multilevel menu

Rabu, 13 Januari 2016

Premium Beautiful Murah

Salam semua..Semoga hari ni anda semua berada dalam keadaan sihat hendaknya. Aisyah nak kongsikan sedikit perasaan Aisyah menjadi PB Expert kerana ramai di luar fikir Premium Beautiful ni mahal..sebenarnya harga tak adalah apa yang anda fikirkan. Lebih-lebih lagi sekarang ni tengah ada rebate so memang jimat dan jadi lagi murah.



Kelebihan-kelebihan Corset Premium Beautiful
1- Premium Beautiful merupakan perintis kepada pakaian dalam yang mempunyai teknologi Far-Infrared Rays (F.I.R.). Premium Beautiful juga dah berada di pasaran Malaysia lebih daripada 20 tahun.
2- Mendapat pengiktirafan Superbrands, iaitu Premium Beautiful merupakan pakaian dalam yang paling laris dan terhangat di pasaran kerana Premium Beautiful sangat berkualiti dan tahan lama. Superbands, means, any product yang mendapat pengiktirafan Superbrand ni dikategorikan sebagai product di mana highest in quantity and highest in quality sepanjang penjualan dan penggunaan product tersebut.
3- Mendapat pengiktirafan Persatuan Tulang Belakang Amerika Syarikat dan Canada. So, untuk sesiapa yang mengalami masalah sakit tulang belakang, sakit belakang, slip disc, In shaa Allah, corset Premium Beautiful mampu membantu.
4- One stop centre – Premium beautiful memiliki segala-galanya. Direkacipta dengan berkonsepkan 70% kesihatan + 30% kecantikan = 100% keyakinan. Kesihatan badan akan lebih terjamin, In sha Allah, di samping dapat memecahkan lemak. Premium Beautiful juga dicipta dengan berkonsepkan mesra pengguna, oleh itu, si pemakai akan merasa selamat dengan pemakaian Premium Beautiful.
Fungsi utama untuk "TOUCH UP" tubuh pemakai, supaya nampak kemas. No more bulge dan berlipat-lipat sana sini. Sambil tu FIR berfungsi untuk passively burn fat - FIR getarkan molekul air dalam badan dan mengembangkan salur darah supaya darah kita mengalir lancar dan mudah membuang toxin dalam badan.
5- Mampu dimiliki oleh semua orang - uols boleh dapatkan secara cash, credit card dan instalment! Percaya atau tidak, Premium Beautiful corset ni yang termurah di pasaran untuk korset yang sama league dengannya. Ada korset yang lagi mahal kat luar sana, dalam range harge RM4,000- RM6,000 untuk satu set wink emoticon
6- Jaminan baik pulih kerosakan seumur hidup. So, sebarang kerosakan akan dibaiki secara Free Of Charge (FOC). Sampai bila-bila tau, selagi ada bentuk rupa korset...
Kerosakan yang boleh dibaiki ni seperti :
Koyak (bukan digunting)
Hook tercabut
Tetulang patah

💖💛
Aisyah rasa bersyukur setiap kali Aisyah memperkenalkan Premium Beautiful pada orang yang tak pernah pakai, pernah mereka akan memberi jawapan ni..

"Mahal sangat, better beli corset biasa yang kat luar sana,"

Betul. Memang Aisyah tak nafikan.
Ada banyak lagi brand corset yang harganya jauh lebih rendah dari Premium Beautiful.


Tujuan Aisyah kenalkan Premium Beautiful, sebab Aisyah tahu nilai Premium Beautiful.
Untuk umur macam Aisyah, lifestyle yang agak terkejar sana sini, uruskan anak, Premium Beautiful nie memudahkan cara.

* Bantu untuk kemaskan badan supaya tak bongkok kalau duduk terlampau lama.
* Bantu untuk kurangkan sakit pinggang.
* Bantu untuk hangatkan badan kalau perlu. Tiada lagi rasa sejuk semacam.
* Bantu untuk melancarkan pengaliran darah dalam badan.
* Bantu untuk kurangkan portion makanan dan rasa kenyang lebih lama.
* Paling Aisyah suka, material yang jenis tahan lasak and tahan lama.

Itu baru sedikit kebaikan Premium Beautiful. Kalau nak diceritakan di sini, memang agak panjang. Apa-apa pun, memang Aisyah suka dengan Premium Beautiful, sampai Aisyah tak rasa, kalau nak pakai Premium Beautiful, satu yang menyeksakan.
Sampai rasa, kerja yang Aisyah buat nie, Aisyah enjoy sangat-sangat
Alhamdulillah, syukur...

 Jadi jangan takut nak melabur wang kecik untuk dapat hasil yang besar. Jangan takut untuk dapatkan Premium Beautiful kerana PB mempunyai banyak kelebihan yang akan membuatkan uol rasa penuh berkeyakinan.


Premium Beautiful Top Agent
Malaysia
Singapore
Brunei
Indonesia
Aisyah Zazuri
014-338 9190



Stokis PB Mengikut lokasi:

Premium Beautiful Kelantan
Hazwani 
019-959 9622

Uswatun Hasanah 
019-631 9904

Premium Beautiful Terengganu
Silawati
019-437 9428

Premium Beautiful Johor
Diana Dee
017-613 7513

Nurah Md Nor
019-999 1229

Premium Beautiful Selangor / Negeri Sembilan
Zaimah Abd Wahid
011-1285 9612







💖💛

Tiada ulasan:

Catat Ulasan