multilevel menu

Rabu, 6 Januari 2016

Tambah Pendapatan Secara Online

Salam semua..diharapkan anda semua berada dalam keadaan sihat hendaknya..Terima kasih yang sudi singgah ke blog Aisyah ni..Entry kali ni Aisyah nak kongsikan sedikit pengalaman Aisyah kenapa Aisyah suka bisnes online.

Antara sebab-sebabnya ialah :


1) Setup kedai online bersama PAKAR IT

Betul semua orang boleh buat bisnes online, tapi kalau kedai online kita ingin mendapat kunjungan ramai mesti ada cara juga kan..Anda tahu tak, nak pergi kursus setup kedai online anda kalau anda tak ada dalam 10k jangan harap kita boleh nampak result. Tapi bisnes Aisyah, tak perlu bayar beribu-ribu untuk dapatkan ilmu sosial media, sebab mentor Aisyah CDM Al-Faath seorang PAKAR IT...See!! Siap adakan O Group untuk belajar A to Z bagaimana nak naikkan kedai online kita ke depan MR. GOOGLE.


 Bersama Mentor Icon Sohonista Malaysia CDM Salha Zain
Bersama direct Mentor CDM Salleha

2) Personal Coaching Bersama Mentor

Dulu Aisyah pernah buat macam-macam bisnes online ni, antaranya jual tudung, bantal, baju, pati delima tapi langsung tak pulang modal..hangus macam tu je sebab apa, ZERO dalam bab bisnes ni so bila Aisyah jumpa peluang bisnes ni..memang rasa bertuah dapat free personal coaching one by one bersama mentor-mentor yang terbukti berjaya. Patutlah Aisyah buat bisnes dulu gagal sebab pengalaman tak ada then memang tak ada orang guide Aisyah..dengan bisnes ni, segala ilmu mentor ada habis dicurahkan pada Aisyah just follow dan copy bulat-bulat je.

3) Tak perlu sewa kedai, bayar gaji pekerja, api, air setiap bulan.


Aisyah pernah berbual dengan seorang usahawan butik baju ni, beliau nak buka butik, kena ambil kain banyak-banyak yang murah di Indonesia, then tempah lebih dari 100helai dan perlu sewa model baju seorang 3k untuk berapa jam je..keuntungan bersih ikut pada berapa lama design baju tu habis jual..

Macam Aisyah ni memang tak kreatif nak design baju, so Aisyah pun ada anak-anak dan suami yang perlu Aisyah ambil perhatian juga..so Aisyah memilih buat bisnes online sebab senang, kedai Aisyah hanya handphone dan internet je..so setiap bulan Aisyah tak perlu nak fikir kos-kos sewa kedai, gaji pekerja, api, air semua..Bagi Aisyah zaman dah maju kenapa kita tak gunakan kemudahan sosial media kita untuk tambah pendapatan kita kan..

4) Product Yang Sentiasa Mendapat Sambutan Ramai

Apa-apa bisnes mesti ada penjual dan pembeli kan..betul tak?? So kalau anda rasa malas nak jumpa orang pada siapa kita nak jual product kita kan..Aisyah pernah pergi seminar Dr. Irfan Khairi, beliau cakap kalau nak buat bisnes online cari product yang mendapat sambutan ramai, so Aisyah memilih product SHOM kerana kualiti dan bertahan selama 24tahun. Antara product yang mendapat sambutan ramai ialah Premium Beautiful. Anda tahu keuntungan jual Premium Beautiful ni, ok Aisyah kongsikan sikit ye..

Untung Runcit 

1set PB = RM500 sehari
30set PB = RM15,000 sebulan

Itu tak masuk bonus syarikat bagi lagi..




Best tak kalau setiap bulan check akaun anda ada jumlah sebanyak ni..:-)

5) Syarikat yang Kukuh dan Patuh Syariah

Apa pun bisnes online yang anda nak buat pastikan latar belakang syarikat tu betul-betul kukuh...Macam anda nak apply kerja, mesti anda memilih syarikat yang sudah lama beroperasi sebab syarikat itu dah stabil..begitu juga dengan bisnes ni.. Aisyah bersyukur syarikat ni sudah bertahan 24tahun dan sistem perniagaan yang mematuhi syariah.

Bagi anda kat luar sana yang masih mencari-cari bisnes online dan perlu di guide jangan malu-malu nak hubungi Aisyah..insyaAllah Aisyah akan guide anda A to Z..yang penting anda betul-betul ingin belajar dan rela untuk dibimbing.

Aisyah Zazuri
014-338 9190




Tiada ulasan:

Catat Ulasan