multilevel menu

Khamis, 26 November 2015

Promosi Harga Premium Beautiful Hujung Tahun 2015

Sekejap je dah nak masuk bulan Disember kan...So sempena nak penghujung tahun 2015, Aisyah nak bagi harga promosi Premium Beautiful giler-giler..Sebelum itu, Aisyah nak share sedikit testimoni hot yang memang Aisyah sendiri rasa cemburu dengan transformasi akak ni.
✔Pakai Premium Beautiful selama 15tahun
✔Umur 43tahun
✔Anak-anak dah besar

Menangis tengok shape akak kita ni😂 Ingatkan anak dara rupanya mak dara..penangan pakai PB ni memang TERPAKSA awet muda 😍

Kalau nak diet manalah sempat dengan nak handle anak-anak lagi..pehhh!!! Ni kalau cik abang tengok pun confirm meleleh air liur...😅
Nak cabar diri juga untuk lagi kurus dari akak yang berumur 43tahun tu..bukan rasa tak bersyukur dengan berat badan sekarang..Alhamdulillah so far baju zaman anak dara still boleh pakai lagi..tapi masih nak slim lagi sikit..

Nak jaga pandangan mata cik abang supaya isterinya still cantik No 1 dalam dunia..hahaha...statement tak boleh tahan kan..

Wanita manalah nak kembang setaman kan..tapi takkanlah nak redha je kan..Aisyah memang tak sanggup!!!

Biarlah orang cakap Aisyah ni jenis pentingkan penampilan ke apa..yang penting suami mesti nampak wife dia cantik je..hehehe..

Itu Aisyah lah kan...ok Aisyah nak share sikit tips jaga berat badan Aisyah..simple jeeee...

1) Pakai Premium Beautiful setiap hari selama 8jam
2) Banyakkan minum air masak.
3) Teruskan makan nasi sehari 2kali..(tapi Aisyah 3kali..hehehe)
4) Hujung minggu riadah kalau ada masa untuk keluarkan peluh..tapi Aisyah dah kerap riadah setiap hari dengan hero-hero Aisyah..
5) Makan buah-buahan seperti anggur atau epal
6) Tidur mesti cukup

Ni yang aisyah amalkan setiap hari..tapi bila anda pengguna tegar Premium Beautiful jangan takut dengan masalah berat badan sebab Premium Beautiful menjalankan kerjanya 1jam 900kalori hilang dalam badan anda..sebab tu kalau anda tengok pengguna Premium Beautiful makan nasi lebih dari kuantiti diet..hehehe..


Aisyah buka harga kasih sayang sehingga bulan Disember 2015 untuk anda semua yang inginkan slim tanpa ada kesan sampingan..

Aisyah Zazuri
014-338 9190


Tiada ulasan:

Catat Ulasan