multilevel menu

Isnin, 3 Ogos 2015

Tempat-tempat Menarik di Osaka, Jepun

Austria Hungary sudah berlepas,
Seronok walau sejuk menggigil,

Bangkok belum sempat berkemas,
Osaka pula sedang memanggil.
Kepada yang belum pernah travel dengan TLC, jom sama-sama  Aisyah dalam trip kali ini. Aisyah nak share apa yang menarik di Osaka, Jepun bersama anda semua.

 They have sky building.






 The town.

 Osaka Station! Must take picture here!
Siapa suka Harry Potter? The hogwart castle.
 Hello Kitty's pun ada..bagi pengemar ni memang wajib ambil gambar banyak-banyak kat sini.
 Universal Studio. Mahu satu hari kat sini kalau pergi trip dengan company.
 This is a wajib scene. Dekat Universal Studio Osaka.
 Bagi yang berani memang syok naik ni. 
 The is the real size of moster hunte, dah masuk guiness book of record.
 Well the entrance. A must location ambil gambar group.
 Roller Coaster Spidey
 Aquarium di Osaka! Cantik sangat-sangat.
Cantik kan semua tempat di Osaka, Jepun ni,..Kalau kita nak pergi guna duit sendiri 10k pun belum tentu cukup..tapi dengan bisness ni company bagi free of charge lagi. So bagi yang minat nak travel dengan Aisyah ke Osaka, Jepun boleh hubungi Aisyah ok.


Aisyah Zazuri
014-338 9190

Tiada ulasan:

Catat Ulasan