multilevel menu

Khamis, 28 April 2016

Agent Diperlukan Seluruh Negara


Aisyah memerlukan agent seluruh Malaysia untuk menguruskan order yang tak henti-henti...jangan takut semua akan diguide dan diajar..segala testimoni dan ayat Aisyah akan berikan. Hanya perlu sediakan jari jemari melayan order yang masuk je..

Anda bayangkan, dengan product extra ni je anda boleh dapat 5k sales sehari...kalau 30 hari cuba kira sendiri 😍


Banyak feedback dari agent-agent Aisyah yang kejang jari jemari melayan order masuk non stop..dari surirumah yang tak tahu nak cari sideincome bila apply ilmu Top Leaders Circle terus rasa lagi semakin semangat nak cari duit raya..

Nak tau teknik apa? Nanti Aisy add dalam group intensive online kami.

Yang nak jadi Top Agent, boleh segera contact Aisyah (014-338 9190)
Yang nak order product yang sama hot macam Premium Beautiful ni boleh la buat ORDER SEKARANG sementara rebate masih ada.




FREE POSTAGE tau...kadang-kadang tu postage cecah lebih RM50 pun kami halalkan aje sebab seronok bila orang lain guna product yang betul-betul berkualiti semua ni.

Khamis, 21 April 2016

Repair Premium Beautiful Secara Percuma


"Suka hati wani bila set premium beautiful kawan lama yang rosak dan koyak dah di "repair" semula...

Dah 10 tahun pakai, dengan penggunaan yang lasak, mesti la ada yang koyak sana sini kan...

Dapat whatsapp dari kawan lama nak beli Long Girdle... Tapi katanya sebelum ni memang dia ada beli full set Premium Beautiful, tapi bila girdle dah rosak dan koyak, tak tahu nak buat macam mana... So, dia call wani untuk beli set girdle yang baru..

Dia terkejut bila wani cakap girdle yang koyak tu boleh repair FREE.. Hah, betul tak tipu.

Bertuah dia sebab repair PREMIUM BEAUTIFUL ni FREE je.. Mana nak dapat zaman sekarang ni benda FREE...PB je ada bagi FREE..

So, memang berbaloi la kita beli, kalau jaminannya kita dapat seumur hidup...

Pakai la berapa tahun sekali pun, bile koyak or rosak, hantar je pada agent bertauliah yang masa uol beli PB mula-mula tu, diorang tahu la nak settlekan.. TANPA BAYARAN!.. Diulang..

TANPA BAYARAN..FREE JE!!

Masih tak percaya lagi ke dapat FREE repair? Masih tak percaya lagi PREMIUM BEAUTIFUL ada LIFE TIME WARRANTY?"

Boleh PM untuk FREE CONSULTATION..

Aisyah Zazuri
014-338 9190

Jumaat, 15 April 2016

Usia Muda Nampak Tua Bila Pakai Premium Beautiful?

Mesti tertanya-tanya kan tentang tajuk tu. Kadang-kadang orang yang belum masuk 3 series tapi dah nampak berusia. Tapi yang dah berusia pula yang nampak solid macam 20an.

Persoalannya apa yang membuatkan kulit kelihatan lebih tua berbanding orang lain meskipun mereka seusia? Kalau nak cerita tentang hal penuaan kulit ni, memang banyak yang boleh kita jadikan punca. Antara punca penuaan ialah pencemaran. Udara dan air yang tercemar boleh mengganggu keseimbangan badan sehingga menjadikan penuaan kulit semakin cepat.

Punca yang seterusnya adalah sinaran ultra ungu. Terdedah terlalu lama pada cahaya matahari pun tak elok jugak terutamanya pada waktu tengahari. Cahaya yang baik adalah waktu dhuha. Elakkan cahaya yang panas melampau sebab kulit akan cepat menghadapi penuaan kalau terdedah sepanjang masa kepada sinaran ultra ungu.

Punca yang lain adalah disebabkan oleh tabiat merokok, tekanan dan pemakanan tak seimbang. Untuk mengatasi masalah ini, tidak hairan semakin banyak jenama produk kosmetik yang memanfaatkan vitamin dalam rangkaian produk mereka untuk membantu penjagaan kulit yang lebih berkesan.

Antara vitamin yang baik untuk kulit adalah vitamin A, C dan E.



Seperti Aisyah sendiri, kulit aisyah ni jenis yang sensitif. Jadi kalau aisyah tak jaga betul-betul memang rasanya kulit dah jadi tak sepadan dengan usia. Takutnya bila jadi macam tu. Tapi korset ajaib (Premium Beautiful) ni memang solution yang sangat berbaloi untuk Aisyah jaga kulit.

Orang mesti bertanya setakat pakai korset Premium Beautiful takkan kulit boleh cantik? Dah nama pun korset ajaib, bukan korset biasa-biasa. Teknologi yang maju sekarang ni dah dapat membuktikan semua tu. Tengok je testimoni-testimoni ni. Pakai korset dan amalkan minum BBPlus Collagen memang bertambah-tambah kelebihannya. Yang penting suami makin sayang kesihatan terjamin.

Wajah Aisyah sebelum mengamalkan BBPlus Collagen..memang kusam, berminyak, jerawat dan kulit nampak gelap..nak bergambar pun memang tak suka nak senyum..Macam-macam produk dah guna tapi tak nampak kesannya sehingga Aisyah berjumpa BBPlus Collagen ni.

Inilah hasilnya bila konsisten amalkan BBPlus Collagen, muka nampak lagi segar, kulit cerah, dan yang bestnya Aisyah keluar memang tak pakai bedak tebal-tebal pun, nipis  dan selesa sangat-sangat..Wanita yang suka meningkat usia memang wajib amalkan BBPlus Collagen sambil pakai korset ajaib Premium Beautiful untuk mengikat kasih sayang si suami seperti malam bulan madu setiap hari ;)

Aisyah Zazuri
014-338 9190