multilevel menu

Selasa, 16 Februari 2016

ENAM Tanggapan Negatif Terhadap Korset Premium Beautiful

Salam semua dan Aisyah doakan anda semua dalam keadaan sihat hendaknya. Terima kasih Aisyah ucapkan pada yang sudi singgah ke blog Aisyah ni..Entry kali ni Aisyah nak share sedikit persoalan-persoalan anda di luar sana tentang tanggapan negatif terhadap korset Premium Beautiful.

Sebelum itu, Aisyah nak beritahu jika u all teringin mendapatkan full set Premium Beautiful ni HARGA PREMIUM BEAUTIFUL sangat menjimatkan dan berbaloi kalau u all grab peluang keemasan ni sebelum promosi berakhir.

Aisyah dulu sebelum jadi pengguna tegar Premium Beautiful, macam-macam tanggapan negatif terhadap korset Premium Beautiful ni, rasa sukar bernafas, sukar nak pergi ke tandas,berpeluh-peluh serta rasa gatal-gatal pada badan, berjalan macam robot, leceh nak pakai...bla..bla..bla..Tapi setelah belajar cara yang betul dan mudah untuk sarung Premium Beautiful ni, barulah Aisyah dapat rasa badan jadi ringan dan sedap bila setiap kali sarung Premium Beautiful ni dan Alhamdulillah banyak perubahan daripada segi kesihatan dalaman dan kecantikan luaran.

Apa-apa pun anda kena pastikan korset yang anda beli itu betul-betul memberi kesan kepada kesihatan anda kerana banyak jenis korset di pasaran hanya untuk memberi shape sahaja tapi tidak pada kesihatan. Jadi berhati-hati sebelum membeli dan jadilah pengguna yang bijak ok.

ENAM Tanggapan Negatif Terhadap Korset Premium Beautiful




11) PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL ON THE SPOT KURUS 

Kalau pakai Premium Beautiful hari ni bangun tidur esok dah turun berkilo-kilo, itu memang PREMIUM BEAUTIFUL TIPU…kalau fikir logic pun, anda pergi slim centre untuk dapatkan berat badan yang ideal pun mesti melalui 10 kali treatment baru akan nampak perubahannya..macam itu juga pakai korset Premium Beautiful ni, mesti melalui tiga fasa baru akan nampak result yang positif.

Pengalihan Lemak :
Proses ni akan terjadi secara serta merta di tempat-tempat utama, iaitu payudara, pinggang dan pinggul

Penyimpanan Lemak :
Proses ini berlaku bergantung pada setiap individu itu, jika setiap hari pemakaian konsisten selama 8 jam, kesan awal akan dilihat dalam masa tiga minggu sehingga empat minggu. PENGALAMANBERPANTANG BERSAMA PREMIUM BEAUTIFUL memang memberikan kesan yang sungguh positif dari 82kg kepada 52kg.

Penetapan Lemak :
Proses ni pula bergantung pada tindak balas individu , kebiasaannya badan menjadi semakin kemas daripada masalah menggeleber sana sini dan mengambil masa seawal 3 bulan hingga 6 bulan. Jika anda menjadi pengguna tegar Premium Beautiful melebihi 3 tahun, anda akan kelihatan seperti di USIA REMAJA

2)PAKAI KORSET PREMIUM BEAUTIFUL MESTI KETAT.
Dulu Aisyah fikir, kalau nak kurus pakai korset Premium Beautiful mesti ketat..kalau dah pakai ketat-ketat sudah tentu esok lusa almari pakai kan..betul tak? Sebab itu bila dah jadi PB Expert Aisyah akan minta ukuran badan anda sebenar untuk pastikan set Premium Beautiful anda betul-betul selesa dan mudah dipakai setiap hari.
Anda tahu tak kesan pakai korset Premium Beautiful yang terlalu ketat..Antaranya :
·         * Lengan kelihatan besar
·         * Ketidakselesaan pada bawah ketiak
·         *  Masalah sakit belakang
·         *  Cepat letih
·         *  Susah untuk membuang air kecil atau besar
·         * Rasa gatal pada bahagian pelipat yang ketat
·         * Rasa malas nak pakai PB setiap hari

Aisyah nak nasihatkan pada pembaca blog Aisyah ni, JANGAN pakai Premium Beautiful ni ketat-ketat…dan carilah agent yang memang betul-betul pakai korset Premium Beautiful ni.

Paling penting PB Expert ajar anda cara pakai korset Premium Beautiful ni dengan cara yang betul sebab kalau anda tak tahu cara pakai Premium Beautiful yang betul, anda tak akan nampak result yang positif.

