan tekanan


Aisyah mengamalkan minum Mineral Coffee ini semasa Aisyah tengah pregnant, kadang-kadang masa tengah pregnant HB kita tak stabil sekejap stabil sekejap tak. Alhamdulillah Aisyah amalkan Mineral Coffee ni HB Aisyah berada dalam stabil..Bukan apa kalau darah cair pun akan effect pada baby juga, itu yang jururawat bagi tahu kat Aisyah.

Nak tahu tak apa keistimewaan Garam Buluh dengan Garam Biasa?

Garam Buluh ini boleh dijadikan iktihar untuk merawat penyakit-penyakit ini :
Aisyah dah share apa khasiat Garam Buluh tadi, sekarang Aisyah nak cerita kelebihannya dalam Mineral Coffee

Jangan risau Mineral Coffee ni HALAL

Antara Testimoni Mineral Coffee :




PAKEJ A:

Pakej ini amat sesuai untuk pelajar!

10 kotak Mineral Coffee + RM50 pendaftaran ahli

Jumlah modal: RM340 sahaja!

(Jimat RM40 dari harga asal!)

Anda akan dapat:
  1. 3% bonus ahli (masuk terus dalam bank akaun)
  2. RM40 untung runcit
  3. Kad ahli dan member handbook
  4. Peluang melancong secara PERCUMA!*
  5. Mentorship, coaching dan bimbingan professional
  6. Product leaflets
  7. Gambar-gambar percuma untuk memulakan promosi secara online

PAKEJ B:

20 kotak Mineral Coffee + RM50 pendaftaran ahli

Jumlah modal: RM630 sahaja!

(Jimat RM80 dari harga asal selepas ditambah bayaran ahli sebanyak RM50)

Anda akan dapat:
  1. 3% bonus ahli (masuk terus dalam bank akaun)
  2. RM80 untung runcit
  3. White Coffee Shake + Mug ekslusif (sementara stok masih ada)
  4. Kad ahli dan member handbook
  5. Peluang melancong secara PERCUMA!*
  6. Mentorship, coaching dan bimbingan professional
  7. Product leaflets
  8. Gambar-gambar percuma untuk memulakan promosi secara online

PAKEJ C:

30 kotak Mineral Coffee + FREE 1 year membership

Jumlah modal: RM870 sahaja!

(Jimat RM170 dari harga asal selepas ditambah pembayaran ahli sebanyak RM50)

Anda akan dapat:
  1. 3% bonus ahli (masuk terus dalam bank akaun)
  2. RM170 untung runcit
  3. White Coffee Shake + Mug ekslusif (sementara stok masih ada)
  4. Kad ahli dan member handbook
  5. Peluang melancong secara PERCUMA!*
  6. Mentorship & guidance
  7. Product leaflets
  8. Gambar-gambar percuma untuk memulakan promosi secara online
Aisyah memerlukan pengedar Mineral Coffee seluruh Malaysia. Jika anda berminat, boleh hubungi Aisyah nombor di bawah dan anda boleh pilih pakej yang mana sesuai dengan modal anda.

Aisyah Zazuri

014-338 9190

Penembak Lemak : Celgynic Gold


Product for the week: Celgynic


Celgynic merupakan nutrien yang dihasilkan berasaskan sains perubatan zaman moden demi memenuhi keperluan nutrisi badan manusia. Ia adalah makanan kesihatan ideal yang menggabungkan penggunaan ramuan nutrisi semulajadi yang tanpa sebarang bahan tambahan iaitu kuning telur dan pelbagai herba yang bernilai, pemprosesan menerusi teknologi tinggi, dan penambahan dengan pelbagai jenis nutrien. 

Antaranya kaya dengan kuning telur, asid lemak, pelbagai jenis bahan mineral seperti zink, kalsium, fosforus dan 7 elemen lain yang diperlukan serta bahan aktif. Ramuan Celgynic berkesan untuk mencantikkan wajah, anti penuaan dan meningkatkan metabolisme badan.



Apakah itu lesitin yang terkandung dalam Celgynic?

Nutrien lesitin yang terkandung dalam Celgynic adalah diekstrak daripada kuning telur. Ia merupakan unsur penting dalam pembentukan membran sel badan manusia. Ia dapat memperbaiki, memperbaharui dan menstruktur semula membran sel terutamanya sel-sel otak, jantung, hati dan kelenjar, menjadikan sel seluruh badan lebih sihat. Ia juga dapat menurun dan menguraikan kolesterol dalam darah, melancarkan kapilari darah dan peredaran darah.

Adakah Celgynic dapat mengubati diabetes, tekanan darah tinggi dan kolesterol tinggi?

Celgynic kaya dengan lesitin. Lesitin mempunyai fungsi mengemulsi dan mengurai lemak, mengurangkan masa lemak berada di dinding dalaman saluran darah, menggalakkan kehilangan plak arterosklerosis. Menurut kajian yang dijalankan, kekurangan lesitin akan menyebabkan fungsi pankreas menurun, kegagalan merembes insulin yang mencukupi, mengakibatkan gula yang berlebihan berada dalam darah, dan seterusnya menyebabkan gula darah tinggi. Maka lesitin dapat membantu menyelaras gula darah, tekanan darah dan kolesterol badan.



Bolehkah Celgynic diganti dengan pengambilan sebiji telur kuning setiap hari?

Walaupun telur kuning kaya dengan lesitin, tetapi kandungan kolesterol dan lemak tak tepu di dalamnya juga sangat tinggi. Pengambilan yang terlalu banyak adalah tidak baik untuk kesihatan saluran darah jantung dan otak. Selain itu, Celgynic kaya dengan herba bernilai, dapat membekalkan pelbagai jenis unsur mineral dan unsur aktif untuk badan, dan amat bermanfaat untuk kesihatan.



Apakah cara pengambilan Celgynic?

Dua kali sehari selepas makan pagi dan malam, 4 hingga 6 biji setiap kali.



Siapakah yang perlu mengambil Celgynic?

Mereka yang mempunyai daya keimunan yang rendah, warga tua, pelupa serta mereka yang perlu menyelaras gula darah, tekanan darah dan kolesterol badan.


Siapakah yang tidak perlu mengambil Celgynic?

Kanak-kanak yang berumur 3 tahun dan ke bawah tidak dicadangkan untuk mengambil Celgynic.
Adakah Celgynic memperoleh kebenaran dan kelulusan Negara?

Celgynic telah memperolehi kelulusan daripada Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan dan Institut Pemeriksaan dan Penyeliaan Kebersihan Makanan China, boleh dijual secara sah di pasaran.


No KKM Celgynic
MAL 10021962TCR

Kandungan isipadu Celgynic
230mg x 120 softgels



Aisyah Zazuri
014-338 9190

Sabtu, 23 Julai 2016

PB Expert Beraya di Melaka

Rasa dah lama Aisyah nak tak berkongsi cerita di sini..Terima kasih pada yang sudi singgah ke blog Aisyah ni..Alhamdulillah kita semua masih berada dalam mood Syawal lagi kan..dan Aisyah rasa masih tak terlambat untuk Aisyah ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri untuk pengunjung blog Aisyah dan Aisyah mohon maaf zahir dan batin jika ada coretan Aisyah menguris hati anda semua..Semoga perkongsian dalam blog Aisyah ni memberi sedikit  maafaat sedikit sebanyak kepada anda semua.