multilevel menu

Ahad, 17 Januari 2016

Premium Beautiful Expert : Satay Wak Radol



Setiap minggu mesti ada aktiviti wajib untuk suami dan anak-anak..Aktiviti wajib anak ibu terpaksa layan Aisyah selfie sebelum memulakan perjalanan kami..Sebenarnya mata Syazwan ni dah mengantuk ..tapi dilayan je sebab bila ibu cakap nak keluar, dialah orang pertama yang lebih 'excited' dari si abang.
First destination, sudah tentu Aisyah nak uruskan stok Premium Beautiful untuk rakan kongsi..Kalau buat bisnes Premium Beautiful ni tak ada stok in hand rasa memang tak keruan sebab order yang masuk non stop setiap hari..Bukan susah sebenarnya nak jadi PB Expert ni, copy bulat-bulat ilmu mentor bagi..memang siang malam order tak henti-henti..itu baru order sendiri..kalau satu pasukan memang income lima angka setiap bulan. Rakan kongsi Aisyah ni tengah dalam pantang so sebagai satu pasukan Aisyah bantu restock Premium Beautiful ni..Stok ni pun seminggu je boleh tahan ni..Sebab ilmu meniaga PB dengan Top Leaders Circle macam goreng pisang cheese dibuatnya...hehehe..Nak tahu bagaimana jangan lupa whatsapp @ sms Aisyah 014-338 9190 yea..:-)
Habis urusan di stokis, barulah Aisyah tumpukan masa bersama dengan anak-anak pula, memang tak sah kalau tak bawa tempat kegemaran mereka, taman permainan.
Dah puas bermain, terasa lapar pula..so Aisyah terasa nak makan satay pula hari..Ramai cakap satay Wak Radol ni sedap so Aisyah ajak suami dan anak-anak makan di sini. Sementara nak tunggu satay tu siap, pekerja di sini menjamu kami dengan jelly kelapa.
Tengok ke main suka si Syazwan makan jelly kelapa, lagi-lagi sejuk mahu tak suka :-)
Yeahhh!!!! Satay Wak Radol dah sampai..Suami request satay perut..Aisyah pula order satay ayam sebab Aisyah memang dari dulu lain suka satay ayam je..hehehe
Kuah satay Wak Radol ni memang sedap sangat-sangat..pekena pula dengan satay yang dibakar garing dan rempah yang ada pada satay tu memang berasa..sekali makan memang nak lagi!!! Ramai betul yang datang makan kat sini..Memang Aisyah bagi lima bintang lah! Terbaik!

Kalau makan satay Wak Radol ni memang tak toleh orang kiri kanan dah..sebab sedap sangat-sangat..Memang anda wajib cuba kalau datang kat Johor Bahru ni.
Makan satay pun dah kenyang, main pun dah..baru lah terasa ngantuk..tak sempat nak sampai rumah dah tidur. Memang rasa puas dapat spend masa dengan family..sesibuk mana pun masa untuk mereka pasti ada. Sayang anak-anak ibu dan suami hingga ke jannah. Muah!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan