multilevel menu

Selasa, 27 Oktober 2015

Kelas Mingguan Top Leaders Circle

Aisyah rasa macam tak lengkap hidup ni kalau tak jejakkan kaki ke majlis ilmu di Dolomite. Masa ni Aisyah dengan adik bongsu Aisyah teman Aisyah untuk menaiki bas ke Kuala Lumpur..Aisyah ni bukan tak tahu memandu tapi kalau pergi tanpa suami memang Aisyah selesa menggunakan pengangkutan awam je..Cepat sampai, tak terseksa jauh dan terus tuju tempat yang ingin Aisyah pergi...lagi satu keselamatan terjaga setakat ni...Alhamdulillah.

Yeahhh!!! Sampai juga ke taman syurga ni..Memang rasa penat semua hilang bila dikeliling dengan orang-orang minda positif..Kelas ni tidak diwajibkan tapi untuk mengekalkan income 5angka wajib ada ILMU.


Paling suka bila pergi kelas sebab boleh jumpa ramai orang yang datang dari pelbagai latar belakang.

Ni kak Lynn. Bukan orang biasa-biasa tau. Beliau ni actually seorang CEO company Manufacturing beliau sendiri. Beliau juga pewaris tunggal Restoran Sari Ratu yang ada cawangan di seluruh Malaysia. Memang terkejut bila dengar pasal background beliau.

Eventhough beliau dah ada bisnes sendiri, beliau still buat bisnes Premium Beautiful. Beliau suka bisnes ni sebab boleh add value pada orang lain. Boleh bantu ramai orang dengan bisnes ni. 

Fuh! Kagum dengan beliau. 


Safriza ni Ex HR Manager dari Oil & Gas Company gergasi di Malaysia. Tapi sekarang Safriza dah buat full time bisnes jual baju dalam Premium Beautiful.

KENAPA???
Bila dah buat bisnes ni, baru rasa nikmatnya. 
Sebelum buat, sebelum tahu, jeling-jeling pun tak mahu..

My direct mentor CDM Salleha, beliau seorang yang cukup sabar mencanai Aisyah hingga hari ni..Perhatian dan ilmu yang diberikan macam seorang mak membesar dan mendidik anaknya untuk berjaya macam beliau. Inilah sebab AIsyah sayang sangat dengan bisnes ni, sebab mentor umpama lilin yang menerangi jalan Aisyah dalam bisnes ni. 


ILMU + BERTINDAK + RUJUK = KEJAYAAN

Tiada kejayaan tanpa ilmu, kalau anda tanya apa resepi ahli perniagaan yang berjaya, tentu ni lah jawapannya. Dan Aisyah bersyukur ditemukan yang satu bisnes yang sediakan kelas secara percuma, mentor berdedikasi dan sistem yang mudah untuk kami follow.


Berminat nak meniaga online?



Boleh hubungi 

Aisyah Zazuri
014-338 9190

Sabtu, 24 Oktober 2015

#Premium Beautiful Nombor 1


Aktiviti pagi hari ni membantu orang untuk menjana side income. Zaman sekarang ni bukanlah Aisyah nak cakap kalau makan gaji itu tak cukup tapi hanya cukup-cukup makan je..dan semestinya perlu ada back up income..bukan nak cakap tak bersyukur tapi zaman yang segala-galanya perlukan duit..masuk tandas pun sekarang kena bayar. 
Memang rasa sangat-sangat sakit kalau setiap kali gaji then buat list perbelanjaan macam kat atas tu check baki akaun jadi negatif..


Ni gaji yang atas RM3,000 kalau bawah dari itu mahu sesak nafas nak tunggu hujung bulan gaji kan..Aisyah memang dah rasai dan alaminya..nak balik kampung mesti kira dulu bajet..agak-agak boleh ke kita saving 30% dari gaji hakiki tu???



Takkan kita nak berserah dengan situasi ni every month kan..tepuk dada tanya hati..

Sebelah petangnya, Aisyah teman bisnes partner Aisyah fitting client Premium Beautiful. Aisyah memang suka dengan cara kak Nurah ni service client sebab dari tak tahu nak pakaikan, tak tahu tentukan saiz tapi sekarang dia dah semakin mahir. Aisyah memang akan train top agent Premium Beautiful yang baru supaya mereka lebih mahir untuk service client. Dari A to Z bulat-bulat Aisyah ajarkan. Cara bagaimana nak buat pasaran melalui media media pun Aisyah akan ajar. So bagi Aisyah, kalau buat bisness yang tiada risiko tinggi, ni lah bisness yang cukup sesuai bagi yang sedang tercari-cari side income tanpa risiko tinggi.

