multilevel menu

Ahad, 27 Disember 2015

Testimonial Berpantang Bersama Premium Beautiful

Kenapa Premium Beautiful??? Premium Beautiful terbukti sangat membantu mencantikkan bentuk badan dalam masa yang singkat dan sangat selamat. Ni antara testimonial berpantang bersama Premium Beautiful.

Paling best bila ada jaminan baik pulih FREE je seumur hidup...tak pernah lagi rasanye ada company jual baju dalam yg accept lingerie yang koyak untuk di repair PERCUMA



Testimoni terbaik! Sebulan pakai terus susut berat badan...Instant shaping! Terus push up apa yang makin jatuh...best pakai Premium Beautiful ni sebab lemak terus kena lock supaya duduk di wilayah yang sepatutnye....Ramai yang terpaksa hilang inci tanpa kesan yang menyakitkan.


Semua di luar mungkin kurus...TAHNIAH! Tapi percaya tak bonggol-bonggol tak sekata pasti memberi effect kurang cantik pada diri especially dibahagian dada dan pinggang lebih-lebih wanita yang sudah ada anak lebih dari seorang...Aisyah sendiri dah rasa berpantang bersama Perimum Beautiful tak sampai 44 hari berpantang dah boleh dapat bentuk badan idaman.

Kenapa Premium Beautiful Terbaik Untuk Ibu Selepas Bersalin:
*Mengeluarkan angin dalam badan

*Mengecutkan dan memperkemaskan semula rahim yang mengembang semasa mengandung

*Menarik dan merapatkan semula tulang pinggul yang mengembang semasa proses bersalin

*Menyegarkan badan yang lesu dan letih akibat sepanjang proses melahirkan bayi

*Mengeluarkan darah nifas yang beku dan berketul-ketul dengan lancar

*Mengeluarkan segala sisa kotoran dan air bisa (menggantikan proses tangas) dari rahim

*Menyokong (menyengkak) rahim dari jatuh

*Menyihatkan rahim dan memberi persediaan untuk proses persenyawaan seterusnya (menyeimbangkan semula hormon estrogen dan progestron)

*Menghilangkan stretch mark akibat semasa mengandung atau menggaru perut semasa mengandung

*Menghangatkan dalam badan dan tidak perlu menggunakan bahan2 seperti param, tapel dan pilis

*Melancarkan proses pembuangan air besar (sembelit terjadi apabila memakan jamu)

*Membanyakkan susu dan mengelakkan bayi dari cirit-birit akibat pemakanan jamu

*Merawat luka-luka di dalam rahim mahupun di luar

*Menaikkan metabolisma badan membantu mengurangkan berat badan dgn cepat

*Membentuk semula payudara, pinggul dan posture badan yang menarik

*Wanita bersalin 'ceasarian' (kerana tidak boleh bertungku,memakai ubat dan sebagainya) paling digalakkan memakai Premium Beautiful untuk menyihatkan semula rahim anda dan mengelakkan buncit di bawah perut.

wink emoticon
Jom kemaskan badan dengan hanya TUKAR BAJU DALAM 


Premium Beautiful special offer...!!! Untuk special price sempena hari ulangtahun perkahwinan Aisyah, boleh la cepat-cepat contact Aisyah ye.

Selasa, 22 Disember 2015

Warung Kurnia Ibu Pasir Mas, Kelantan


Sebelum naik flight sudah tentu suami tercinta Aisyah ni lah hantar isterinya ke lapangan terbang KLIA..Insan yang menjadi tulang belakang Aisyah dalam bisnes ni..:-)


Sejak dah ada rakan kongsi di sini, dah jadi negeri ketiga selepas Johor dan Melaka..Setiap kali sampai Kelantan mesti rakan kongsi Hazwani dah siap-siap tunggu kat airport Kota Bahru..Sambil bisnes sambil jalan-jalan cari makan kat sana. Kalau tak buat bisnes ni memang Aisyah pun tak pergi Kelantan juga rasanya..indahnya bisnes ni sambil membantu orang diluar sana buat side income dapat juga mengeratkan ukhwah sesama umat Islam.

Selepas habis "Personal Coaching" untuk setting plan tahun 2016, rakan kongsi Aisyah yang Uswatun ni bawa jalan-jalan cari makan yang popular di sini.

