multilevel menu

Sabtu, 24 Oktober 2015

#Premium Beautiful Nombor 1


Aktiviti pagi hari ni membantu orang untuk menjana side income. Zaman sekarang ni bukanlah Aisyah nak cakap kalau makan gaji itu tak cukup tapi hanya cukup-cukup makan je..dan semestinya perlu ada back up income..bukan nak cakap tak bersyukur tapi zaman yang segala-galanya perlukan duit..masuk tandas pun sekarang kena bayar. 
Memang rasa sangat-sangat sakit kalau setiap kali gaji then buat list perbelanjaan macam kat atas tu check baki akaun jadi negatif..


Ni gaji yang atas RM3,000 kalau bawah dari itu mahu sesak nafas nak tunggu hujung bulan gaji kan..Aisyah memang dah rasai dan alaminya..nak balik kampung mesti kira dulu bajet..agak-agak boleh ke kita saving 30% dari gaji hakiki tu???



Takkan kita nak berserah dengan situasi ni every month kan..tepuk dada tanya hati..

Sebelah petangnya, Aisyah teman bisnes partner Aisyah fitting client Premium Beautiful. Aisyah memang suka dengan cara kak Nurah ni service client sebab dari tak tahu nak pakaikan, tak tahu tentukan saiz tapi sekarang dia dah semakin mahir. Aisyah memang akan train top agent Premium Beautiful yang baru supaya mereka lebih mahir untuk service client. Dari A to Z bulat-bulat Aisyah ajarkan. Cara bagaimana nak buat pasaran melalui media media pun Aisyah akan ajar. So bagi Aisyah, kalau buat bisness yang tiada risiko tinggi, ni lah bisness yang cukup sesuai bagi yang sedang tercari-cari side income tanpa risiko tinggi.

Setiap pergerakkan sentiasa diguide oleh mentor dan u all bukan buat seorang diri tapi bersama-sama mentor..So soal tak tahu nak cakap dan explain dengan orang lain semua mentor akan ajar. Aisyah faham mana ada buat bisness terus pandai kan..sebab Aisyah dulu pun ZERO tentang bisness tapi jika keinginan mengatasi kehendak memang tak mustahil kita boleh lakukan.

Testimoni hot dari client tadi..Pakai Premium Beautiful ni badan akan jadi lagi kemas setelah lemak-lemak pulang pada rumahnya..Memang tak perlu kos yang tinggi dan menyeksakan diri sendiri.


Macam bisnes partner Aisyah masa mula nak buat side income, macam-macam persoalan diajukan pada Aisyah..

"Aisyah, boleh ke akak berjaya dengan bisness ni?"
"Aisyah, boleh ke akak dapat income macam Aisyah juga?"
"Aisyah, boleh ke akak ni nak jual PB ni?"

Memang banyak lagi persoalan akak ni pada mulanya..tapi Alhamdulillah berkat kepercayaan dia pada Aisyah, dan terus apply apa yang Aisyah ajarkan keluar je set Premium Beautiful terus ajak Aisyah teman fitting PB..First income je terus 5angka..so u all jangan fikir bisness ni income biasa-biasa je...check dalam akaun tengah bulan memang pengsan sebab berganda dari gaji hakiki.

Bagi sesiapa yang berminat nak tahu bagaimana nak menjana pendapatan secara online boleh hubungi Aisyah, insyaAllah jika u all betul-betul ingin berubah, Aisyah dengan rela hati akan guide u all sehingga capai income yang u all sendiri tak dapat bayangkan dalam hidup u all.

Aisyah Zazuri
014-338 9190

Tiada ulasan:

Catat Ulasan