multilevel menu

Sabtu, 20 Februari 2016

Premium Beautiful Expert : Tesco Terbau,Johor Bahru

Hai semua..kali ni Premium Beautiful Expert akan berada di Tesco Terbau, Johor Bahru..sambil business sambil bawa anak-anak pergi jalan-jalan hiburkan hati. Seronok sangat bila bebas masa macam ni sebab setiap hari boleh je nak pergi mana-mana sebab office Aisyah ni tak menentu lokasinya setiap hari. Kebetulan hari ni En. Suami cuti so dapatlah kita duduk sebelah sambil melayan whatsapp dan email masuk.

Sesi download ilmu untuk menjadi Premium Beautiful Expert kepada my new protage sedang berjalan. Bagi Aisyah bila ada ilmu, apa pun boleh...income kecil boleh jadi besar hanya bila kita besarkan ilmu..Ilmu yang ada jangan disimpan tapi dikongsikan biar semua dapat manfaat yang sama ;)

Aisyah suka sangat semangat yang ada pada protage Aisyah ni, memang seorang yang berjiwa kental sangat...sebab apa Aisyah cakap macam tu, satu persatu ujian Allah turunkan pada dia tapi dia still sabar dan tenang..Ujian yang sedang dialami  sekarang, masalah kesihatan suami. Suaminya mengalami masalah sakit buah pinggang dan tidak dapat melakukan kerja seperti orang lain so tanggungjawab tersebut terpaksalah protage Aisyah ni galas sekarang. 

Aisyah pernah bertanya pada protage Aisyah ni, berapa kos sebulan rawatan suaminya, dia menjawab RM3,800.00..Kita yang mendengar pun dah rasa banyak kan belum lagi orang yang memikulnya. That's why, dia ingin mencari something side income yang boleh membantu kos rawatan suaminya. Alhamdulillah pilihan tidak salah memilih bisnes untuk menjadi top agent Premium Beautiful Expert.

Bagi Aisyah bisnes online ni, tak menganggu masa kerja hakiki anda, sebab satu hari kita perlu spend time 2jam untuk kedai online kita...bestnya Aisyah nak share kan di sini, menjadi Premium Beautiful Expert income sebulan RM1,000 hingga RM10,000 sebulan..itu normal income tau, yang luar biasa income boleh cecah 6angka sebulan dengan meniaga 2jam sehari..memang berbaloi sangat-sangat kan..;-)

Bila office dalam shopping mall ni macam biasalah kan, tak sah kalau anak-anak Aisyah tak pergi tempat kesukaan mereka. Tengoklah si abang itu semua permainan nak dia cuba baru boleh balik. Kalau si adik ni main satu je dah cukup sebab takut kereta tu bergerak lama sangat..hehehehe..macam-macam ragam melayan mereka ni.

Bagi anda di luar sana yang mempunyai impian untuk menjadi Premium Beautiful Expert, jangan segan-segan hubungi Aisyah sebab bisnes ni sentiasa diguide oleh mentor..so bagi yang tiada pengalaman meniaga, jangan risau sebab dulu semasa Aisyah ceburi bisnes ni pun Aisyah tiada pengalaman langsung..tapi berkat tunjuk ajar dan ilmu daripada mentor-mentor, ni lah Aisyah yang sekarang.

Aisyah Zazuri
014-338 9190

Tiada ulasan:

Catat Ulasan