3)TAK SELESA BILA PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL CORSET



Kurang selesa bila pakai korset Premium Beautiful? Itu tandanya korset yang anda pakai SALAH SAIZ dan tak sesuai dengan saiz badan anda..Bila situasi ni terjadi dah tentu anda akan alami sesak nafas and rasa sukar untuk bergerak.

Percayalah kalau anda memiliki korset Premium Beautiful yang sesuai dengan size badan yang betul, pasti anda akan rasa sangat teruja nak pakai korset Premium Beautiful ni setiap hari sehingga tak sanggup untuk buka hingga bawa sampai ke malam..sebab rasa selesa dan sakit belakang semakin kurang bila bersama korset Premium Beautiful ni.


4)IBU MENYUSU TAK BOLEH PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL CORSET
“Anak susu badan susahlah nak sarung korset ni”
“Nanti pakai korset, air susu dah tak ada”
Ada juga yang tanya Aisyah, pakai korset Premium Beautiful senang ke nak susukan anak, tak menganggu proses air susu ke?

Pengalaman Aisyah sendiri, pakai korset Premium Beautiful semasa nak menyusukan anak sangat mudah dan selesa sangat-sangat berbanding Aisyah pakai bra biasa..Aisyah berpantang anak kedua ni, Aisyah susu lagi banyak sebab dari anak pertama Aisyah pakai Premium Beautiful dan semasa pantang normal kan bila air susu menjadi banyak mesti anda akan mengalami bengkak susu..tapi Aisyah masa dalam pantang alhamdulillah tak rasa sakit bila air susu banyak..kalau anak pertama dulu memang rasa nak demam sebab terlalu banyak air susu..perah-perah pun still banyak juga.

Jangan risau bila pakai Premium Beautiful ni, menggalakkan pengeluaran susu…anak Aisyah menyusu sampai umur dia 2 tahun pun masih ada susu badan ni..kalau Aisyah tak pakai Premium Beautiful ni masa nak menyusukan anak memang postur badan anda akan membongkok dan itu salah satu punca sakit belakang yang mudah terjadi.


5)PREMIUM BEAUTIFUL UNTUK MEREKA YANG GEMUK SAHAJA


Dulu  masa Aisyah bertemu dengan korset Premium Beautiful, badan Aisyah tak adalah berisi sangat..memang berat badan dalam 50kg je..tapi bila tengok TV tu mesti membongkok, Aisyah masa itu tak perasan pun tapi bila suami dah mula tegur baru cuba duduk tegak semasa duduk tapi tak boleh juga..Kadang-kadang itu, Aisyah alami sakit belakang sebab kat office pun still duduk je menghadap computer je..itu pun membongkok juga..

Sebenarnya bagi Aisyah bila kita dah bergelar wanita ni memang banyak masalah kesihatan dalaman yang kita anggap itu perkara kecil..Aisyah menjadikan Premium Beautiful sebagai solution untuk menjaga kedudukan Rahim..sebab Aisyah ni kerap mengalami Rahim turun dan boleh dikatakan setiap bulan terpaksa mengurut untuk naikkan Rahim berada pada kedudukan yang sepatutnya.
Orang kurus ni memang taka da masalah lemak yang berlebihan tapi kebanyakkan client Aisyah yang kurus akan mengalami masalah sembelit, period tak teratur, sakit belakang, masalah senggugut dan banyak lagi.

6)SUSAHNYA NAK PAKAI KORSET PREMIUM BEAUTIFUL

Sebenarnya tak susah pun nak pakai Premium Beautiful ni, jika anda tahu cara yang mudah dan betul untuk memakai Premium Beautiful ni, sebab Aisyah sendiri pakai full set Premium Beautiful ni sendiri juga dan tak perlukan ambil masa yang lama untuk bersiap..sebab ada yang Aisyah dengar ramai cakap susahlah nak pakai, lagi-lagi pagi nak cepat pergi kerja semua. Aisyah dulu masuk kerja pukul 8 pagi juga, sempat pakai Premium Beautiful ni dan masuk office on time..Kalau saiz anda betul, memang setiap hari anda rasa sarung Premium Beautiful ni.
Mula-mula akan rasa leceh sikit sebab tak biasa. Tapi kalau anda pakai hari-hari, percayalah lama-lama nanti anda akan jadi biasa dan makin mudah jer nak pakai korset Premium Beautiful ni.

Semoga perkongsian Aisyah kali ni mengubah segala tanggapan negatif anda terhadap korset Premium Beautiful ni. Jika ada sebarang persoalan mengenai Premium Beautiful bolehlah hubungi Aisyah yea ;-)

Aisyah Zazuri
014-338 9190

Tiada ulasan:

Catat Ulasan