multilevel menu

Isnin, 30 November 2015

Premium Beautiful : Kelebihan Far Infrared Rays (FIR)

TAHUKAH ANDA? 

Premium Beautiful telah disulam dengan bebenang kualiti tinggi yang telah disuntik Far Infrared Rays (FIR). Apa kelebihan FIR tersebut pada Premium Beautiful berbanding korset biasa yang lain?

✔ FIR adalah gelombang seumpaya cahaya matahari pagi yg mengandungi banyak vitamin D. 1 jam kita berjogging, 300 kalori akan dibakar. TETAPI dengan 1 jam pemakaian Premium Beautiful, 900 kalori akan dibakar. 

✔ FIR mampu merencatkan sel kanser dan mengecutkan breast lump. Ramai pengguna Premium Beautiful telah mendapatkan rawatan awal kanser sebelum berlarutan ke stage yg lebih kronik. 

✔ FIR juga membantu penghantaran nutrient ke seluruh badan dan ini dapat mengelakkan pengguna daripada gastrik. 

✔ Haba yang mengalir mampu mengembangkan pembuluh darah dan mengaktifkan kilang susu. Amat digalakkan untuk para ibu yang baru bersalin dan berpantang. 

✔ FIR tembus ke dalam badan kita sedalam 3 inci, jadi ia mampu melancarkan peredaran darah dan menstabilkan suhu badan. Sesuai utk atasi Masalah asthma yang amat sensitif pada kesejukan. 

✔ FIR telah pun banyak digunakan dalam bidang perubatan kerana fungsinya yang amat banyak. Malah kebaikan FIR juga telah diaplikasikan di kebanyakan spa-spa terkemuka.

Kerana itu Premium Beautiful ialah pelaburan yang amat menguntungkan. Produk kualiti tinggi diiktiraf Superbrand dengan jaminan warranty SEUMUR HIDUP. 70% kesihatan + 30% kecantikan = 100% Keyakinan CONFIRM INSYAALLAH!

Aisyah Zazuri
014-338 9190

Ahad, 29 November 2015

Premium Beautiful Meremajakan Wanita 40-an

These kakaks rampings will turn 40 next year!
- ada yg turun jeans size from 29 to 25
- ada yang turun berat from 70kg to 45kg
- ada yg siap lengan sekali kurus heheh
- baju dari size M jadi XXS

Beauty, Health , Confidence with Premium Beautiful


Rahsia kakak-kakak kita kekal slim sampai sekarang.
Kalau tak pakai Premium Beautiful ni, mahu badan naik macam kena pam, sebab Aisyah pun jenis kuat makan.
Berbaloi invest Premium Beautiful, sebab dah pakai 5 tahun. Lagi-lagi Premium Beautiful Elegance, rasa macam berangin je apabila pakai.


Jika anda idamkan bentuk badan macam kakak-kakak ni, harga promosi untuk masih berjalan lagi. Jangan malu-malu untuk hubungi Aisyah. 

Aisyah Zazuri
014-338 9190

Khamis, 26 November 2015

Promosi Harga Premium Beautiful Hujung Tahun 2015

Sekejap je dah nak masuk bulan Disember kan...So sempena nak penghujung tahun 2015, Aisyah nak bagi harga promosi Premium Beautiful giler-giler..Sebelum itu, Aisyah nak share sedikit testimoni hot yang memang Aisyah sendiri rasa cemburu dengan transformasi akak ni.
✔Pakai Premium Beautiful selama 15tahun
✔Umur 43tahun
✔Anak-anak dah besar

Menangis tengok shape akak kita ni😂 Ingatkan anak dara rupanya mak dara..penangan pakai PB ni memang TERPAKSA awet muda 😍

Kalau nak diet manalah sempat dengan nak handle anak-anak lagi..pehhh!!! Ni kalau cik abang tengok pun confirm meleleh air liur...😅
Nak cabar diri juga untuk lagi kurus dari akak yang berumur 43tahun tu..bukan rasa tak bersyukur dengan berat badan sekarang..Alhamdulillah so far baju zaman anak dara still boleh pakai lagi..tapi masih nak slim lagi sikit..

Nak jaga pandangan mata cik abang supaya isterinya still cantik No 1 dalam dunia..hahaha...statement tak boleh tahan kan..

Wanita manalah nak kembang setaman kan..tapi takkanlah nak redha je kan..Aisyah memang tak sanggup!!!

Biarlah orang cakap Aisyah ni jenis pentingkan penampilan ke apa..yang penting suami mesti nampak wife dia cantik je..hehehe..

Itu Aisyah lah kan...ok Aisyah nak share sikit tips jaga berat badan Aisyah..simple jeeee...

