multilevel menu

Isnin, 25 Januari 2016

Premium Beautiful Expert : Business Trip to Seremban

Premium Beautiful Expert kali ni menjelajah ke Seremban pula. Memandangkan pasaran Premium Beautiful semakin meluas di Seremban dan permintaan yang tak putus-putus. Kali ni Aisyah pergi berdua bersama suami je ke Seremban..so dapatlah rasa berbulan madu..hehehehe..Sebelum sampai kita selfie dulu, ambil mood bekerja dengan senyuman.

Sampai je rumah PB Expert Zaimah Wahid, terus mulakan slot one on one personal coaching session. Aisyah memang suka dengan semangat kuat PB Expert Seremban ni, tengah dalam pantang pun still belajar selok belok bisnes ni. Bila protage sungguh-sungguh nak buat kita sebagai mentor lagi lah nak bagi lebih dan lebih. Sebab itu permulaan buat bisnes ni, mentor akan guide sehingga anda betul-betul mahir..dah mahir pun mentor sentiasa pantau supaya tidak tersasar dari landasan. Buat bersama-sama hasilnya lagi luar biasa berbanding kita bergerak bersendirian.

Dari seorang pengguna tegar Premium Beautiful terus jatuh hati dengan bisnes ni...sebab bisnes ni sangatlah mudah..selagi ada kaum wanita dimuka bumi ni selagi itulah permintaan Premium Beautiful tak akan susut malah menjadi tsunami dan kegilaan ramai untuk semua wanita yang ingin tampil anggun dan sihat dengan kos yang menguntungkan. Bagi anda yang berada di Seremban, kalau teringin nak pakai Premium Beautiful atau nak tahu lebih lanjut peluang menjana pendapatan dengan pakai Premium Beautiful je, anda jangan segan-segan hubungi Premium Beautiful Expert Seremban ni ye.

Zaimah Wahid
011-1285 9612

Comelkan baby boy Zaimah ni..dah lama tak pegang baby terasa kekok pun ada..Aisyah doakan semoga Zaimah terus maju dalam bisnes ni dan yang paling penting dapat bebas hutang dan bebas masa..itu lah perkara yang paling indah bila dalam hidup kita jika tiada bebanan hutang setiap bulan yang perlu kita tanggung.


Setelah tugasan habis di Seremban, Aisyah dan suami terus bertolak balik ke Melaka..Dah alang-alang lalu kat Rumah Melaka ni, kami pun singgah ke sini..memang cantik pemandangan dan ukiran seninya..Tempat ni menjadi tumpuan mereka yang ingin melangsungkan majlis perkahwinan yang lain dari orang lain.

OOTD depan Rumah Melaka bertemankan perisai hitam Premium Beautiful..Memang rasa bertambah yakin bila berhadapan kamera. Tq my hubby menjadi cameraman Aisyah. :-)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan