multilevel menu

Sabtu, 15 Ogos 2015

Stesen Kluang Mall

Sejak Aisyah buat full time dengan bisness ni, alhamdulillah masa dengan anak-anak dan suami sekarang lebih banyak berbanding dulu. Dulu kalau Aisyah kerja kadang-kadang tu seminggu hari ahad dapat bersama family..itu pun tak dapat bersama suami sebab bila Aisyah cuti, dia pula kerja so kalau Aisyah cuti hanya keluar dengan anak-anak tanpa suami je. 
Aisyah mula rasa ingin bebas masa apabila Aisyah dah mula ada anak kedua Aisyah ni. Aisyah nak besarkan dia sendiri tak nak jadi situasi si abang yang bertukar-tukar babysitter lebih dari 5orang..Tapi masa itu nak resign, Aisyah belum ada bisness yang boleh mengukuhkan kewangan kami. Terpaksa makan gaji walaupun hanya cukup-cukup makan sehingga Aisyah jumpa peluang bisness ni. Serius rasa happy tak terkata bila pergi mana anak-anak sentiasa depan mata. Geram tengok anak Aisyah yang dah semakin membesar. Banyak moment yang indah sangat-sangat.
Si abang ni orang yang paling suka bila ibu dah tak makan gaji macam dulu..sebab bila dia pergi sekolah mesti Aisyah akan siapkan makan dan pakai dia dulu baru Aisyah keluar bisness.
Kerenah melayan anak-anak lelaki macam ni lah kalau bawa pergi shopping mall, tapi rasa puas sebab dia membesar depan mata kita sendiri.
Abang sekarang dah pandai, nampak kamera mula lah dia posing ikut gaya dia...hehehehe...Dah 5 tahun anak bujang ibu ni..muahhh!
Nak suruh adik bangun ambil gambar sama-sama..yang si adik macam biasalah kalau dapat jalan sendiri satu shopping mall dia nak round.
Ini lah insan yang banyak bantu Aisyah handle anak-anak semasa Aisyah tengah ada appointment..Habis appointment baru boleh jalan-jalan dengan family. Sayang u all sampai ke jannnah. Muaaahhhh!

Bagi yang berimpian ingin bebas masa dan bebas berbelanja macam Aisyah boleh hubungi nombor di bawah

Aisyah Zazuri
014-338 9190

Tiada ulasan:

Catat Ulasan