multilevel menu

Jumaat, 1 Januari 2016

Happy New Year 2016

 Banyak betul kenangan tahun 2015
😍😍😍
Semoga tahun 2016, menjadi lebih baik dari sebelum ni..buka buku baru, azam baru dan semangat yang baru.
πŸ˜‰
Aisyah doakan semoga impian u all juga tercapai dan dilimpahkan rezeki melimpah ruah juga..tq my mentor kak Salleha, hubby dan semua business partner Aisyah yang sayangi.
😘


Salah satu azam tahun 2015 tercapai juga..Alhamdulillah..Nak tahu tak apa azam Aisyah tu??? Salah satunya ingin jadi surirumah berkerjaya yang semestinya impian setiap wanita yang sudah berkahwin..Dulu Aisyah tak terfikir boleh sampai ke tahap ni bersama bisnes Top Leaders Circle ni, tapi jika yakin dan percaya dengan mentor kita, follow rapat-rapat memang tak mustahil pun.

Azam tahun 2015 kedua Aisyah, ingin mempunyai income lebih dari kerja makan gaji Aisyah yang dulu..dan itu lah yang Aisyah dah rasai sekarang ni..Syukur alhamdulillah..secara tak langsung, masa bersama anak-anak dan suami tidak terbatas seperti dulu lagi.

Gambar di atas adalah kenangan-kenangan terindah Aisyah sepanjang tahun 2015 bersama insan-insan yang banyak menyokong Aisyah sehingga kini. Tanpa mereka tak mungkin ada Aisyah yang sekarang ni.
First gambar pada tahun baru..hehehe..Mesti masing-masing dah setting azam tahun baru kan..Percaya pada diri sendiri dan jangan sesekali rasa kegagalan yang dulu punca kegagalan buat selamanya. Biarlah kita gagal 9kali tapi kita bangun 10kali..Peduli apa orang nak kata dengan apa yang kita usahakan untuk kehidupan kita, mulut orang memang kita tak boleh tutup tapi percaya Allah tak pernah kejam dengan hambaNya yang sentiasa berusaha. Rezeki setiap orang pasti ada..Jangan sesekali salahkan takdir tapi ubahlah sikap dan hati kita insyaAllah akan mudah kehidupan yang bakal kita harungi.

Tahun 2016 memang tahun yang cuba mencabar..kenapa Aisyah cakap macam itu, ekonomi sara hidup yang semakin tinggi tapi gaji yang masih sama tak berubah..memang mencabar iman dan hati semua kan..tapi kita tak boleh nak menuding jari pada sesiapa pun sebab peredaran zaman sentiasa berubah, yang boleh kita buat sekarang, meningkatkan ekonomi kewangan kita dan tak boleh mengharapkan gaji hakiki semata-mata..memang sesak nafas kalau berserah je..

Bagi anda di luar sana yang tercari-cari kaedah menjana pendapatan dari rumah dengan SOHOBIZ boleh hubungi Aisyah..Zaman IT ni, orang yang makan gaji pun boleh extra income secara online..inikan surirumah, at least dapat RM4,000 ok lah kan banyak boleh cover yang negatif pada zaman sekarang ni. Jangan segan-segan tanya Aisyah :-)

Aisyah Zazuri
014-338 9190

Tiada ulasan:

Catat Ulasan