1) Pakai Premium Beautiful setiap hari selama 8jam
2) Banyakkan minum air masak.
3) Teruskan makan nasi sehari 2kali..(tapi Aisyah 3kali..hehehe)
4) Hujung minggu riadah kalau ada masa untuk keluarkan peluh..tapi Aisyah dah kerap riadah setiap hari dengan hero-hero Aisyah..
5) Makan buah-buahan seperti anggur atau epal
6) Tidur mesti cukup

Ni yang aisyah amalkan setiap hari..tapi bila anda pengguna tegar Premium Beautiful jangan takut dengan masalah berat badan sebab Premium Beautiful menjalankan kerjanya 1jam 900kalori hilang dalam badan anda..sebab tu kalau anda tengok pengguna Premium Beautiful makan nasi lebih dari kuantiti diet..hehehe..


Aisyah buka harga kasih sayang sehingga bulan Disember 2015 untuk anda semua yang inginkan slim tanpa ada kesan sampingan..

Aisyah Zazuri
014-338 9190


Rabu, 25 November 2015

Majlis Ulang Tahun ke-23

Sempena Majlis Ulang Tahun syarikat yang ke-23, salah satu anugerah "EXCELLENCE AWARD 2015" dirangkul oleh my mentor Salha Zain..terharu dan rasa bertuah menjadi salah seorang protega beliau. 


Dalam masa 6 tahun menceburi perniagaan ini, beliau melahirkan pewaris cemerlang TLC Master Trainers yang mengikut jejak langkah beliau - InsyaAllah Aisyah coming soon




Tahniah kak Salha Zain dari kerja bank bertukar suri rumah berkerjaya yang memegang income 6angka setiap bulan dan menjadi pemimpin yang berjiwa kental pada kami di Top Leaders Circle 



Setiap manusia di muka bumi telah ditentukan dengan rezeki masing2 oleh Allah.
Cuma, bila Aisyah dalam business nie, Aisyah diajar untuk sentiasa bersangka baik dalam apa jua keadaan.
Bersangka baik dengan setiap perancangan Allah.
Tak semua orang akan jumpa peluang yang sama.

Cuma, bila Allah dah datangkan satu peluang pada kita, mungkin itu tandanya Allah nak bagi rezeki yang sangat besar buat kita.
Terpulang kepada kita untuk menilai sesuatu peluang tersebut.
Bila kita fikir yang baik-baik, yang baiklah akan datang pada kita.
Jangan selalu memberi alasan, kerana alasan itu yang membuatkan kita akan stuck selama-lamanya kat tempat yang sama.

"BE STRONGER THAN YOUR STRONGEST EXCUSE"

Selasa, 17 November 2015

O Group Bersama Mentor CDM Salleha

Warna ceria seperti dalam hati yang sentiasa ceria..Dalam apa jua situasi yang kita alami, jangan lupa senyum...senyum itu sedekah..so kalau muka kita masam je rezeki nak dekat pun terus lari..Hari ni bestnya nak jumpa dengan my mentor, bagi Aisyah mentor Aisyah dalam bisnes merangkap segala-galanya..beliau memang seorang yang sabar dalam membina Aisyah berjaya dalam bisnes ni.

Sebelah kanan sekali itu rakan bisnes Diana Dee, tengah-tengah my mentor CDM Salleha comel je orangnya dan lemah lembut...tapi dalam kelembutan tu ada ketegasannya..Aisyah tak kisah atas apa jua teguran yang beliau berikan pada Aisyah...nak jadi berjaya mesti kena turunkan EGO, buang PANGKAT jauh-jauh baru boleh jadi..:-)

Rakan bisnes Aisyah ni memang salah seorang yang bulat hati..Tak pernah cakap TIDAK kalau Aisyah ajak jumpa mentor...sebab aura jumpa orang berjaya ni memang lain sangat-sangat...memang wajib tiru bulat-bulat tindakan beliau baru nampak result nya..

I love my life 

Ramai orang kata "saya tak suka duit, duit bukan segalanya, duit tak boleh beli bahagia"
Tapi agak hairan kenapa mereka sanggup berkerja melebihi 8 jam sehari? 
Betul ke kalau tak ada duit rumahtangga akan bahagia dan aman damai...tipu lah kalau orang cakap macam itu...boleh ke sara anak-anak dan isteri tanpa duit..beli beras pun pakai duit..pampers, susu tak perlu beli dengan duit ke?

Zaman sekarang kalau gaji RM3,000 pun memang tak akan cukup...duduk Malaysia tapi yang lagi kaya warga asing sedangkan kita miskin nak beli rumah pun tak mampu..nak saving pun awal bulan masuk, tengah bulan keluar...Jadi duit bukan segala-galanya ke? Jika anda yang tercari-cari peluang untuk buat extra income secara online dan perlukan guide jangan malu-malu hubungi nombor tertera di bawah...