Setiap pergerakkan sentiasa diguide oleh mentor dan u all bukan buat seorang diri tapi bersama-sama mentor..So soal tak tahu nak cakap dan explain dengan orang lain semua mentor akan ajar. Aisyah faham mana ada buat bisness terus pandai kan..sebab Aisyah dulu pun ZERO tentang bisness tapi jika keinginan mengatasi kehendak memang tak mustahil kita boleh lakukan.

Testimoni hot dari client tadi..Pakai Premium Beautiful ni badan akan jadi lagi kemas setelah lemak-lemak pulang pada rumahnya..Memang tak perlu kos yang tinggi dan menyeksakan diri sendiri.


Macam bisnes partner Aisyah masa mula nak buat side income, macam-macam persoalan diajukan pada Aisyah..

"Aisyah, boleh ke akak berjaya dengan bisness ni?"
"Aisyah, boleh ke akak dapat income macam Aisyah juga?"
"Aisyah, boleh ke akak ni nak jual PB ni?"

Memang banyak lagi persoalan akak ni pada mulanya..tapi Alhamdulillah berkat kepercayaan dia pada Aisyah, dan terus apply apa yang Aisyah ajarkan keluar je set Premium Beautiful terus ajak Aisyah teman fitting PB..First income je terus 5angka..so u all jangan fikir bisness ni income biasa-biasa je...check dalam akaun tengah bulan memang pengsan sebab berganda dari gaji hakiki.

Bagi sesiapa yang berminat nak tahu bagaimana nak menjana pendapatan secara online boleh hubungi Aisyah, insyaAllah jika u all betul-betul ingin berubah, Aisyah dengan rela hati akan guide u all sehingga capai income yang u all sendiri tak dapat bayangkan dalam hidup u all.

Aisyah Zazuri
014-338 9190

Isnin, 19 Oktober 2015

Seronoknya jadi PB Expert.

Ramai yang tertanya-tanya susah ke nak bergelar PB Expert ni? Perlu setiap hari fitting orang ke? Tak susah pun u all nak jadi PB Expert ni. Bukan setiap hari pun kita keluar pergi rumah dan kita hanya perlukan 2jam sehari je untuk ambil ukuran client tu tapi kadang-kadang tak sampai 2 jam pun..so bagi u all yang betul-betul nak cari side income dan memang seorang yang sibuk  dengan kerja hakiki, ni lah bisness yang paling flexible untuk kita tentukan sendiri.

Seronok jadi PB Expert ni, secara tak langsung Aisyah banyak membantu menyelesaikan masalah kesihatan wanita di luar sana dan berkenalan dengan kawan-kawan yang Aisyah kenal daripada alam maya je. Kalau u all nak tahu, jadi PB Expert ni satu kerjaya yang sangat menguntungkan, sebab 2jam kita boleh menjana pendapatan RM500..itu 2jam sehari Aisyah terangkan..kalau 26hari u all kira lah berapa pendapatan sebulan tu.

Dulu sebelum Aisyah jadi full time PB Expert, Aisyah buat part time je..tapi bila tengah kerja je bertalu-talu mesej masuk sehingga tak menang tangan dibuatnya, orang dok tanya bila nak datang fitting PB, so Aisyah ambil keputusan untuk resign dan buat full time dan Alhamdulillah income seorang PB Expert ni dah sama macam seorang CEO. Haa..jangan tekejut..Memang tu lah realitinya kalau kita bulat hati.

Jangan takut dengan persaingan yang ada di luar sana, rezeki Allah amat luas di atas muka bumi ni, kita sebagai hambaNya perlu yakin setiap apa yang diberikan. Aisyah pun dulu tak pandai juga, tapi ilmu dan didikan daripada mentor yang buatkan kita jadi semangat. Selebihnya kita BUAT je tanpa ALASAN. Daripada takut-takut dulu sampai jadi seronok nak buat tiap-tiap hari..PERCAYA pada diri sendiri..itu je nasihat Aisyah.












                                                                               

Khamis, 15 Oktober 2015

Penghijrahan Tahun Baru

Tahun 2011


Tahun 2015

Penghijrahan itu memberi satu makna yang mendalam..

Penghijrahan dari segi pemikiran..

Penghijrahan dari segi kehidupan..
Penghijrahan dari segi keazaman..

Semua orang boleh ungkapkan dengan kata-kata untuk berhijrah ke arah yang lebih baik tapi takut untuk korbankan masa, wang ringgit dan tenaga..

Tiada penghijrahan tanpa pengorbanan

Rabu, 7 Oktober 2015

Kesan wanita kurus pakai Premium Beautiful?

Aisyah nak share sikit entry kali ni tentang kesan-kesan wanita kurus pakai Premium Beautiful ni dari SEKARANG? Jom baca kat sini senarai sebab kenapa wanita kurus wajib pakai Premium Beautiful.
SEBAB apa wanita kurus kena pakai Premium Beautiful??

"Saya dah kurus, rasa tak perlulah nak pakai PB nih..'
"PB ni bukan untuk orang saiz plus2 ke?"
"Nanti makin kuruslah saya kalau pakai PB ni..."
Itulah antara alasan yang Aisyah dapat dari mereka yang dah slim. Tapi adakah anda yakin anda SIHAT walaupun anda kurus??
Kurus tapi mengikut kategori. Kurus yang takde ‘cutting’, kurus membongkok, kurus ‘papan’ dan kurus sebab penyakit.
Tapi majority memang semua wanita sama ada kurus atau berisi ada masalah dalam senarai di bawah ni kan

                               1.       Senggugut minor atau major
                         2.       Poster badan bongkok
                         3.       Keputihan
                         4.       Peranakan tak kuat
                         5.       Slip dics akibat jatuh
                         6.       Bau badan dan lain-lain lagi

Fungsi Premium Beautiful adalah untuk membantu mencegah dan merawat masalah yang dihadapi oleh setiap wanita. Jadi tiada alasan untuk wanita kurus tidak memakai Premium Beautiful.

Malahan Premium Beautiful ni dapat menjadikan berat barat anda kepada yang lebih ideal terutama kepada mereka yang terlalu kurus. Sebab ada di antara customer Aisyah ni pakai PB sebab nak ada 'cutting' badan. Semuanya gara-gara selalu kena perli si 'kering' la, si 'papan' la dan bla..bla..bla. Bila dah pakai memang dapat bentuk badan ideal dan PB ni boleh meremajakan diri kita. Bila dalam sihat jadi secara otomatik kecantikan tu akan terserlah pada luaran diri kita


Kepada pembaca blog Aisyah yang nak tahu lebih lanjut tentang bagaimana Premium Beautiful sila la klik entri pada tab Produk Premium Beautiful di atas ni ye.

-LOVE-

AISYAH ZAZURI
014-3389190

Ahad, 4 Oktober 2015

Rahsia badan tak berbau Walau dah kerja 12 jam sehari :-


Apa Khabar uolls my lovely reader semua?
Aisyah harapkan anda semua sihat dan gembira sentiasa. Okey hari ni nak highlight tentang masalah bau badan ni. Wanita ni memang alergik bila hadapi masalah bau badan ni. Macam Aisyah dulu, suami aisyah selalu komplen asal balik kerja jee mesti bau badan kuat sangat. Masa tu memang aisyah rasa rendah diri sebab masalah ni.

Masa tu bakan kata deoderant je, minyak wangi tiap-tiap bulan mesti kena beli untuk naikkan keyakinan diri. Itu kalau suami yang komplen, belum kawan-kawan lagi (walaupun kawan-kawan takde pun bagitau kita tentang bau badan kita ni). Tapi Aisyah bersyukur sebab suami Aisyah jujur bagitau tentang bau badan ni. Kadang-kadang orang lain lebih nak jaga hati kita sebab tu dorang tak bagitau.  Takpa itu hal lain. Kecik je..

So, nak di jadikan cerita, selepas Aisyah pakai Premium Beautiful ni baru 3 HARI JE.. si suami mula rasa lain..apa yang lain?? Haa.. dia mula tanya ''Dulu kalau balik keje badan ayang berbau, tapi sekarang ni dah takde la..''

Masa tu bebunga-bunga rasa hati bila suami bagitau macam tu.. itu yang istimewanya Premium Beautiful ni sebab fabriknya sangat unik. Premium Beautiful ni mampu menyerap peluh dan toksik dari badan kita. Toksik @ asid badan ni lah yang menyebabkan badan kita berbau.  Buktinya selepas 3 hari Aisyah pakai tu terus Aisyah basuh menggunakan sabun khas Premium Beautiful Wash,
 dan hasilnya.....tadaaa... memang hitam air basuhan tu..




Bila bdan kita bebas dan sihat maka takda lah masalah kesihatan yang muncul. Bersesuaian dengan fungsi Premium Beautiful ni iaitu 70% adalah untuk merawat dan 30% untuk kecantikan.

So pada wanita-wanita di luar sana yang menghadapi masalah yang sama macam aisyah ni memang Aisyah syorkan sangat-sangat Premium beautiful ni. 

AISYAH ZAZURI
014-3389190




Jumaat, 2 Oktober 2015

Testimoni Premium Beautiful : Dua Minggu Terus Dapat Shape


Aisyah nak kongsikan satu testimoni Premium Beautiful daripada customer Aisyah yang baru pakai dua minggu je. Niat asal nak pakai Premium Beautiful tentang masalah berat badan yang naik mendadak selepas melahirkan anak pertama. Ada satu ketika tu, orang menegur "Pregnant 3 bulan ke?"
Masa tu lah dia rasa cukup stress bila nak keluar rumah. Alhamdulillah selepas Aisyah sendiri dah ajar cara pakai Premium Beautiful dengan betul terus nampak kesan yang cukup positif yang membuatkan customer Aisyah ni melompat bintang apabila cik abang tegur "nampak lagi slim dan cantik sekarang ni". 

Luahan ikhlas daripada customer Aisyah ni. Alhamdulillah selain ingin kurus, Premium Beautiful dapat membantu customer Aisyah mengurangkan masalah keputihan dan masalah sakit belakang.


Kenapa Wanita Perlukan Premium Beautiful?

  1. Untuk pembentukan & mengekalkan kontur bentuk badan secara fizikal.
  2. Membantu menghindar, merawat & memulihkan kualiti kesihatan dalaman (terapi Far Infrared Rays)
  3. Membentuk semula & meningkatkan  keharmonian rumah tangga suami isteri.

Apa Keistimewaan Premium Beautiful Berbanding Korset Lain Dipasaran?

1) Dihasilkan dengan kerjasama teknologi dari 3 buah negara

  • fabrik dari Germany (fabrik Akwatek & Akwadyne)
  • sama seperti sut angkasawan, material yg tidak panas, amat sesuai dgn cuaca Malaysia)
  • jahitan dari US (jahitan stereoskopik dan mengambil kira bentuk badan wanita Asia secara terperinci)
  • teknologi dari Japan (hasil kajian FIR: Far Infrared Rays)

2) Satu-satunya korset yg mendapat pengiktirafan SUPERBRAND di           Malaysia

  • korset yg berkualiti tinggi & diminati ramai
  • pelanggan yg membelinya amat berpuas hati

3) Diiktiraf oleh pakar tulang dari US, Canada & Quebec

  • membantu pesakit Slip Disc dan sakit tulang belakaang

4) Warranty seumur hidup

  • free servis kalau terkoyak, cangkuk tercabut, tetulang patah etc.

Keistimewaan Teknologi FIR
1) Membetulkan aliran darah dalam tubuh
2) Meningkatkan kadar metabolisma
3) Memperbetulkan & memulihkan sistem pernafasan
4) Mengelakkan pertumbuhan bakteria
5) Membantu mengeluarkan peluh berasid dari tubuh badan
6) Membantu tumbesaran yg lebih teratur & sempurna
7) Mengekalkan kesegaran badan
8) Membantu mengurangkan lemak, toksin & asid dalam darah
9) Menghilangkan kesakitan & sengal-sengal badan
10) Tidur lebih selesa & nyenyak
11) Menghilangkan bau badan
12) Menghilangkan dan mencegah pertumbuhan kulat & fungus
13) Membantu pengaliran udara badan
14) Mengekalkan kepanasan suhu badan
15) Menghalang pembiakan sel kanser
16) Membetulkan sistem urat saraf
17) Mengaktifkan air dalam badan

Siapa Yang Sesuai Memakai Premium Beautiful?
1) Wanita yang ingin menurunkan berat badan & mendapatkan               bentuk badan yg menarik.
2) Ibu2 yang baru melahirkan & yg sedang berpantang (melancarkan     susu badan, turut menghilangkan stretch mark & selulit)
3) Bakal2 pengantin yg mahu kelihatan cantik dihari perkahwinan
4) Mereka yg mempunyai masalah sakit pinggang / sakit                         belakang (lelaki juga boleh pakai)
5) Wanita yg mempunyai masalah keputihan, hormon yg tak                   seimbang, senggugut, haid tidak teratur & pelbagai masalah               kewanitaan.
6) Wanita yg mempunyai masalah utk hamil (Premium Beautiful             membantu meningkatkan peluang utk hamil)
7) Wanita yg terlampau kurus (membantu membentuk tubuh menjadi     lebih menawan)

Bagi yang mengidamkan bentuk badan yang cantik dan sihat boleh hubungi :

Aisyah Zazuri
014-338 9190