multilevel menu

Selasa, 17 November 2015

O Group Bersama Mentor CDM Salleha

Warna ceria seperti dalam hati yang sentiasa ceria..Dalam apa jua situasi yang kita alami, jangan lupa senyum...senyum itu sedekah..so kalau muka kita masam je rezeki nak dekat pun terus lari..Hari ni bestnya nak jumpa dengan my mentor, bagi Aisyah mentor Aisyah dalam bisnes merangkap segala-galanya..beliau memang seorang yang sabar dalam membina Aisyah berjaya dalam bisnes ni.

Sebelah kanan sekali itu rakan bisnes Diana Dee, tengah-tengah my mentor CDM Salleha comel je orangnya dan lemah lembut...tapi dalam kelembutan tu ada ketegasannya..Aisyah tak kisah atas apa jua teguran yang beliau berikan pada Aisyah...nak jadi berjaya mesti kena turunkan EGO, buang PANGKAT jauh-jauh baru boleh jadi..:-)

Rakan bisnes Aisyah ni memang salah seorang yang bulat hati..Tak pernah cakap TIDAK kalau Aisyah ajak jumpa mentor...sebab aura jumpa orang berjaya ni memang lain sangat-sangat...memang wajib tiru bulat-bulat tindakan beliau baru nampak result nya..

I love my life 

Ramai orang kata "saya tak suka duit, duit bukan segalanya, duit tak boleh beli bahagia"
Tapi agak hairan kenapa mereka sanggup berkerja melebihi 8 jam sehari? 
Betul ke kalau tak ada duit rumahtangga akan bahagia dan aman damai...tipu lah kalau orang cakap macam itu...boleh ke sara anak-anak dan isteri tanpa duit..beli beras pun pakai duit..pampers, susu tak perlu beli dengan duit ke?

Zaman sekarang kalau gaji RM3,000 pun memang tak akan cukup...duduk Malaysia tapi yang lagi kaya warga asing sedangkan kita miskin nak beli rumah pun tak mampu..nak saving pun awal bulan masuk, tengah bulan keluar...Jadi duit bukan segala-galanya ke? Jika anda yang tercari-cari peluang untuk buat extra income secara online dan perlukan guide jangan malu-malu hubungi nombor tertera di bawah...

Aisyah Zazuri
014-338 9190

Tiada ulasan:

Catat Ulasan