Aisyah Zazuri
014-338 9190

Khamis, 5 November 2015

Testimoni Premium Beautiful

Aisyah nak share entry kali ni dengan pelbagai testimoni Premium Beautiful sebab kebanyakkan orang di luar sana beranggapan memakai korset Premium Beautiful ni :

* Susah nak bernafas
* Bergerak macam robot
* Susah nak buat air kecil dan besar
* Tetulang mencucuk pada badan
* Bila pakai boleh terlipat-lipat bengkungnya
* Susah naik pakai

Kalau Aisyah senaraikan memang banyak lah tapi ni lah antara kerisauan yang anda rasa bila dengar korset Premium Beautiful.

Kak Ros ni mempunyai masalah perut buncit, normal la kan seorang wanita yang dah mempunyai tiga orang anak..Akak ni orangnya comel je..tapi kalau dah tiga-tiga anaknya bersalin czer so boleh bayangkan macam mana perut akak ni..Memang nampak beza sebelum dan selepas pakai..pandai kan Premium Beautiful sorokkan lemak-lemak jahat ni.


Dari pengalaman Aisyah sendiri, bila jadi pengguna tegar Premium Beautiful ni, rasa lebih teruja sebab seluar zaman anak dara jadi longgar..Terpaksalah Aisyah cari seluar baru..tapi memang rasa happy sangat-sangat sebab petanda I DAH SLIM!!!


Testimoni Hazwani dari Kelantan ni, baju hitam tu selepas dia bersalin anak ketiga..Ya Allah nampak beza yang amat ketara bila Premium Beautiful diamalkan bersama cozuma ni..menjimatkan dan tak menyakitkan badan langsung...ke main tersenyum bila dapat sarung baju-baju lamanya.

Wahhh ni ibu beranak dua, baju warna pink sebelum pakai Premium Beautiful, boleh bayangkan tak kalau 2tahun lagi dia tak ikhtiar dengan masalah berat badan dia confirm dia tak akan boleh cekak pinggang macam baju coklat...keyakinan nak bergambar pun rasa kurang.

Asyik cerita mak-mak orang je kan...ok ni yang ni anak dara..Simaa ni pakai Premium Beautiful ni sebab terlalu kurus..kurus sangat pun tak cantik juga kan..tak ada shape dan berat badan kurang ideal..So bila konsisten bersama Premium Beautiful ni terus nampak berat badan yang semakin berisi dengan ketinggiannya..tiada lagi gelaran TIANG LAMPU..

Ni Silawati yang memang dari zaman anak dara kurus...dah kahwin pun still kurus juga..tapi Silawati ni pakai Premium Beautiful selepas berkahwin 2tahun tak juga menimang cahaya mata..so selepas konsisten memakai Premium Beautiful tak sampai setahun dia dan suami menerima berita gembira yang dinanti-nantikan selama ni. Alhamdulillah, Aisyah pun tumpang gembira untuk u all berdua.


Kak Bzah ni mengalami masalah perut buncit walaupun dia seorang yang kurus..nak pakai baju tu rasa kurang yakin bila perut terbonjol keluar..tak nak orang tegur "pregnant ke?"...seram kan dengar soalan orang bertanya begitu..Alhamdulillah masalah perut buncit tiada selepas bersama Premium Beautiful.


Ni testimoni ibu bersalin czer juga..sebenarnya ramai ingat kalau bersalin czer tak boleh nak slim dan cantik macam orang bersalin normal..itu tanggapan yang salah sama sekali..dengan Premium Beautiful tidak ada yang mustahil.

Mesti ingat Safriza ni jadi slim pergi Slim Centre buat rawatan sedut lemak kan..itu yang terus slim kalah model tu ye...hehehehehe..Memang jawapannya salah sama sekali...Safriza ni kurus bersama Premium Beautiful je..Biasalah kalau stress kerja asyik makan non stop..itu yang badan macam dipam-pam tapi bila non stop pakai PB memang menangis Aisyah tengok perubahan si Safriza ni.






Ni antara testimoni client by whatsapp meluahkan perasaan happy dengan perubahan dari segi kesihatan dan secara tak langsung memberi kecantikkan pada diri mereka untuk tampil dengan penuh konfiden.

Jika anda di luar ingin tercari-cari produk untuk turun berat badan dengan selamat tanpa ada kesan sampingan memang Aisyah syorkan Premium Beautiful. Inilah pilihan bijak yang u all tak akan menyesal bila Premium Beautiful tersarung dibadan nanti.

Aisyah Zazuri
014-338 9190