multilevel menu

Khamis, 16 Jun 2016

Premium Beautiful Expert at A Famosa Villa Melaka

Aisyah jadi lebih excited apabila dapat tahu team Premium Beautiful Expert dari Kelantan turun ke Melaka..sebab kali ni mereka turun beramai-ramai...sambil personal coaching team Kelantan, bawa anak-anak jalan sekali..Alhamdulillah kebebasan masa yang Aisyah rasai ni amat Aisyah hargai sebab setiap kali Aisyah bekerja mesti wajah-wajah ni akan turut menemani Aisyah sekali.
Cantik kan pemandangan A Famosa Villa Melaka ni..kalau u all ada terfikir nak bercuti bersama family memang villa ni cukup sesuai..dalam villa ni ada 6bilik.
Bilik pun besar..so kalau datang dengan anak-anak pun memang selesa kalau nak tidur satu bilik..lagi-lagi boleh lihat pemandangan yang cantik di luar jendela :)
Kalau anak-anak nak tengok kartun memang banyak rancangan kat sini..ruang tamunya pun selesa untuk enam orang keluarga dalam satu villa ni..harga pun berpatutan..kalau u all menginap di sini jangan lupa jalan-jalan kat safari A Famosa dengan MPO di sini.

Terima kasih untuk team Kelantan yang sudi luangkan masa dan dapat berkongsi idea untuk kembangkan pasaran di Kelantan. Bagi sesiapa yang ingin harga promosi Premium Beautiful untuk raya ni atau ingin tahu bagaimana untuk menjana income secara online boleh hubungi PB Expert Kelantan ni.

Uswatun Hasanah (Kuala Krai)
019-631 9904

Siti Azira (Jeli)
019-959 9622


Key Leader Aisyah di Kelantan, first time buat bisnes ni terus bawa  suami pergi honeymoon di Vietnam dengan income setiap bulan empat angka. First time keluar set Premium Beautiful terus 10 orang buyer menanti untuk rasai sentuhan beliau..memang expert bab seluk lemak dan jadi bidan moden untuk mereka yang sedang berpantang dan ingin slim dengan cepat.

Hazwani (Pasir Mas, Kota Bahru, Tanah Merah)
019-959 9622

Tiada ulasan:

Catat Ulasan