multilevel menu

Rabu, 7 Oktober 2015

Kesan wanita kurus pakai Premium Beautiful?

Aisyah nak share sikit entry kali ni tentang kesan-kesan wanita kurus pakai Premium Beautiful ni dari SEKARANG? Jom baca kat sini senarai sebab kenapa wanita kurus wajib pakai Premium Beautiful.
SEBAB apa wanita kurus kena pakai Premium Beautiful??

"Saya dah kurus, rasa tak perlulah nak pakai PB nih..'
"PB ni bukan untuk orang saiz plus2 ke?"
"Nanti makin kuruslah saya kalau pakai PB ni..."
Itulah antara alasan yang Aisyah dapat dari mereka yang dah slim. Tapi adakah anda yakin anda SIHAT walaupun anda kurus??
Kurus tapi mengikut kategori. Kurus yang takde ‘cutting’, kurus membongkok, kurus ‘papan’ dan kurus sebab penyakit.
Tapi majority memang semua wanita sama ada kurus atau berisi ada masalah dalam senarai di bawah ni kan

                               1.       Senggugut minor atau major
                         2.       Poster badan bongkok
                         3.       Keputihan
                         4.       Peranakan tak kuat
                         5.       Slip dics akibat jatuh
                         6.       Bau badan dan lain-lain lagi

Fungsi Premium Beautiful adalah untuk membantu mencegah dan merawat masalah yang dihadapi oleh setiap wanita. Jadi tiada alasan untuk wanita kurus tidak memakai Premium Beautiful.

Malahan Premium Beautiful ni dapat menjadikan berat barat anda kepada yang lebih ideal terutama kepada mereka yang terlalu kurus. Sebab ada di antara customer Aisyah ni pakai PB sebab nak ada 'cutting' badan. Semuanya gara-gara selalu kena perli si 'kering' la, si 'papan' la dan bla..bla..bla. Bila dah pakai memang dapat bentuk badan ideal dan PB ni boleh meremajakan diri kita. Bila dalam sihat jadi secara otomatik kecantikan tu akan terserlah pada luaran diri kita


Kepada pembaca blog Aisyah yang nak tahu lebih lanjut tentang bagaimana Premium Beautiful sila la klik entri pada tab Produk Premium Beautiful di atas ni ye.

-LOVE-

AISYAH ZAZURI
014-3389190

Tiada ulasan:

Catat Ulasan