multilevel menu

Khamis, 17 September 2015

TLC Travelog in Vietnam 2015 - 1st Day

Sebelum pergi Vietnam, Aisyah sempatlah singgah fitting seorang customer Premium Beautiful di Klang. Aisyah bergerak dari Melaka pukul 10pagi dan sampai di Klang pukul 12.15tengahari. Customer Aisyah ni ingin sentuhan tangan dari Aisyah sendiri, sanggup tunggu Aisyah pakaikan..untuk tidak menghampakan customer Aisyah ni, dalam perjalanan nak ke KLIA Aisyah ke rumah dia..Nampak wajah gembira terserlah setelah Premium Beautiful tersarung pada badan dia. Alhamdulillah, semoga Premium Beautiful boleh mengembalikan bentuk badan idamannya yang asal.

Selepas itu, Aisyah meneruskan perjalanan Aisyah ke KLIA..Sampai memang sharp pukul 3petang, memang pandai suami Aisyah agak masa perjalanan kami.

Sampai je KLIA setelah check in bagasi, baru sempat bergambar dengan adik-beradik TLC.

Seronok Aisyah rasa apabila buat bisness ni, mesti dapat honeymoon dengan suami tercinta. Tak perlu fikir nak menginap hotel mana, nak cari makan kat hotel mana..semua tu tak perlu Aisyah dan suami nak fikir..hanya fikir bawa duit shopping je..layanan memang the best company berikan.

Ni lah gambar abang-abang gagah TLC..Ke main happy dapat berkumpul dengan geng seangkatnya.

Ok nak rehatkan diri, esok nak pergi jalan-jalan lagi. Good Night :-)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan