multilevel menu

Selasa, 29 Mac 2016

Premium Beautiful Expert : Sambil bekerja, sambil jalan-jalan

Salam hujung minggu semua. Hari ni dah janji dengan bisnes partner nak ajarkan tips-tips hangat untuk 'up'kan jualan.

Hari ni Aisyah tak datang sorang sebab ditemani oleh famili yang riang ria ni. 

Sementara menunggu bisnes partner datang sempatlah Aisyah check email dan melayan whatsapp dan pm dari client.


Coffee-coffee petang sambil mantapkan kedai online dan income untuk next month pula..Bila sungguh-sungguh nak memang mudah untuk kita sebagai mentor guide..Jangan takut untuk berimpian tinggi, tak ada yang mustahil dengan bisnes ni.

Aisyah doakan semoga Diana Dee terus berjaya dalam mengejar impian diana..ingat kunci kejayaan adalah SABAR, SABAR dan SABAR

Cantik kerusi ni macam rasa nak letak 1 kat rumah.


Ragam si adik bila nak tak dapat duduk. Sebelah abangnya jugak yang dia nak duduk. Siap angkat tangan suruh ketepi.


Bila abah cakap nak ambil gambar terus senyum


Posing-posing dulu sambil tangkap gambar


Try secawan cuppucino


 Ni lah yang paling di nanti-nantikan oleh dua beradik ni. Pankek aiskrim bermadu



Habis licin disentalnya. Tu pun request nak lagi. Sedap sangat katanya.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan