multilevel menu

Isnin, 28 September 2015

Bio Seleza Feminine Pad





Ngeri kan bila lihat masalah yang akan timbul bila kita salah memilih pad. Sebagai wanita kita perlulah menjaga satu-satunya aset yang tidak ternilai ini. 

Mengapa penyakit ini terjadi?

Kerana tuala wanita biasa diperbuat daripada kertas sisa buangan. APA??? ya memang benar ia dibuat daripada kertas sisa buangan atau 'recycle paper' yang jual timbang kati dekat pusat jualan 'recycle item' tu..huhuhu.. dan bahan tersebut dipercayai mempunyai bahan kimia dan racun yang tinggi yang sememangnya merbahaya pada kesihatan wanita. So takkan kita nak memilih produk semacam tu kan? Sanggupkah kita merisikokan diri kita?





Hargai dan sayangilah diri anda. Memperkenalkan tuala wanita yang berkualiti tinggi dan berfungsi merawat serta menjaga kesihatan bahagian sulit wanita




Ujian Perbandingan antara Bio Seleza Feminine Pad dan tuala wanita jenama yang lain



Nampak ketara kan perbezaannya. Jadi anda akan berasa lebih selesa memakai Bio Seleza Feminine Pad ini.

Diantara kelebihan lain memakai Bio Seleza Feminine Pad adalah: 

  • Membasmi bakteria
  • Membasmi atau menyerap bau
  • Mencegah pertumbuhan sel kanser
  • Mengeluarkan darah beku
  • Melegakan masalah sakit puan
  • Menyelaras fungsi fisiologi tubuh badan

Bio Seleza didatangkan dengan 4 Set Gift

Premium Set Gift A

Bio Seleza Feminine Pad (MIXED) mengandungi:

1) Bio Seleza Feminine Pad (Pantyliner) x 2 pek (30 keping pantyliner setiap pek)
2) Bio Seleza Feminine Pad (Day Safe) x 2 pek (10 keping setiap pad)
3) Bio Seleza Feminine Pad (Night Safe) x 1 pek (8 keping)
4) Bio Seleza Feminine Pade (Night Safe - Extra Long) x 1 pek (8 keping)
HARGA : RM 142.00

Premium Set Gift B

Bio Seleza Feminine Pad (PANTYLINER) mengandungi:

1) 6 pek yang mengandungi 30 keping pantyliner (jumlah 180 keping pantyliner) 
HARGA : RM 150.00

Premium Set Gift C

Bio Seleza Feminine Pad (DAY SAFE) mengandungi:

1) 10 keping x 6 pek Tuala Wanita untuk siang hari (jumlah 60 keping)
HARGA : RM 139.00

Premium Set Gift D

Bio Seleza Feminine Pad (NIGHT SAFE) mengandungi:

1) 8 keping x 6 pek Tuala Wanita untuk siang hari (jumlah 48 keping)
HARGA : RM 139.00

UNTUK RUNDINGAN PERCUMA DAN PROMOSI
  SMS / WHATSAPP 014-338 9190 
FB : AISYAH ZAZURI

Premium Beautiful Sebagai "Hantaran Kahwin"




Haa...very nice kan? Memang jarang pengantin terfikir untuk buat Premium Beautiful Corset sebagai hantaran kan? Biasanya kita cuma tengok typical or same hantaran. It's like handphone, makeup set, shoes, handbag. What if we do something different? Of course kita memang akan guna korset tu nanti kan? Nak-nak pulak time berpantang nanti. Tak de dah orang guna bengkung yang panjang berjela tu. 



 Call me
014-338 9190 

Jumaat, 25 September 2015

Jom melancong PERCUMA bersama Aisyah!

Ramai yang takut nak mulakan langkah pertama sebab takut gagal, takut kena banyak berkorban (masa, tenaga dan wang ringgit)..malah kebanyakkannya rela dan redha dengan takdir hidup masing-masing walaupun hakikatnya tak.

Macam Aisyah dululah, memang Aisyah takut nak mulakan bisnes ni sebab Aisyah tiada pengalaman langsung dalam bisnes ni, tapi kalau dulu Aisyah tak rebut peluang ni, mungkin sekarang Aisyah masih makan gaji dan tak boleh langsung nak buat simpanan.

Kadang-kadang apa yang kita takutkan itu lah membawa sebuah satu kemanisan yang cukup indah. Dan Aisyah sendiri tak sangka yang Aisyah boleh melihat keindahan negara lain dengan percuma bersama bisness ni. 


Kami di Seoul, Korea


video free trip Aisyah ke korea

 Kami di Sungai Mekong
Di Ben Thanh Market

Video free trip Aisyah ke Vietnam

Bagi anda di luar sana berani berimpian tinggi untuk melancong percuma sambil menjana pendapatan boleh hubungi Aisyah.

Aisyah Zazuri
014-338 9190

Rabu, 23 September 2015

TLC Travelog in Vietnam : 2nd Day

Alhamdulillah diberikan kesihatan yang baik untuk meneruskan coretan dalam blog Aisyah ni..Kali ni Aisyah akan sharekan aktiviti hari kedua di Vietnam. Tema kami pada hari kedua "stripey"..Dah macam kuda belang pun ada..hehehe..
Muka dah kenyang sarapan di hotel macam ni lah..hehehehe..Tunggu nak naik bas je ni.

Sempatlah lagi kami bergambar selepas sarapan pagi disekitar hotel ni. Berbelang-belang semuanya..hehehe


Bersama rakan kongsi Aisyah yang first time travel dengan TLC, wajah gembira tak terkata sebab kali ni kami pergi bersama-sama suami tersayang..cuma dalam gambar ni suami yang lagi sibuk membeli-belah daripada kami..hehe


Sebelum nak shopping sempat lagi syarikat bagi kami duit poket untuk makan...Yeahhhh!!! Dapat dua angpau, satu lagi untuk suami. Terima kasih syarikat sebab menjaga makan minum dan penginapan kami dengan layanan five star..Kalau anda nak tahu sampaikan beg bagasi kami, pihak hotel yang tolong angkat dari airport sampai ke hotel. Kami hanya bawa diri naik bas je..best kan.

Masa ni kami membeli-belah di Ben Thanh Market. Tengah jalan-jalan terserempak my mentor MultiMillionaire CDM Azlan Deraman (yang sebelah Aisyah pakai cermin mata hitam).



Peniaga-peniaga kat sini semuanya peramah-peramah belaka..tapi kalau anda dah tawar menawar tapi tak beli mereka akan marah tau..so sebelum nak beli cari dulu barang yang betul-betul nak dan kena dengan harga ikut bajet anda..tapi di kedai si adik baju hijau ni barangnya memang murah dan berpatutan.


Kenapa ye Aisyah suka ambil gambar kat kedai helmet ni, anda nak tahu macam-macam jenis design helmet separuh yang ada kat sini..Budaya mereka, helmet ni sekadar hiasan dikepala mereka semasa mereka menaiki motosikal. Tapi Aisyah memang teruja cara mereka membawa motosikal, walaupun berkumpulan dan meredah bertentangan arah tapi tiada berlaku kemalangan pun. Mula-mula Aisyah datang sini memang terkejut tapi sikap bertolak ansur sesama mereka dan tidak pentingkan diri sendiri mengurangkan bilangan kemalangan jalan raya terutama bagi kenderaan motorsikal.

Hari kedua ni banyak aktiviti membeli-belah, malamnya kami balik hotel dan bersiap-siap untuk makan malam pula..tunggu ye untuk next entry.

Khamis, 17 September 2015

TLC Travelog in Vietnam 2015 - 1st Day

Sebelum pergi Vietnam, Aisyah sempatlah singgah fitting seorang customer Premium Beautiful di Klang. Aisyah bergerak dari Melaka pukul 10pagi dan sampai di Klang pukul 12.15tengahari. Customer Aisyah ni ingin sentuhan tangan dari Aisyah sendiri, sanggup tunggu Aisyah pakaikan..untuk tidak menghampakan customer Aisyah ni, dalam perjalanan nak ke KLIA Aisyah ke rumah dia..Nampak wajah gembira terserlah setelah Premium Beautiful tersarung pada badan dia. Alhamdulillah, semoga Premium Beautiful boleh mengembalikan bentuk badan idamannya yang asal.

Selepas itu, Aisyah meneruskan perjalanan Aisyah ke KLIA..Sampai memang sharp pukul 3petang, memang pandai suami Aisyah agak masa perjalanan kami.

Sampai je KLIA setelah check in bagasi, baru sempat bergambar dengan adik-beradik TLC.

Seronok Aisyah rasa apabila buat bisness ni, mesti dapat honeymoon dengan suami tercinta. Tak perlu fikir nak menginap hotel mana, nak cari makan kat hotel mana..semua tu tak perlu Aisyah dan suami nak fikir..hanya fikir bawa duit shopping je..layanan memang the best company berikan.

Ni lah gambar abang-abang gagah TLC..Ke main happy dapat berkumpul dengan geng seangkatnya.

Ok nak rehatkan diri, esok nak pergi jalan-jalan lagi. Good Night :-)

Rabu, 9 September 2015

Invitation Seminar Power Start





Berdebar-debar dapat invitation dari TLC.
"1001 tips untuk menjadi Usahawan yang paling berjaya bukan sahaja di Malaysia malah jualan meluas seluruh dunia akan dikongsi dalam seminar kali ini...!"
Untungnya pada siapa yang dah tempah seat anda!!!!!
See u there Millionaires!!!!!!!!!

Isnin, 7 September 2015


Jangan takut untuk melangkah kerana melangkah membawa kita lebih ke hadapan.

Sebaliknya kita perlu rasa takut jika terus berada ditempat yang sama.

Sabtu, 5 September 2015

Premium Beautiful Expert Johor Bahru

Hari cuti macam ni, mesti ramai yang luangkan masa bersama keluarga kan..Aktiviti Aisyah hari ni membantu rakan kongsi untuk "fitting customer" Premium Beautiful dan lepas tu baru boleh ajak anak jalan-jalan. Time suami tengah cutilah boleh jalan-jalan. Alhamdulillah masa kualiti bersama insan-insan tersayang semakin indah Aisyah rasa sejak dah bebas masa. 
Salah satu sebab kenapa Aisyah suka buat bisness Premium Beautiful ni..Rata-rata client yang apabila Premium Beautiful tersarung dibadan terus tersenyum lebar..mana taknya segala aset berharga terus "push up", yang kembang melebar dikuncupkan dan pinggang bulat dirampingkan...siap ajar cara seluk lemak jahat masuk ke rumahnya..
😊
Ni lah proses pembelajaran untuk new bisness partner, tak tahu nak fitting, aisyah akan temankan..tak tahu nak cakap, aisyah ajar teknik nak bercakap..tak tahu nak meniaga, aisyah akan ajar cara meniaga dengan betul..yang penting nak belajar dan rela dibimbing serta mahu berusaha. That why kalau yang totally bermula dengan ZERO tak mustahil u all akan jadi berjaya. 
Bisness partner Aisyah ni pun baru je start last month then barang belum keluar dah start ada buyer dan sekarang belum masuk sebulan bisness Premium Beautiful ni dah 7set terjual. Kalau satu set untung RM500 kalau 7set dah RM3,500 itu tak masuk bonus 11hb ni lagi..Bonus bisness je dah 5 angka plus dengan RM3,500..Time nak musim raya haji pula itu kan dah lepas nak potong seekor lembu dah macam ni.So untuk sesiapa dekat area Ulu Tiram dan berdekatan boleh je nak try FREE fitting PB ni. Agent Top PB Nurah (019-999 1229)sedia membantu.

Habis tugasan bantu rakan kongsi, Aisyah tunaikan janji si abang untuk jalan-jalan..Muka orang bosan tunggu ibu habis kerja..Alahai anak, ibu kerja bukan lama pun sayang sekejap je.
Inilah tempat yang si abang paling suka. Nampak tak dia buat muka kesian nak mainan kat tangan dia. Pandai itu minta mainan je mesti kat ibu...sabar je lah kalau anak dah semakin membesar dan sel-sel otak sedang berhubung ni.
Macam lah berat sangat kotak tu..nak mainan yang besar je..yang kecil-kecil dah tak nak...huhuhu
Asyik tengok abang je shopping mana ibu boleh tahan kan..so jalan-jalan tercuci mata kat kedai ni..hehehe..Nasiblah encik suami sungguh memahami kerenah isteri dan anak-anaknya..so dia layankan je lah..tq sayang. <3 
Tadi layan kerenah si abang, sekarang melayan kerenah si adik yang sudah ligat nak berjalan je..habis satu shopping mall dia nak round, jenuh juga lah ibu dan abah nak mengejarnya.

Pandainya si abang jaga si adik, rasa happy dapat tengok anak-anak membesar depan mata sendiri. Semoga kasih sayang abang kepada adik kekal hingga ke jannah begitu juga dengan adik ye.
Dulu aisyah pernah bercita-cita nak singgah salon di belakang aisyah...masa tu, mula sedar badan naik bila dah ada anak seorang..paling geram bila lemak kat peha dan perut semakin menebal, rasa nak toreh-toreh lemak tu pakai pisau ...tapi aisyah sayangkan diri cedera tak sanggup nak tunaikan niat tu..
😂😂😂
Wanita kan manalah tak suka cantik, ramping dan sihat kan..alhamdulillah sejak sarung PB dari tahun 2013 hingga kini aisyah, hasrat hati nak ke salon tu telah lama terkubur. Nasiblah aisyah berjumpa PB dulu, kalau tak berpuluh-puluh ribu habis nak hapuskan lemak-lemak degil ni.

We are Premium Beautiful Expert.
Top Leaders Circle.

Anda teringin untuk bertukar kerjaya dari 9-5 pada stay at home mama with five figures income? Just contact us ye ;)

AISYAH ZAZURI
0114-338 9190


Jumaat, 4 September 2015

Majlis Ilmu Bersama Jutawan Senyap


Alhamdulillah diberi kesempatan untuk kaut ilmu dari dua orang jutawan senyap ni..hampir 10tahun buat bisness ni.

Betullah orang cakap ilmu teori dengan ilmu PENGALAMAN memang jauh beza. Jangan lihat dan dengar pada yang gagal tapi follow kejayaan orang yang TERBUKTI BERJAYA.

Kalau orang cakap nak berjaya tak perlu ada ILMU , menjadi satu kemuskilan buat Aisyah. Kalau macam itu masa nak duduki peperiksaan dalam UPSR, PMR atau SPM tak perlulah pergi sekolah masuk kelas. Tiba masa peperiksaan baru datang dan jawab ikut suka hati..boleh ke macam tu?

Mentor Aisyah selalu pesan nak income besar, ilmu juga perlu dibesarkan. Ayat yang pendek tapi maksud yang cukup mendalam. 

CINTAILAH MAJLIS ILMU 

Selasa, 1 September 2015

Motivation : Don't Wait But Do It Now!

Lebih kuat kita diuji, lebih kental jadinya jiwa.
Lebih kerap kegagalan dirasa, lebih banyak kita belajar.
Bermula daripada tiada kepada ada.

Kita lihat orang berjaya, kita kagum. Kita kata kepada diri;
"Nasibku tidak sebaik mereka. Mereka darah keturunan orang pandai meniaga... Mereka ada orang boleh guide.. Mereka ada modal.. Mereka itu .. Mereka ini.. "

Kita cipta alasan-alasan sebenarnya agar kita tak perlu bersusah-susah membina Impian kita sendiri.
Kita yang sabotaj diri sendiri.

Kita lupa .. Allah Maha Kuasa .. Allah boleh membuka jalan yang tidak disangka-sangka .. Bila masa kita terlalu mahukan sesuatu dan berusaha ke arah itu setiap hari tanpa jemu .. Sesuatu pasti akan datang .. Hidup kita pasti berubah .. Dengan izin Allah .. Bergantung hanya denganNya..
smile emoticon
Jika hari kita masih menunggu dan terus menunggu tanpa bertindak, tiada yang akan berubah sampai bila-bila.

Punch Premium Beautiful

Kejayaan tidak akan tercapai jika ALASAN  dan IMPIAN seiring bergerak.

Tiada orang yang buat bisness nak gagal kan...Tapi kenapa orang yang berjaya terus berjaya..
Sebab

"Dia pandai cakap?"
"Dia pandai menjual?"
"Dia pandai IT?"
"Suami dia sokong?"
"Anak dia dah ada orang jaga?"
"Dia boleh bawa kereta sendiri?"

Banyak sangat SEBAB dalam dirilah menjadikan aura yang positif terus kena 'block'. Tiada orang yang berjaya akan duduk rumah goyang kaki tunggu duit masuk dalam akaun je..Memang tak kan terjadi pun, kalau ada boleh share dengan Aisyah ye. Jangan sesekali anda fikir "dah memang rezeki dia". Itulah jawapan orang yang MALAS nak berusaha dan 100% berserah pada nasib. Jangan nak salahkan nasib tapi salahkan diri sendiri sebab malas nak buka langkah untuk ubah nasib keluarga.

Teringin nak hidup senang macam orang lain tapi
"Suami tak izinkan?"
"Masa tiada?"
"Anak kecil lagi?"
"Tak pandai meniaga?"
"Tunang suruh fokus kahwin dulu?"

Kenapa tak terus terang je, saya ni memang MALAS NAK MENIAGA tapi saya nak duit je..Macam itu pergi menuntut ilmu buat duit je pada yang pakar. Aisyah hanya boleh guide orang yang betul serius nak ubah ekonomi kewangan, yang impikan bebas masa dan bebas hutang.

Setuju tak kalau Aisyah cakap ada segelintir manusia ni nak hidup senang tapi tak nak bersusah payah dulu..nak jalan pintas je..memang ada, cuma jalan pintas tu tak kan bertahan lama.

Mentor Aisyah selalu ingatkan Aisyah kalau berjaya jaga solat lima waktu..kadang-kadang asyik kejar dunia je akhirat pun sampai lupa. Alhamdulillah nikmat yang Allah pinjam hari ni buat Aisyah rasa cukup bersyukur sangat-sangat. Impian Aisyah nak membesarkan anak-anak depan mata dan jaga family tercapai juga. Rezeki Allah memang cukup luas sangat-sangat, jangan kita sendiri takut nak cuba untuk berubah.

Happy sangat-sangat insan yang dulu PENCURI IMPIAN Aisyah kini menjadi tulang belakang Aisyah dalam bisness ni. Sesetengah orang cakap buat bisness ni suami dan anak-anak akan terabai, tapi tidak pada Aisyah..sebab kasih sayang kami semakin kuat setiap saat sebab mana je Aisyah pergi mesti mereka ada bersama Aisyah jika anak tak sekolah atau suami tiada tugasan lain.

 Hasil canaian mentor Aisyah ni buatkan Aisyah semakin semangat untuk terus maju dan maju ke depan. Mentor itu lah gambaran masa depan Aisyah. Setiap apa yang tersurat di dalam hati ni, beliau akan dapat rasa. Terima kasih kak Salleha sebab didik dan guide Aisyah sehingga sekarang. Aisyah berani bertahan dalam bisness ni sebab ada mentor bersama kita bukan kita buat seorang diri, fikir masalah seorang diri..memang tak akan ada penyelesaian dan kesudahannya tanpa mentor disisi.
Sehari buat sales hampir 100k. Alhamdulillah, syukur ke atas rezeki Allah berikan buat kami.
Sukanya hero kecil ibu ni, ajak pergi teman bisness.

Biar suami tak support sekarang tapi buat dan buktikan sehingga suami sendiri dengan rela hati nak teman ke mana je kita pergi. Tq En. Suami yang bertukus lumus angkat barang tadi.
Anak-anaklah penguat kejayaan Aisyah hari ni. Rezeki anak-anak pasti ada, cuma perlu kita cari dan berusaha je. Jangan sesekali jadikan alasan anak kecil susah untuk kita capai impian kita. Mereka anugerah Allah yang cukup indah yang dipinjamkan buat kita untuk sementara. Jadi hargailah masa itu.

Sesiapa yang berimpian untuk bekerja dari rumah dengan bebas masa, bebas hutang dan bebas berbelanja seperti Aisyah dengan income 5 figures, boleh hubungi Aisyah.

Aisyah Zazuri
014-338 9190