 Ni antara menu yang popular di sini, Mee Celup..Rasanya memang sedap dan harganya memang mampu milik..:-)

Ni pula Mee Celup Campur, yang ni campur dengan bihun, mee dan kuey teow..ada daging dalamnya..makan satu mangkuk memang tak cukup sebab apabila dah rasa mesti nak tambah lagi..hehehehe

Pekena Coconut Shake perisa Jagung ni mahu memang laju lah bersama Mee Celup..Pehhh!!!
Kalau tekak rasa nak makan masam-masam, Aisyah cadangkan makan Mee Tomyam  ni, memang sedap sangat...isi ayam ayam serta udangnya besar-besar.

Keropok lekor ni memang sedap makan panas-panas...RM1.00 (5pcs) memang murah kan, besar-besar macam ni...makan RM3.00 pun dah kenyang..Betul lah orang cakap, Kelantan ni memang syurga makanan...semuanya sedap-sedap dan murah.

Warung ni terletak tengah-tengah perkampungan..nampak biasa-biasa je tapi pengunjung yang datang sini memang tak putus-putus.

Alhamdulillah dah perut kenyang, jom kita balik..sambung esok pula. Bagi sesiapa yang ingin mencuba menu yang sedap di Warung Kurnia Ibu bolehlah datang di alamat ni,

WARUNG KURNIA IBU
W1/20, Lorong Shell
Jalan Pengkalan Pasir
17000 Pasir Mas
Kelantan Darul Naim

Masa Urusniaga
10.00 A.M - 6.30 P.M

Hari Cuti : Jumaat


Isnin, 7 Disember 2015

Promosi Premium Beautiful Sempena Happy Anniversary

Semalam genap usia pernikahan Aisyah dan suami selama 6tahun..Rasa bersyukur tak terhingga apabila insan yang Aisyah sayang masih berada depan mata dan kasih sayangnya tak pernah berubah walaupun sedikit. Gambar ni saat hari pernikahan kami, gemuruh nak bergelar seorang isteri itu Tuhan je tahu..tapi rasa bahagia sangat-sangat sebab Allah pertemukan jodoh yang sungguh indah dalam hidup Aisyah.
Shopping musim promosi macam ni memang best kan...memang bijak la anda yang shopping sesuatu yang boleh pakai lama...paling best adalah anda shopping baju dalam yang boleh guna untuk jangka masa panjang dan boleh buatkan anda makin slim dan AWET MUDA...tolak dulu kejap handbag kasut gadget dress...selamat kan diri sendiri dulu dari membesar dengan jayanya pada tahun 2015 nanti...jom jaga badan...biar badan sihat so nak beribadat pun tak terkulat-kulat wink emoticon

Premium Beautiful special offer...!!! Untuk special price sempena bulan Happy Anniversary, boleh la cepat-cepat contact Aisyah ye :-) wink emoticon 

Selasa, 1 Disember 2015

Welcome December
Bulan akhir dalam tahun 2015..masa still akan pergi tinggalkan kita..masa yang terbuang memang tak kan kembali lagi..

Jangan sesekali SAY NO pada diri sendiri jika tak lakukan sehabis baik..Jadi teruskan usaha, untuk habiskan azam tahun ni..💪💪💪

Motivasi dari luar ibarat kereta yang ditolak. Kereta akan bergerak selagi ada orang tolak. Pergi nya perlahan dan sangat struggle.

Motivasi dari dalam ibarat kita start enjin kereta, enjin kereta yang gerakkan kereta. Pergi nya laju dan jauh lebih bertenaga.

Mentor, kelas, seminar boleh inject turbo, bagi motivasi pada kita tapi itu hakikatnya motivasi dari luar yang bersifat sementara.

Kejayaan yang kita mahu mesti datang dari dalaman kita sendiri. Kita mesti jelas APA YANG KITA NAK. Bila kita betul-betul nak kan sesuatu, tiada alasan yang akan terkeluar dari diri kita melainkan cari jalan bagaimana nak capai.

Moral of story: Kalau kita mudah mengalah, bermakna kita bukan mengejar impian sebenar kita. Cari dan gali. Apa sebenarnya HOT BUTTON kita? Apa sebenarnya yang kita NAK?

Bisnes hanyalah TOOLS kita nak mencapai impian kita.