multilevel menu

Ahad, 28 Februari 2016

Promosi Harga Istimewa Premium Beautiful

Assalamualaikum semua ;)

Aisyah nak bagi tahu berita baik untuk pembaca blog Aisyah, terutama peminat korset Premium Beautiful ni ;)
PROMOSI HARGA ISTIMEWA PREMIUM BEAUTIFUL!

Suka tak bila anda dapat tahu PROMOSI HARGA  ISTIMEWA PREMIUM BEAUTIFUL sekarang ni ;)

Masa ni lah anda akan dapat memiliki Premium Beautiful dengan harga yang menjimatkan sementara harga istimewa sedang berlangsung ni..bukan sikit tau memang banyak terutama bagi pembaca blog Aisyah ni..

Walaupun Premium Beautiful akan diberi dengan harga promosi, Aisyah tidak akan sesekali abaikan service untuk client-client Premium Beautiful ni. Aisyah akan rasa lebih puas hati apabila client-client Premium Beautiful memakai dengan selesa serta konsisten setiap hari dan yang paling penting gembira berurusan dengan Aisyah ;)

Alhamdulillah, setakat ni ramai yang berpuas hati dengan service yang Aisyah berikan :)


Jangan risau sebab semua set Premium Beautiful yang Aisyah jual ni bukan stok lama ok..sememang semua fresh dari stokis ok :)


Client Aisyah ni ibu kepada tiga orang anak..Biasalah kan bila ada anak kecil yang masih menyusu badan sudah pasti selera makan memang susah nak kawal sehingga tak sedar berat badan semakin naik. Bila dengar promosi harga istimewa Premium Beautiful, cepat-cepat client Aisyah ni grab full set Premium Beautiful secara tunai.


Ni cikgu dari Johor, namanya kak Zu..tersenyum sampai ke telinga bila korset Premium Beautiful tersarung pada badan..kak Zu ni masih single lagi tau tapi cepat-cepat jaga badan sebelum bakal suami tegur. Nanti kak Zu makan nasi minyak jangan lupa jemput Aisyah yea ;)


Client Aisyah ni tak adalah berisi pun..memang kurus orangnya..ada seorang anak..tapi anda jangan fikir orang kurus ni tak perlu sarung Premium Beautiful tau..client Aisyah ada mengalami masalah perut buncit setelah melahirkan anak pertamanya. Berat badan pun semakin bertambah semakin hari, itu yang nak pakai Premium Beautiful sementara tengah harga runtuh ;)

Ramai betul orang grab promosi harga istimewa Premium Beautiful ni sehingga Aisyah terpaksa restock..ni pun separuh dah ada orang booking..Memang jimat banyak dan berbaloi-baloi grab sekarang ni.

Memang ramai yang grab promosi harga istimewa Premium Beautiful ni..ni baru sebahagian client, ada banyak lagi gambar yang Aisyah tak masukkan, jenuh anda scroll dari atas sampai ke bawah pula..hehehe

Jadi, jangan tunggu lagi, jom grab promosi harga istimewa Premium Beautiful ni bermula dari bulan February 2016 hingga May 2016..empat bulan je tau..;)

Selepas bulan May ni Aisyah tak pasti lagi ada promosi lagi ke tak..Jadi tengah ada promosi ni grab dulu kan..

Segala pertanyaan tentang cara pembayaran dan bagaimana nak dapatkan harga runtuh ni boleh hubungi nombor di bawah ni..

Aisyah Zazuri
014-338 9190





Rabu, 24 Februari 2016

Kelebihan Premium Beautiful Corset

Bila sebut Premium Beautiful Corset sudah pasti ramai yang tahu dan pernah dengar korset yang terkenal ni..dan ada juga segelintir yang masih lagi tidak tahu apa tu Premium Beautiful Corset???
Kali ini Aisyah nak share pada pembaca blog Aisyah tentang kelebihan Premium Beautiful Corset ini. Semoga entry Aisyah kali ni dapat memberi kefahaman anda, kenapa Premium Beautiful Corset ni menjadi gilaan wanita di luar sana.

