multilevel menu

Khamis, 5 November 2015

Testimoni Premium Beautiful

Aisyah nak share entry kali ni dengan pelbagai testimoni Premium Beautiful sebab kebanyakkan orang di luar sana beranggapan memakai korset Premium Beautiful ni :

* Susah nak bernafas
* Bergerak macam robot
* Susah nak buat air kecil dan besar
* Tetulang mencucuk pada badan
* Bila pakai boleh terlipat-lipat bengkungnya
* Susah naik pakai

Kalau Aisyah senaraikan memang banyak lah tapi ni lah antara kerisauan yang anda rasa bila dengar korset Premium Beautiful.

Kak Ros ni mempunyai masalah perut buncit, normal la kan seorang wanita yang dah mempunyai tiga orang anak..Akak ni orangnya comel je..tapi kalau dah tiga-tiga anaknya bersalin czer so boleh bayangkan macam mana perut akak ni..Memang nampak beza sebelum dan selepas pakai..pandai kan Premium Beautiful sorokkan lemak-lemak jahat ni.


Dari pengalaman Aisyah sendiri, bila jadi pengguna tegar Premium Beautiful ni, rasa lebih teruja sebab seluar zaman anak dara jadi longgar..Terpaksalah Aisyah cari seluar baru..tapi memang rasa happy sangat-sangat sebab petanda I DAH SLIM!!!


Testimoni Hazwani dari Kelantan ni, baju hitam tu selepas dia bersalin anak ketiga..Ya Allah nampak beza yang amat ketara bila Premium Beautiful diamalkan bersama cozuma ni..menjimatkan dan tak menyakitkan badan langsung...ke main tersenyum bila dapat sarung baju-baju lamanya.

Wahhh ni ibu beranak dua, baju warna pink sebelum pakai Premium Beautiful, boleh bayangkan tak kalau 2tahun lagi dia tak ikhtiar dengan masalah berat badan dia confirm dia tak akan boleh cekak pinggang macam baju coklat...keyakinan nak bergambar pun rasa kurang.

Asyik cerita mak-mak orang je kan...ok ni yang ni anak dara..Simaa ni pakai Premium Beautiful ni sebab terlalu kurus..kurus sangat pun tak cantik juga kan..tak ada shape dan berat badan kurang ideal..So bila konsisten bersama Premium Beautiful ni terus nampak berat badan yang semakin berisi dengan ketinggiannya..tiada lagi gelaran TIANG LAMPU..

Ni Silawati yang memang dari zaman anak dara kurus...dah kahwin pun still kurus juga..tapi Silawati ni pakai Premium Beautiful selepas berkahwin 2tahun tak juga menimang cahaya mata..so selepas konsisten memakai Premium Beautiful tak sampai setahun dia dan suami menerima berita gembira yang dinanti-nantikan selama ni. Alhamdulillah, Aisyah pun tumpang gembira untuk u all berdua.


Kak Bzah ni mengalami masalah perut buncit walaupun dia seorang yang kurus..nak pakai baju tu rasa kurang yakin bila perut terbonjol keluar..tak nak orang tegur "pregnant ke?"...seram kan dengar soalan orang bertanya begitu..Alhamdulillah masalah perut buncit tiada selepas bersama Premium Beautiful.


Ni testimoni ibu bersalin czer juga..sebenarnya ramai ingat kalau bersalin czer tak boleh nak slim dan cantik macam orang bersalin normal..itu tanggapan yang salah sama sekali..dengan Premium Beautiful tidak ada yang mustahil.

Mesti ingat Safriza ni jadi slim pergi Slim Centre buat rawatan sedut lemak kan..itu yang terus slim kalah model tu ye...hehehehehe..Memang jawapannya salah sama sekali...Safriza ni kurus bersama Premium Beautiful je..Biasalah kalau stress kerja asyik makan non stop..itu yang badan macam dipam-pam tapi bila non stop pakai PB memang menangis Aisyah tengok perubahan si Safriza ni.






Ni antara testimoni client by whatsapp meluahkan perasaan happy dengan perubahan dari segi kesihatan dan secara tak langsung memberi kecantikkan pada diri mereka untuk tampil dengan penuh konfiden.

Jika anda di luar ingin tercari-cari produk untuk turun berat badan dengan selamat tanpa ada kesan sampingan memang Aisyah syorkan Premium Beautiful. Inilah pilihan bijak yang u all tak akan menyesal bila Premium Beautiful tersarung dibadan nanti.

Aisyah Zazuri
014-338 9190

Tiada ulasan:

Catat Ulasan