multilevel menu

Khamis, 21 April 2016

Repair Premium Beautiful Secara Percuma


"Suka hati wani bila set premium beautiful kawan lama yang rosak dan koyak dah di "repair" semula...

Dah 10 tahun pakai, dengan penggunaan yang lasak, mesti la ada yang koyak sana sini kan...

Dapat whatsapp dari kawan lama nak beli Long Girdle... Tapi katanya sebelum ni memang dia ada beli full set Premium Beautiful, tapi bila girdle dah rosak dan koyak, tak tahu nak buat macam mana... So, dia call wani untuk beli set girdle yang baru..

Dia terkejut bila wani cakap girdle yang koyak tu boleh repair FREE.. Hah, betul tak tipu.

Bertuah dia sebab repair PREMIUM BEAUTIFUL ni FREE je.. Mana nak dapat zaman sekarang ni benda FREE...PB je ada bagi FREE..

So, memang berbaloi la kita beli, kalau jaminannya kita dapat seumur hidup...

Pakai la berapa tahun sekali pun, bile koyak or rosak, hantar je pada agent bertauliah yang masa uol beli PB mula-mula tu, diorang tahu la nak settlekan.. TANPA BAYARAN!.. Diulang..

TANPA BAYARAN..FREE JE!!

Masih tak percaya lagi ke dapat FREE repair? Masih tak percaya lagi PREMIUM BEAUTIFUL ada LIFE TIME WARRANTY?"

Boleh PM untuk FREE CONSULTATION..

Aisyah Zazuri
014-338 9190

Tiada ulasan:

Catat Ulasan