multilevel menu

Ahad, 26 Julai 2015

Premium Beautiful Mencegah Kanser

Aisyah nak sharing entry kali ni tentang kanser supaya ramai sedar pasal kanser terutamanya bagi wanita sebab diantara yang dekat dengan Aisyah dah ada 3 orang kena kanser dan 2 daripadanya meninggal kerana sakit kanser.

Apabila mak kawan Aisyah sendiri yang meninggal sebab kanser memang masa tu Aisyah rasa bersalah sangat sebab tak share tentang Premium Beautiful sedangkan ilmu sedikit sebanyak dah ada cuma tak nak buka mulut.

Walaupun dia orang India tapi anak dia usaha minta buat air jampi untuk kurangkan sakit yang mak dia tanggung.

Memang tak dinafikan umur 40-50 penyakit dah ada tunggu masa nak keluar jadi Aisyah fikir sungguh bersalah kalau tak share pada yang masih muda 20-30 ni...Premium Beautiful ibarat membasuh kotoran dalam darah sebab hari-hari detoks hampas pemakanan tidak sihat kita yang tidak sedari

Jom teruskan membaca pengalaman akak ini yang mengalami sakit kanser dan merawat menggunakan Premium Beautiful


"I am myself a cancer survivor ...I want to share how it feels because when you are fighting between life and death you want to hear benda2 yg 'sahih' - genuine, authentic, sound. Proven things and not be hoodwinked by crack remedies. Sebab dlm market ada mcm2 claim tentang rawatan cancer e.g Kangen Water, Transfer Factor, reverse osmosis, tukang urut cancer, rawatan ghaib etc etc etc 😱 Semua ni akan datang bila you sakit, so who to believe?
To be honest, I know my health has been enhanced through the PB.
I started using the PB 1.5 years after I had surgery, chemo, radiotheraphy. Syukur Alhamdulillah.
Yang paling ketara, during a follow up mammogram the radiologist commented that my breast skin n scar nampak bersih/cantik tak mcm dulu. The scar used t be hard n the skin hitam and dry due to 35 radiotheraphy sessions. Skin tu dulu mcm terbakar. Selepas pakai PB ia bertukar, probably because the FIR concentrated at the lace stitching yg ada di cup area.
Also, because cancer cells thrive in and love cold bodies, I believe wearing the PB helps as it helps to regulate our body temperature through the FIR. So keeping your body temperature up is vital in fighting/preventing C and a fact that many do not know.
Cancer cells also grow in Oxygen free environments, sebab tu exercise is important. So even when I run or go to the gym I use my PB sebab the FIR enhances blood circulation, thus increasing oxygen levels. Cancer cells don't like this! 😊 InsyaAllah.
So kalau ada sesiapa yg tak nk pakai PB sebab dia takut panas ke tak selesa ke, K Soraya selalu share this point. Esp now we live sleep drive semua nak aircon..memudaratkan sebenarnya.
So ini antara testimony yg saya share, but always stress that it can help the healing process or prevention, amongst other things, such as:
1. Lifestyle changes -food, juicing, exercise, rest
2. Mindset changes - prayers, faith n positive thinking
3. Regular checkups & listening to your body - check all warts n bumps you may find
4. Alternative treatments -e.g acupuncture, breast massage, heat treatment.
My cancer stage 2A but aggressive tumor masa diagnosed. My Oncologist said masa tu high chance for it to come back to the brain within 2 years.
SubhanAllah, semua perancangan Allah. Kita usaha n doa sebanyak mungkin. I have complete faith in Allah's mercy."
Apa yang Kak Soraya nak share kalau kita nak sihat, deep faith, positivity and try Everything that you feel helps you. ( PB Bvsm garlic Garam buloh) All these I guna.😄 Yakin Sihat. InsyaAllah

Ajal maut memang bukan kita yang tentukan... Tapi ikhtiar datang dari diri kita sendiri ... Bila kita dah sakit memang macam-macam ikhtiar kita lakukan... Bermacam-macam pendapat orang kita dengar... Mencegah dari awal tak salah kalau kita tak berkira sangat wang ringgit dengan soal kesihatan kita... Kita ikhtiar dulu selebihnya kita bertawakal.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan