multilevel menu

Ahad, 10 Januari 2016

Keburukan Sarung Premium Beautiful Selepas Bersalin Czer

Salam semua. Terima kasih kepada pengunjung yang sudi singgah ke blog Aisyah ini..Entry kali ni, Aisyah nak kongsikan sedikit keburukan sarung Premium Beautiful selepas bersalin czer. Mesti di luar sana tertanya-tanya boleh ke pakai Premium Beautiful selepas operation??? Memang boleh sarung Premium Beautiful selepas  bersalin czer tapi anda kena pastikan luka itu betul-betul baik dan kalau rasa ragu-ragu sarung selepas dua bulan operatian.

Antara Keburukan Sarung Premium Beautiful Selepas Bersalin Czer :

1) Perut Menjadi Bertambah Buncit

Kebanyakkan wanita yang bersalin czer ini akan mengalamai masalah perut buncit...sebab apa Aisyah cakap macam itu??? Cuba anda fikir dalam pantang anda memang tak boleh pakai bengkung dan bertukung kan dan dalam pantang asyik makan dan minum je..so anda fikir perut akan jadi semakin ke depan tak? Dah tentulah kan lagi-lagi tak boleh bergerak sangat so lelemak pun semakin bertambah. That why, memang wajib sarung Premium Beautiful selepas 2 bulan supaya perut yang ke depan dapat dikawal sebelum ianya menjadi lagi melarat.

2) Punggung Semakin Kembang

Ramai wanita di luar yang beranggapan, biasalah kalau dah bersalin memanglah akan berlaku perubahan pada bentuk badan kita..itu memang betul, Aisyah memang akuinya tapi takkan kita sebagai wanita yang ada suami masih nak biarkan punggung itu semakin mengembang sehingga seluar terpaksa bertukar setiap bulan kan...Fungsi Premium Beautiful boleh mengecilkan bahagian punggung yang lebar. So janganlah risau terkejut bila naik je kerja kawan-kawan tegur semakin cantik dan slim. Bahagian yang kerap menyukarkan kita mencari baju yang cantik apabila tang punggung tersangkut dan membuatkan kita lagi bertambah stress untuk cari baju yang tak ada saiz kita.

3) Kesan Parut Selepas Czer

Bila dah czer sudah tentu akan ada kesan parutnya..kesan parut ni membuatkan kita malu apabila bersama dengan pasangan kita..Suami memang tak akan tegur sebab nak jaga hati kita tapi kita yang kena "take action"..Anda di luar jangan tak percaya kalau, anda lihat kesan jahitan semasa bersalin itu semakin pudar apabila setiap hari anda memakai Premium Beautiful, itulah ajaibnya infared yang ada pada Premium Beautiful ni. Jangan terkejut tiba-tiba je selulit dan kesan luka czer semakin pudar. Memang bertambah konfiden bila anda berhadapan dengan encik suami.


 Ini testimoni dari Uswatun dari Kelantan. Kemain senyum lebar dan cekak pinggang apabila melihat shape badan yang diidamkan. Kalau tak, setiap kali bergambar mesti kan mengiring ke tepi untuk tutup perut yang buncit..sekarang semakin konfiden untuk bergambar tanpa menyelit ke sebelah orang.


Ini testimoni ibu yang bersalin czer yang mempunyai tiga orang cahaya mata..memang nampak perubahan yang cukup ketara bila menjadi pengguna tegar Premium Beautiful selama 2tahun..body kalah anak dara tu, memang menangis kalau kita yang masih anak seorang tapi sudah kembang setaman kan...memang wajib sarung Premium Beautiful cepat-cepat sebelum saiz set Premium Beautiful semakin besar.

Bagi ibu-ibu yang sedang berpantang dan ingin merasai perubahan 360 darjah bersama Premium Beautiful jangan malu untuk hubungi Aisyah. Harga kasih sayang untuk yang sudi membaca blog Aisyah ni.


Aisyah Zazuri
014-338 9190

Tiada ulasan:

Catat Ulasan