Antara kelebihan Premium Beautiful Corset :


Ni hasil Aisyah kosisten pakai Premium Beautiful Corset, shape badan kita akan nampak kemas dan menarik dan yang bestnya usia kita akan nampak lagi muda dari usia sebenar. Jadi janganlah rasa rugi nak melabur wang untuk kesihatan kita. Banyak lagi kelebihan Premium Beautiful Corset yang membuatkan anda lebih yakin nak berhadapan dengan kamera dan juga mudah untuk anda memilih baju kesukaan anda di mana-mana butik dan shopping mall yang berkenan dihati anda.

Premium Beautiful Top Agent
Malaysia
Singapore
Brunei
Indonesia
Aisyah Zazuri
014-338 9190




Stokis PB Mengikut lokasi:


Premium Beautiful Kelantan
Hazwani 
019-959 9622


Premium Beautiful Johor
Diana Dee
017-613 7513


Nurah Nor
019-999 1229

Premium Beautiful Selangor / Negeri Sembilan
Zaimah Wahid
011-1285 9612


Premium Beautiful Sabah
Uswatun Hasanah
019-631 9904

Premium Beautiful Banting
Nurul Saudi
018-241 4538






Selasa, 23 Februari 2016

Tempat Menarik di Osaka, Japan : Part 1

TRAVEL is life!

Siapalah kan tak minat kalau diberi peluang melancong secara percuma..cuma perlu sediakan passport dengan duit shopping je, itu pun tak usik duit gaji tau, semua dari duit bonus bisnes..best kan? Ok kali ni, Aisyah nak share tempat menarik di Osaka, Japan yang dilawati TLCians.

Gambar ni TLCians dah selamat landing di Kansai International Airport, Osaka, Japan..Tengok gambar je dah boleh tahu kegembiraan bila setiap kali dapat free travel and fully ditaja oleh company..Memang seronok tak terkata u all!

Kalau pergi free travel ni memang tak sah kalau tak bergambar disetiap tempat.

Wahhhh! Syoknya TLCians dapat tengok live fashion show kimono di Nishijin Textile Centre, Kyoto, Japan. Cantik betul orang Jepun bila dah bertentang mata.


'Chi On In' where it was a place to learn about becoming a truer buddhist.

" Travel because you have no idea who you are until you experience yourself through different people and realize how we are all the same. "

Dahlah pergi travel tak keluar duit sendiri langsung, dijamu dengan makanan yang 5star habis..Non stop makan...lunch tadi dapat makan Malaysia Halal FooddiKyoto...makan roti canai kosong RM40 sekeping sampai tak fikir dah nak snap gambar... Dinner ni pulak kami di bawa ke restaurant halal untuk makan set tempura ni...Exclusive setiap seorang... Thank uSHOM untuk pakej percutian terbaik ni!!!


Masa untuk beradu di hotel 5 star di Osaka. Hanya dengan buat bisnes ni je boleh dapat layanan macam ni. Selamat malam from Osaka !!!

Ahad, 21 Februari 2016

Premium Beautiful Expert : Kelebihan Turun Berat Badan

7 KELEBIHAN BILA ANDA TURUN BERAT BADAN

1. Lebih yakin dengan diri sendiri 
- suka tengok cermin, suka ambil gambar selfie

2. Senang cari saiz baju bila shopping
- tak perlu risau tak ada saiz. Tak perlu tempah baju lagi. boleh shopping dgn senang hati. 

3. Rasa lebih bertenaga
- tak tidur siang dah, suka bersukan dan kurang mengah bila naik tangga.

4. Boleh pakai baju lama balik
- baju 2-3tahun lepas dah muat balik..jimat duit dari beli baju baru. 

5. Tidur lebih berkualiti. 
- tidur lena, kurang berdengkur

6. Lebih fokus 
- bila lemak tinggi keupayaan otak utk fokus akan berkurang. Turun berat dan turun lemak akan buat otak lebih cerdas dan Produkviti meningkat 

7. Selera makan lebih terkawal
- Jika anda pengguna tegar Premium Beautiful jangan risau dengan selera makan anda, kerana Premium Beautiful akan mengawal kuantiti makanan yang diambil dan membuatkan anda cepat kenyang.

Sabtu, 20 Februari 2016

Premium Beautiful Expert : Tesco Terbau,Johor Bahru

Hai semua..kali ni Premium Beautiful Expert akan berada di Tesco Terbau, Johor Bahru..sambil business sambil bawa anak-anak pergi jalan-jalan hiburkan hati. Seronok sangat bila bebas masa macam ni sebab setiap hari boleh je nak pergi mana-mana sebab office Aisyah ni tak menentu lokasinya setiap hari. Kebetulan hari ni En. Suami cuti so dapatlah kita duduk sebelah sambil melayan whatsapp dan email masuk.

Sesi download ilmu untuk menjadi Premium Beautiful Expert kepada my new protage sedang berjalan. Bagi Aisyah bila ada ilmu, apa pun boleh...income kecil boleh jadi besar hanya bila kita besarkan ilmu..Ilmu yang ada jangan disimpan tapi dikongsikan biar semua dapat manfaat yang sama ;)

Aisyah suka sangat semangat yang ada pada protage Aisyah ni, memang seorang yang berjiwa kental sangat...sebab apa Aisyah cakap macam tu, satu persatu ujian Allah turunkan pada dia tapi dia still sabar dan tenang..Ujian yang sedang dialami  sekarang, masalah kesihatan suami. Suaminya mengalami masalah sakit buah pinggang dan tidak dapat melakukan kerja seperti orang lain so tanggungjawab tersebut terpaksalah protage Aisyah ni galas sekarang. 

Aisyah pernah bertanya pada protage Aisyah ni, berapa kos sebulan rawatan suaminya, dia menjawab RM3,800.00..Kita yang mendengar pun dah rasa banyak kan belum lagi orang yang memikulnya. That's why, dia ingin mencari something side income yang boleh membantu kos rawatan suaminya. Alhamdulillah pilihan tidak salah memilih bisnes untuk menjadi top agent Premium Beautiful Expert.

Bagi Aisyah bisnes online ni, tak menganggu masa kerja hakiki anda, sebab satu hari kita perlu spend time 2jam untuk kedai online kita...bestnya Aisyah nak share kan di sini, menjadi Premium Beautiful Expert income sebulan RM1,000 hingga RM10,000 sebulan..itu normal income tau, yang luar biasa income boleh cecah 6angka sebulan dengan meniaga 2jam sehari..memang berbaloi sangat-sangat kan..;-)

Bila office dalam shopping mall ni macam biasalah kan, tak sah kalau anak-anak Aisyah tak pergi tempat kesukaan mereka. Tengoklah si abang itu semua permainan nak dia cuba baru boleh balik. Kalau si adik ni main satu je dah cukup sebab takut kereta tu bergerak lama sangat..hehehehe..macam-macam ragam melayan mereka ni.

Bagi anda di luar sana yang mempunyai impian untuk menjadi Premium Beautiful Expert, jangan segan-segan hubungi Aisyah sebab bisnes ni sentiasa diguide oleh mentor..so bagi yang tiada pengalaman meniaga, jangan risau sebab dulu semasa Aisyah ceburi bisnes ni pun Aisyah tiada pengalaman langsung..tapi berkat tunjuk ajar dan ilmu daripada mentor-mentor, ni lah Aisyah yang sekarang.

Aisyah Zazuri
014-338 9190

Selasa, 16 Februari 2016

ENAM Tanggapan Negatif Terhadap Korset Premium Beautiful

Salam semua dan Aisyah doakan anda semua dalam keadaan sihat hendaknya. Terima kasih Aisyah ucapkan pada yang sudi singgah ke blog Aisyah ni..Entry kali ni Aisyah nak share sedikit persoalan-persoalan anda di luar sana tentang tanggapan negatif terhadap korset Premium Beautiful.

Sebelum itu, Aisyah nak beritahu jika u all teringin mendapatkan full set Premium Beautiful ni HARGA PREMIUM BEAUTIFUL sangat menjimatkan dan berbaloi kalau u all grab peluang keemasan ni sebelum promosi berakhir.

Aisyah dulu sebelum jadi pengguna tegar Premium Beautiful, macam-macam tanggapan negatif terhadap korset Premium Beautiful ni, rasa sukar bernafas, sukar nak pergi ke tandas,berpeluh-peluh serta rasa gatal-gatal pada badan, berjalan macam robot, leceh nak pakai...bla..bla..bla..Tapi setelah belajar cara yang betul dan mudah untuk sarung Premium Beautiful ni, barulah Aisyah dapat rasa badan jadi ringan dan sedap bila setiap kali sarung Premium Beautiful ni dan Alhamdulillah banyak perubahan daripada segi kesihatan dalaman dan kecantikan luaran.

Apa-apa pun anda kena pastikan korset yang anda beli itu betul-betul memberi kesan kepada kesihatan anda kerana banyak jenis korset di pasaran hanya untuk memberi shape sahaja tapi tidak pada kesihatan. Jadi berhati-hati sebelum membeli dan jadilah pengguna yang bijak ok.

ENAM Tanggapan Negatif Terhadap Korset Premium Beautiful




11) PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL ON THE SPOT KURUS 

Kalau pakai Premium Beautiful hari ni bangun tidur esok dah turun berkilo-kilo, itu memang PREMIUM BEAUTIFUL TIPU…kalau fikir logic pun, anda pergi slim centre untuk dapatkan berat badan yang ideal pun mesti melalui 10 kali treatment baru akan nampak perubahannya..macam itu juga pakai korset Premium Beautiful ni, mesti melalui tiga fasa baru akan nampak result yang positif.

Pengalihan Lemak :
Proses ni akan terjadi secara serta merta di tempat-tempat utama, iaitu payudara, pinggang dan pinggul

Penyimpanan Lemak :
Proses ini berlaku bergantung pada setiap individu itu, jika setiap hari pemakaian konsisten selama 8 jam, kesan awal akan dilihat dalam masa tiga minggu sehingga empat minggu. PENGALAMANBERPANTANG BERSAMA PREMIUM BEAUTIFUL memang memberikan kesan yang sungguh positif dari 82kg kepada 52kg.

Penetapan Lemak :
Proses ni pula bergantung pada tindak balas individu , kebiasaannya badan menjadi semakin kemas daripada masalah menggeleber sana sini dan mengambil masa seawal 3 bulan hingga 6 bulan. Jika anda menjadi pengguna tegar Premium Beautiful melebihi 3 tahun, anda akan kelihatan seperti di USIA REMAJA

2)PAKAI KORSET PREMIUM BEAUTIFUL MESTI KETAT.
Dulu Aisyah fikir, kalau nak kurus pakai korset Premium Beautiful mesti ketat..kalau dah pakai ketat-ketat sudah tentu esok lusa almari pakai kan..betul tak? Sebab itu bila dah jadi PB Expert Aisyah akan minta ukuran badan anda sebenar untuk pastikan set Premium Beautiful anda betul-betul selesa dan mudah dipakai setiap hari.
Anda tahu tak kesan pakai korset Premium Beautiful yang terlalu ketat..Antaranya :
·         * Lengan kelihatan besar
·         * Ketidakselesaan pada bawah ketiak
·         *  Masalah sakit belakang
·         *  Cepat letih
·         *  Susah untuk membuang air kecil atau besar
·         * Rasa gatal pada bahagian pelipat yang ketat
·         * Rasa malas nak pakai PB setiap hari

Aisyah nak nasihatkan pada pembaca blog Aisyah ni, JANGAN pakai Premium Beautiful ni ketat-ketat…dan carilah agent yang memang betul-betul pakai korset Premium Beautiful ni.

Paling penting PB Expert ajar anda cara pakai korset Premium Beautiful ni dengan cara yang betul sebab kalau anda tak tahu cara pakai Premium Beautiful yang betul, anda tak akan nampak result yang positif.

3)TAK SELESA BILA PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL CORSET



Kurang selesa bila pakai korset Premium Beautiful? Itu tandanya korset yang anda pakai SALAH SAIZ dan tak sesuai dengan saiz badan anda..Bila situasi ni terjadi dah tentu anda akan alami sesak nafas and rasa sukar untuk bergerak.

Percayalah kalau anda memiliki korset Premium Beautiful yang sesuai dengan size badan yang betul, pasti anda akan rasa sangat teruja nak pakai korset Premium Beautiful ni setiap hari sehingga tak sanggup untuk buka hingga bawa sampai ke malam..sebab rasa selesa dan sakit belakang semakin kurang bila bersama korset Premium Beautiful ni.


4)IBU MENYUSU TAK BOLEH PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL CORSET
“Anak susu badan susahlah nak sarung korset ni”
“Nanti pakai korset, air susu dah tak ada”
Ada juga yang tanya Aisyah, pakai korset Premium Beautiful senang ke nak susukan anak, tak menganggu proses air susu ke?

Pengalaman Aisyah sendiri, pakai korset Premium Beautiful semasa nak menyusukan anak sangat mudah dan selesa sangat-sangat berbanding Aisyah pakai bra biasa..Aisyah berpantang anak kedua ni, Aisyah susu lagi banyak sebab dari anak pertama Aisyah pakai Premium Beautiful dan semasa pantang normal kan bila air susu menjadi banyak mesti anda akan mengalami bengkak susu..tapi Aisyah masa dalam pantang alhamdulillah tak rasa sakit bila air susu banyak..kalau anak pertama dulu memang rasa nak demam sebab terlalu banyak air susu..perah-perah pun still banyak juga.

Jangan risau bila pakai Premium Beautiful ni, menggalakkan pengeluaran susu…anak Aisyah menyusu sampai umur dia 2 tahun pun masih ada susu badan ni..kalau Aisyah tak pakai Premium Beautiful ni masa nak menyusukan anak memang postur badan anda akan membongkok dan itu salah satu punca sakit belakang yang mudah terjadi.


5)PREMIUM BEAUTIFUL UNTUK MEREKA YANG GEMUK SAHAJA


Dulu  masa Aisyah bertemu dengan korset Premium Beautiful, badan Aisyah tak adalah berisi sangat..memang berat badan dalam 50kg je..tapi bila tengok TV tu mesti membongkok, Aisyah masa itu tak perasan pun tapi bila suami dah mula tegur baru cuba duduk tegak semasa duduk tapi tak boleh juga..Kadang-kadang itu, Aisyah alami sakit belakang sebab kat office pun still duduk je menghadap computer je..itu pun membongkok juga..

Sebenarnya bagi Aisyah bila kita dah bergelar wanita ni memang banyak masalah kesihatan dalaman yang kita anggap itu perkara kecil..Aisyah menjadikan Premium Beautiful sebagai solution untuk menjaga kedudukan Rahim..sebab Aisyah ni kerap mengalami Rahim turun dan boleh dikatakan setiap bulan terpaksa mengurut untuk naikkan Rahim berada pada kedudukan yang sepatutnya.
Orang kurus ni memang taka da masalah lemak yang berlebihan tapi kebanyakkan client Aisyah yang kurus akan mengalami masalah sembelit, period tak teratur, sakit belakang, masalah senggugut dan banyak lagi.

6)SUSAHNYA NAK PAKAI KORSET PREMIUM BEAUTIFUL

Sebenarnya tak susah pun nak pakai Premium Beautiful ni, jika anda tahu cara yang mudah dan betul untuk memakai Premium Beautiful ni, sebab Aisyah sendiri pakai full set Premium Beautiful ni sendiri juga dan tak perlukan ambil masa yang lama untuk bersiap..sebab ada yang Aisyah dengar ramai cakap susahlah nak pakai, lagi-lagi pagi nak cepat pergi kerja semua. Aisyah dulu masuk kerja pukul 8 pagi juga, sempat pakai Premium Beautiful ni dan masuk office on time..Kalau saiz anda betul, memang setiap hari anda rasa sarung Premium Beautiful ni.
Mula-mula akan rasa leceh sikit sebab tak biasa. Tapi kalau anda pakai hari-hari, percayalah lama-lama nanti anda akan jadi biasa dan makin mudah jer nak pakai korset Premium Beautiful ni.

Semoga perkongsian Aisyah kali ni mengubah segala tanggapan negatif anda terhadap korset Premium Beautiful ni. Jika ada sebarang persoalan mengenai Premium Beautiful bolehlah hubungi Aisyah yea ;-)

Aisyah Zazuri
014-338 9190

Isnin, 15 Februari 2016


Ingin berjaya ni modal insan memang antara elemen terpenting...
Hasilnya akan kelihatan dengan TINDAKAN...BERJAYA atau GAGAL itu cerita lain.
Yang penting dah cuba dan dah bertindak.
Bila kita ada 1 Impian besar, 1 misi, kita tak perlu buang masa fikirkan...
Apa yang A akan cakap
Apa yang B akan cakap
Apa yang C akan cakap
Apa yang orang-orang lihat akan cakap
Apa yang jiran sebelah rumah akan cakap
Apa yang sedara mara akan cakap
Bila kita belum berjaya, tu bukan sebab kita tak mampu berjaya...Bukan sebab kita tak boleh. Tapi sebab kita belum cukup Mencuba dan belum Temui Kuncinya. Teruskan.
Gagal itu lumrah dalam proses kejayaan.
Selalu gagal dalam percubaan. Tapi tetaplah positif dan ubah strategi. Jangan putus asa. Teruskan!

Selasa, 2 Februari 2016

Mineral Coffee Bagus Merawat Kencing Manis

Salam semua…Entry kali ini, Aisyah nak share tentang kelebihan Mineral Coffee untuk merawat penyakit kencing manis. Pengalaman ibu Aisyah sendiri yang menghidap kencing manis membuatkan Aisyah ingin berkongsi bagaimana ibu Aisyah mengawal kencing manis.
Ibu Aisyah dulu memang tak tahu dia menghidap kencing manis..tapi orang yang menghidap kencing manis ni akan mengalami masalah cepat letih, mudah mengantuk, mudah terluka bila terkena benda tajam dan paling bahaya jika tahap kencing manis seseorang itu tinggi akan menyebabkan lukanya lambat baik, ada jenis simtom kencing manis yang Aisyah anggap agak jahat.. luka luaran nampak ok, tapi disebalik dalaman luka tu dah teruk bernanah atau bahasa mudahnya..dah makan dalam la..sehingga satu tahap doktor terpaksa syorkan untuk potong bahagian yang dah teruk tu supaya tak merebak dan untuk mengawal kadar sakit tu.

Ok, berbalik pada kisah ibu Aisyah ni..bila satu tahap tu dia terasa badan dia kerap letih dan mengantuk, dia mengambil keputusan untuk buat check-up..Bila dah buat check-up, doktor mengesahkan yang ibu Aisyah ni memang mengalami kencing manis dan perlu mengawal pengambilan makanan terutama nasi. So ibu Aisyah ni hanya makan nasi satu hari sekali je..

Jadual Pemakanan
Sarapan : Mineral Coffee dengan biskut
Tengahari : Nasi
Malam : Mineral Coffee

Alhamdulillah setiap kali check up, kencing manis ibu Aisyah ni berada pada tahap 3 je..Sebagai seorang anak, sudah tentulah Aisyah ingin melihat orang tua dalam keadaan sihat. Setiap bulan Aisyah akan berikan 4 kotak Mineral Coffee untuk ibu Aisyah mengawal kencing manisnya. Mineral Coffee ni buatkan ibu Aisyah rasa kenyang dan tak terasa lapar sentiasa. So bagi orang yang menghidap kencing manis ni dan yang memang kena kawal pengambilan nasi, Aisyah memang syorkan sangat-sangat amalkan minum Mineral Coffee yang memang dah terbukti pada ibu Aisyah sendiri.


Jangan risau Mineral Coffee ni mampu dimiliki kerana harganya sangat-sangat berpatutan..bagi yang berminat nak grab MINERAL COFFEE MURAH peluang masih terbuka lagi. 

Isnin, 1 Februari 2016

Premium Beautiful Expert : Memacu Kegemilangan 2016


Orang yang hebat pasti ada cabarannya. Itu biasa utk menjadikan mereka luar biasa.
Orang yang menang adalah yang habiskan apa yang dimulakan dan teruskan berjuang tanpa henti.
Berniaga bukan sebab duit tapi berniaga atas dasar ingin memberi manfaat kepada orang sekeliling. Itu lah perjuangan kita.
Sama-sama kita cemerlang bersama.