multilevel menu

Jumaat, 15 April 2016

Usia Muda Nampak Tua Bila Pakai Premium Beautiful?

Mesti tertanya-tanya kan tentang tajuk tu. Kadang-kadang orang yang belum masuk 3 series tapi dah nampak berusia. Tapi yang dah berusia pula yang nampak solid macam 20an.

Persoalannya apa yang membuatkan kulit kelihatan lebih tua berbanding orang lain meskipun mereka seusia? Kalau nak cerita tentang hal penuaan kulit ni, memang banyak yang boleh kita jadikan punca. Antara punca penuaan ialah pencemaran. Udara dan air yang tercemar boleh mengganggu keseimbangan badan sehingga menjadikan penuaan kulit semakin cepat.

Punca yang seterusnya adalah sinaran ultra ungu. Terdedah terlalu lama pada cahaya matahari pun tak elok jugak terutamanya pada waktu tengahari. Cahaya yang baik adalah waktu dhuha. Elakkan cahaya yang panas melampau sebab kulit akan cepat menghadapi penuaan kalau terdedah sepanjang masa kepada sinaran ultra ungu.

Punca yang lain adalah disebabkan oleh tabiat merokok, tekanan dan pemakanan tak seimbang. Untuk mengatasi masalah ini, tidak hairan semakin banyak jenama produk kosmetik yang memanfaatkan vitamin dalam rangkaian produk mereka untuk membantu penjagaan kulit yang lebih berkesan.

Antara vitamin yang baik untuk kulit adalah vitamin A, C dan E.



Seperti Aisyah sendiri, kulit aisyah ni jenis yang sensitif. Jadi kalau aisyah tak jaga betul-betul memang rasanya kulit dah jadi tak sepadan dengan usia. Takutnya bila jadi macam tu. Tapi korset ajaib (Premium Beautiful) ni memang solution yang sangat berbaloi untuk Aisyah jaga kulit.

Orang mesti bertanya setakat pakai korset Premium Beautiful takkan kulit boleh cantik? Dah nama pun korset ajaib, bukan korset biasa-biasa. Teknologi yang maju sekarang ni dah dapat membuktikan semua tu. Tengok je testimoni-testimoni ni. Pakai korset dan amalkan minum BBPlus Collagen memang bertambah-tambah kelebihannya. Yang penting suami makin sayang kesihatan terjamin.

Wajah Aisyah sebelum mengamalkan BBPlus Collagen..memang kusam, berminyak, jerawat dan kulit nampak gelap..nak bergambar pun memang tak suka nak senyum..Macam-macam produk dah guna tapi tak nampak kesannya sehingga Aisyah berjumpa BBPlus Collagen ni.

Inilah hasilnya bila konsisten amalkan BBPlus Collagen, muka nampak lagi segar, kulit cerah, dan yang bestnya Aisyah keluar memang tak pakai bedak tebal-tebal pun, nipis  dan selesa sangat-sangat..Wanita yang suka meningkat usia memang wajib amalkan BBPlus Collagen sambil pakai korset ajaib Premium Beautiful untuk mengikat kasih sayang si suami seperti malam bulan madu setiap hari ;)

Aisyah Zazuri
014-338 9190

Tiada ulasan:

Catat Ulasan