multilevel menu

Selasa, 23 Februari 2016

Tempat Menarik di Osaka, Japan : Part 1

TRAVEL is life!

Siapalah kan tak minat kalau diberi peluang melancong secara percuma..cuma perlu sediakan passport dengan duit shopping je, itu pun tak usik duit gaji tau, semua dari duit bonus bisnes..best kan? Ok kali ni, Aisyah nak share tempat menarik di Osaka, Japan yang dilawati TLCians.

Gambar ni TLCians dah selamat landing di Kansai International Airport, Osaka, Japan..Tengok gambar je dah boleh tahu kegembiraan bila setiap kali dapat free travel and fully ditaja oleh company..Memang seronok tak terkata u all!

Kalau pergi free travel ni memang tak sah kalau tak bergambar disetiap tempat.

Wahhhh! Syoknya TLCians dapat tengok live fashion show kimono di Nishijin Textile Centre, Kyoto, Japan. Cantik betul orang Jepun bila dah bertentang mata.


'Chi On In' where it was a place to learn about becoming a truer buddhist.

" Travel because you have no idea who you are until you experience yourself through different people and realize how we are all the same. "

Dahlah pergi travel tak keluar duit sendiri langsung, dijamu dengan makanan yang 5star habis..Non stop makan...lunch tadi dapat makan Malaysia Halal FooddiKyoto...makan roti canai kosong RM40 sekeping sampai tak fikir dah nak snap gambar... Dinner ni pulak kami di bawa ke restaurant halal untuk makan set tempura ni...Exclusive setiap seorang... Thank uSHOM untuk pakej percutian terbaik ni!!!


Masa untuk beradu di hotel 5 star di Osaka. Hanya dengan buat bisnes ni je boleh dapat layanan macam ni. Selamat malam from Osaka !!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan