multilevel menu

Sabtu, 5 September 2015

Premium Beautiful Expert Johor Bahru

Hari cuti macam ni, mesti ramai yang luangkan masa bersama keluarga kan..Aktiviti Aisyah hari ni membantu rakan kongsi untuk "fitting customer" Premium Beautiful dan lepas tu baru boleh ajak anak jalan-jalan. Time suami tengah cutilah boleh jalan-jalan. Alhamdulillah masa kualiti bersama insan-insan tersayang semakin indah Aisyah rasa sejak dah bebas masa. 
Salah satu sebab kenapa Aisyah suka buat bisness Premium Beautiful ni..Rata-rata client yang apabila Premium Beautiful tersarung dibadan terus tersenyum lebar..mana taknya segala aset berharga terus "push up", yang kembang melebar dikuncupkan dan pinggang bulat dirampingkan...siap ajar cara seluk lemak jahat masuk ke rumahnya..
😊
Ni lah proses pembelajaran untuk new bisness partner, tak tahu nak fitting, aisyah akan temankan..tak tahu nak cakap, aisyah ajar teknik nak bercakap..tak tahu nak meniaga, aisyah akan ajar cara meniaga dengan betul..yang penting nak belajar dan rela dibimbing serta mahu berusaha. That why kalau yang totally bermula dengan ZERO tak mustahil u all akan jadi berjaya. 
Bisness partner Aisyah ni pun baru je start last month then barang belum keluar dah start ada buyer dan sekarang belum masuk sebulan bisness Premium Beautiful ni dah 7set terjual. Kalau satu set untung RM500 kalau 7set dah RM3,500 itu tak masuk bonus 11hb ni lagi..Bonus bisness je dah 5 angka plus dengan RM3,500..Time nak musim raya haji pula itu kan dah lepas nak potong seekor lembu dah macam ni.So untuk sesiapa dekat area Ulu Tiram dan berdekatan boleh je nak try FREE fitting PB ni. Agent Top PB Nurah (019-999 1229)sedia membantu.

Habis tugasan bantu rakan kongsi, Aisyah tunaikan janji si abang untuk jalan-jalan..Muka orang bosan tunggu ibu habis kerja..Alahai anak, ibu kerja bukan lama pun sayang sekejap je.
Inilah tempat yang si abang paling suka. Nampak tak dia buat muka kesian nak mainan kat tangan dia. Pandai itu minta mainan je mesti kat ibu...sabar je lah kalau anak dah semakin membesar dan sel-sel otak sedang berhubung ni.
Macam lah berat sangat kotak tu..nak mainan yang besar je..yang kecil-kecil dah tak nak...huhuhu
Asyik tengok abang je shopping mana ibu boleh tahan kan..so jalan-jalan tercuci mata kat kedai ni..hehehe..Nasiblah encik suami sungguh memahami kerenah isteri dan anak-anaknya..so dia layankan je lah..tq sayang. <3 
Tadi layan kerenah si abang, sekarang melayan kerenah si adik yang sudah ligat nak berjalan je..habis satu shopping mall dia nak round, jenuh juga lah ibu dan abah nak mengejarnya.

Pandainya si abang jaga si adik, rasa happy dapat tengok anak-anak membesar depan mata sendiri. Semoga kasih sayang abang kepada adik kekal hingga ke jannah begitu juga dengan adik ye.
Dulu aisyah pernah bercita-cita nak singgah salon di belakang aisyah...masa tu, mula sedar badan naik bila dah ada anak seorang..paling geram bila lemak kat peha dan perut semakin menebal, rasa nak toreh-toreh lemak tu pakai pisau ...tapi aisyah sayangkan diri cedera tak sanggup nak tunaikan niat tu..
😂😂😂
Wanita kan manalah tak suka cantik, ramping dan sihat kan..alhamdulillah sejak sarung PB dari tahun 2013 hingga kini aisyah, hasrat hati nak ke salon tu telah lama terkubur. Nasiblah aisyah berjumpa PB dulu, kalau tak berpuluh-puluh ribu habis nak hapuskan lemak-lemak degil ni.

We are Premium Beautiful Expert.
Top Leaders Circle.

Anda teringin untuk bertukar kerjaya dari 9-5 pada stay at home mama with five figures income? Just contact us ye ;)

AISYAH ZAZURI
0114-338 9190


Tiada ulasan:

Catat Ulasan