multilevel menu

Isnin, 19 Oktober 2015

Seronoknya jadi PB Expert.

Ramai yang tertanya-tanya susah ke nak bergelar PB Expert ni? Perlu setiap hari fitting orang ke? Tak susah pun u all nak jadi PB Expert ni. Bukan setiap hari pun kita keluar pergi rumah dan kita hanya perlukan 2jam sehari je untuk ambil ukuran client tu tapi kadang-kadang tak sampai 2 jam pun..so bagi u all yang betul-betul nak cari side income dan memang seorang yang sibuk  dengan kerja hakiki, ni lah bisness yang paling flexible untuk kita tentukan sendiri.

Seronok jadi PB Expert ni, secara tak langsung Aisyah banyak membantu menyelesaikan masalah kesihatan wanita di luar sana dan berkenalan dengan kawan-kawan yang Aisyah kenal daripada alam maya je. Kalau u all nak tahu, jadi PB Expert ni satu kerjaya yang sangat menguntungkan, sebab 2jam kita boleh menjana pendapatan RM500..itu 2jam sehari Aisyah terangkan..kalau 26hari u all kira lah berapa pendapatan sebulan tu.

Dulu sebelum Aisyah jadi full time PB Expert, Aisyah buat part time je..tapi bila tengah kerja je bertalu-talu mesej masuk sehingga tak menang tangan dibuatnya, orang dok tanya bila nak datang fitting PB, so Aisyah ambil keputusan untuk resign dan buat full time dan Alhamdulillah income seorang PB Expert ni dah sama macam seorang CEO. Haa..jangan tekejut..Memang tu lah realitinya kalau kita bulat hati.

Jangan takut dengan persaingan yang ada di luar sana, rezeki Allah amat luas di atas muka bumi ni, kita sebagai hambaNya perlu yakin setiap apa yang diberikan. Aisyah pun dulu tak pandai juga, tapi ilmu dan didikan daripada mentor yang buatkan kita jadi semangat. Selebihnya kita BUAT je tanpa ALASAN. Daripada takut-takut dulu sampai jadi seronok nak buat tiap-tiap hari..PERCAYA pada diri sendiri..itu je nasihat Aisyah.












                                                                               

Tiada ulasan:

Catat Ulasan