multilevel menu

Jumaat, 2 Oktober 2015

Testimoni Premium Beautiful : Dua Minggu Terus Dapat Shape


Aisyah nak kongsikan satu testimoni Premium Beautiful daripada customer Aisyah yang baru pakai dua minggu je. Niat asal nak pakai Premium Beautiful tentang masalah berat badan yang naik mendadak selepas melahirkan anak pertama. Ada satu ketika tu, orang menegur "Pregnant 3 bulan ke?"
Masa tu lah dia rasa cukup stress bila nak keluar rumah. Alhamdulillah selepas Aisyah sendiri dah ajar cara pakai Premium Beautiful dengan betul terus nampak kesan yang cukup positif yang membuatkan customer Aisyah ni melompat bintang apabila cik abang tegur "nampak lagi slim dan cantik sekarang ni". 

Luahan ikhlas daripada customer Aisyah ni. Alhamdulillah selain ingin kurus, Premium Beautiful dapat membantu customer Aisyah mengurangkan masalah keputihan dan masalah sakit belakang.


Kenapa Wanita Perlukan Premium Beautiful?

  1. Untuk pembentukan & mengekalkan kontur bentuk badan secara fizikal.
  2. Membantu menghindar, merawat & memulihkan kualiti kesihatan dalaman (terapi Far Infrared Rays)
  3. Membentuk semula & meningkatkan  keharmonian rumah tangga suami isteri.

Apa Keistimewaan Premium Beautiful Berbanding Korset Lain Dipasaran?

1) Dihasilkan dengan kerjasama teknologi dari 3 buah negara

  • fabrik dari Germany (fabrik Akwatek & Akwadyne)
  • sama seperti sut angkasawan, material yg tidak panas, amat sesuai dgn cuaca Malaysia)
  • jahitan dari US (jahitan stereoskopik dan mengambil kira bentuk badan wanita Asia secara terperinci)
  • teknologi dari Japan (hasil kajian FIR: Far Infrared Rays)

2) Satu-satunya korset yg mendapat pengiktirafan SUPERBRAND di           Malaysia

  • korset yg berkualiti tinggi & diminati ramai
  • pelanggan yg membelinya amat berpuas hati

3) Diiktiraf oleh pakar tulang dari US, Canada & Quebec

  • membantu pesakit Slip Disc dan sakit tulang belakaang

4) Warranty seumur hidup

  • free servis kalau terkoyak, cangkuk tercabut, tetulang patah etc.

Keistimewaan Teknologi FIR
1) Membetulkan aliran darah dalam tubuh
2) Meningkatkan kadar metabolisma
3) Memperbetulkan & memulihkan sistem pernafasan
4) Mengelakkan pertumbuhan bakteria
5) Membantu mengeluarkan peluh berasid dari tubuh badan
6) Membantu tumbesaran yg lebih teratur & sempurna
7) Mengekalkan kesegaran badan
8) Membantu mengurangkan lemak, toksin & asid dalam darah
9) Menghilangkan kesakitan & sengal-sengal badan
10) Tidur lebih selesa & nyenyak
11) Menghilangkan bau badan
12) Menghilangkan dan mencegah pertumbuhan kulat & fungus
13) Membantu pengaliran udara badan
14) Mengekalkan kepanasan suhu badan
15) Menghalang pembiakan sel kanser
16) Membetulkan sistem urat saraf
17) Mengaktifkan air dalam badan

Siapa Yang Sesuai Memakai Premium Beautiful?
1) Wanita yang ingin menurunkan berat badan & mendapatkan               bentuk badan yg menarik.
2) Ibu2 yang baru melahirkan & yg sedang berpantang (melancarkan     susu badan, turut menghilangkan stretch mark & selulit)
3) Bakal2 pengantin yg mahu kelihatan cantik dihari perkahwinan
4) Mereka yg mempunyai masalah sakit pinggang / sakit                         belakang (lelaki juga boleh pakai)
5) Wanita yg mempunyai masalah keputihan, hormon yg tak                   seimbang, senggugut, haid tidak teratur & pelbagai masalah               kewanitaan.
6) Wanita yg mempunyai masalah utk hamil (Premium Beautiful             membantu meningkatkan peluang utk hamil)
7) Wanita yg terlampau kurus (membantu membentuk tubuh menjadi     lebih menawan)

Bagi yang mengidamkan bentuk badan yang cantik dan sihat boleh hubungi :

Aisyah Zazuri
014-338 9190

Tiada ulasan:

Catat Ulasan