multilevel menu

Ahad, 28 Februari 2016

Promosi Harga Istimewa Premium Beautiful

Assalamualaikum semua ;)

Aisyah nak bagi tahu berita baik untuk pembaca blog Aisyah, terutama peminat korset Premium Beautiful ni ;)
PROMOSI HARGA ISTIMEWA PREMIUM BEAUTIFUL!

Suka tak bila anda dapat tahu PROMOSI HARGA  ISTIMEWA PREMIUM BEAUTIFUL sekarang ni ;)

Masa ni lah anda akan dapat memiliki Premium Beautiful dengan harga yang menjimatkan sementara harga istimewa sedang berlangsung ni..bukan sikit tau memang banyak terutama bagi pembaca blog Aisyah ni..

Walaupun Premium Beautiful akan diberi dengan harga promosi, Aisyah tidak akan sesekali abaikan service untuk client-client Premium Beautiful ni. Aisyah akan rasa lebih puas hati apabila client-client Premium Beautiful memakai dengan selesa serta konsisten setiap hari dan yang paling penting gembira berurusan dengan Aisyah ;)

Alhamdulillah, setakat ni ramai yang berpuas hati dengan service yang Aisyah berikan :)


Jangan risau sebab semua set Premium Beautiful yang Aisyah jual ni bukan stok lama ok..sememang semua fresh dari stokis ok :)


Client Aisyah ni ibu kepada tiga orang anak..Biasalah kan bila ada anak kecil yang masih menyusu badan sudah pasti selera makan memang susah nak kawal sehingga tak sedar berat badan semakin naik. Bila dengar promosi harga istimewa Premium Beautiful, cepat-cepat client Aisyah ni grab full set Premium Beautiful secara tunai.


Ni cikgu dari Johor, namanya kak Zu..tersenyum sampai ke telinga bila korset Premium Beautiful tersarung pada badan..kak Zu ni masih single lagi tau tapi cepat-cepat jaga badan sebelum bakal suami tegur. Nanti kak Zu makan nasi minyak jangan lupa jemput Aisyah yea ;)


Client Aisyah ni tak adalah berisi pun..memang kurus orangnya..ada seorang anak..tapi anda jangan fikir orang kurus ni tak perlu sarung Premium Beautiful tau..client Aisyah ada mengalami masalah perut buncit setelah melahirkan anak pertamanya. Berat badan pun semakin bertambah semakin hari, itu yang nak pakai Premium Beautiful sementara tengah harga runtuh ;)

Ramai betul orang grab promosi harga istimewa Premium Beautiful ni sehingga Aisyah terpaksa restock..ni pun separuh dah ada orang booking..Memang jimat banyak dan berbaloi-baloi grab sekarang ni.

Memang ramai yang grab promosi harga istimewa Premium Beautiful ni..ni baru sebahagian client, ada banyak lagi gambar yang Aisyah tak masukkan, jenuh anda scroll dari atas sampai ke bawah pula..hehehe

Jadi, jangan tunggu lagi, jom grab promosi harga istimewa Premium Beautiful ni bermula dari bulan February 2016 hingga May 2016..empat bulan je tau..;)

Selepas bulan May ni Aisyah tak pasti lagi ada promosi lagi ke tak..Jadi tengah ada promosi ni grab dulu kan..

Segala pertanyaan tentang cara pembayaran dan bagaimana nak dapatkan harga runtuh ni boleh hubungi nombor di bawah ni..

Aisyah Zazuri
014-338 9190





Tiada ulasan:

Catat Ulasan