multilevel menu

Selasa, 27 Oktober 2015

Kelas Mingguan Top Leaders Circle

Aisyah rasa macam tak lengkap hidup ni kalau tak jejakkan kaki ke majlis ilmu di Dolomite. Masa ni Aisyah dengan adik bongsu Aisyah teman Aisyah untuk menaiki bas ke Kuala Lumpur..Aisyah ni bukan tak tahu memandu tapi kalau pergi tanpa suami memang Aisyah selesa menggunakan pengangkutan awam je..Cepat sampai, tak terseksa jauh dan terus tuju tempat yang ingin Aisyah pergi...lagi satu keselamatan terjaga setakat ni...Alhamdulillah.

Yeahhh!!! Sampai juga ke taman syurga ni..Memang rasa penat semua hilang bila dikeliling dengan orang-orang minda positif..Kelas ni tidak diwajibkan tapi untuk mengekalkan income 5angka wajib ada ILMU.


Paling suka bila pergi kelas sebab boleh jumpa ramai orang yang datang dari pelbagai latar belakang.

Ni kak Lynn. Bukan orang biasa-biasa tau. Beliau ni actually seorang CEO company Manufacturing beliau sendiri. Beliau juga pewaris tunggal Restoran Sari Ratu yang ada cawangan di seluruh Malaysia. Memang terkejut bila dengar pasal background beliau.

Eventhough beliau dah ada bisnes sendiri, beliau still buat bisnes Premium Beautiful. Beliau suka bisnes ni sebab boleh add value pada orang lain. Boleh bantu ramai orang dengan bisnes ni. 

Fuh! Kagum dengan beliau. 


Safriza ni Ex HR Manager dari Oil & Gas Company gergasi di Malaysia. Tapi sekarang Safriza dah buat full time bisnes jual baju dalam Premium Beautiful.

KENAPA???
Bila dah buat bisnes ni, baru rasa nikmatnya. 
Sebelum buat, sebelum tahu, jeling-jeling pun tak mahu..

My direct mentor CDM Salleha, beliau seorang yang cukup sabar mencanai Aisyah hingga hari ni..Perhatian dan ilmu yang diberikan macam seorang mak membesar dan mendidik anaknya untuk berjaya macam beliau. Inilah sebab AIsyah sayang sangat dengan bisnes ni, sebab mentor umpama lilin yang menerangi jalan Aisyah dalam bisnes ni. 


ILMU + BERTINDAK + RUJUK = KEJAYAAN

Tiada kejayaan tanpa ilmu, kalau anda tanya apa resepi ahli perniagaan yang berjaya, tentu ni lah jawapannya. Dan Aisyah bersyukur ditemukan yang satu bisnes yang sediakan kelas secara percuma, mentor berdedikasi dan sistem yang mudah untuk kami follow.


Berminat nak meniaga online?



Boleh hubungi 

Aisyah Zazuri
014-338 9190

Tiada ulasan:

Catat Ulasan